sakin ol canım doktor dediyse vardır bildiğiIlac etkısını surdurur dmı ellrm tıtrıo vlla ya
Kimisinde hic akıntı olmadan yumurtlama oluyormuş canimGunaydin kizlar
Bende suan regliyim ama inşallah modum yükselicek
Birsey sormak istiyorum bende her ay yumurta akı akıntısı olmuyor.Bu durum o ay yumurtlamadıgım anlamina mı geliyor peki ?
Bende dün bunu sordum kuzu ama herkeste değişiyor dedi Kızlarr. Belki akıntıyı idrarla atıyosun farketmiyosundurGunaydin kizlar
Birsey sormak istiyorum bende her ay yumurta akı akıntısı olmuyor.Bu durum o ay yumurtlamadıgım anlamina mı geliyor peki ?
"Belirti" kişiye özeldir canım. Yumurtlama, gebelik herkeste farklı belirtiler ile kendini gösterir. Genel tanımlara çok takılmamak lazım diye düşünüyorum, kendi vücudunun tepkilerini takip ederek yumurtlama zamanını anlayabilirsin.Gunaydin kizlar
Canım benim sıkma canını büyüyecek inşallah yumurtalar ve biz en kısa zamanda alacağız bebis haberlerini. Benim de bu aydan ümidim yok yine. Dünden bacaklarım ve ayak bileklerim ağrımaya başladı ve bu benim adet belirtilerimden en önemlisi yani bu ay da adet olucam sanırım. İnsan üzülüyor doğru ama Rabbim biliyor vaktinin ne zaman olduğunu. Benim bat 13 yada 12 şubat. Yumurtlama hissettim ilk defa ocak ayında adetimden bi hafta sonra. Nasip inşallah canım. Biraz sıkıntılı beklemek ama her nasip vaktine esirdir.Şuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
İnşallah canm hayırlı haberler alırım pazartesi inş hepimiz hayırlı haberler alalmCanım benim sıkma canını büyüyecek inşallah yumurtalar ve biz en kısa zamanda alacağız bebis haberlerini. Benim de bu aydan ümidim yok yine. Dünden bacaklarım ve ayak bileklerim ağrımaya başladı ve bu benim adet belirtilerimden en önemlisi yani bu ay da adet olucam sanırım. İnsan üzülüyor doğru ama Rabbim biliyor vaktinin ne zaman olduğunu. Benim bat 13 yada 12 şubat. Yumurtlama hissettim ilk defa ocak ayında adetimden bi hafta sonra. Nasip inşallah canım. Biraz sıkıntılı beklemek ama her nasip vaktine esirdir.
Biz değerlendiriyoruz da işte gercii kotu bişede demedi doktor daüzülme canım vardır bir hayrı sende değerlendiremedik diyordun bak demekki pazartesiye kaldı böylesi daha güzel olacak diye düşün hani olumlama yapıyorduk kötülükler uzak olsun
Dokuzuncu günü dahaDugucum bugun reglinin kacinci gunu ?
Pazartesi 12. Günü olcakHiç üzülme canım zamanında büyüyecek demekki doktorunun dediği şeyi ben yaşadım çok erken hızlı büyüdü benim. Pazartesi adetinin kaçıncı günü
Canm ovü yapmadm buay doktor yapcak diye ama normal aylarda yaptığımda suan silik çıkıyordu. Ilac Etkı etmedmi dıye dusunuyorum saddcePeki senin ovü testlerin nasılsın? Yumurtlama belirtilerin var mıydı? Belki birden büyür yumurtalar
Tesekkur ederim inşallaholur cdden doktorunuz demek gözlemlemek için erken çağırmış canınızı sıkmayın bakın eminim herşey çok güzel olucak diğer muayenizde .güzel haberlerinizi bekliyoruz.
kötü bişey demediyse üzülme sıkılmaBiz değerlendiriyoruz da işte gercii kotu bişede demedi doktor da
Canım neden bilmiyorum ama cok erken cagirmis beni kullandigim donemde 12. Yada 13. Gun cagiriyordu ,onlem almak istemis bence moral bozma normal süreç bu zatenDokuzuncu günü daha
Canım bence daha 3-4 günlük bi süre var büyüme olasılığı çok fazla senin hormonel bi sıkıntın yok, bence büyür yumurtaların kiminde 1 günde büyüyor kiminde yavaş yavaş. Olumsuza kapılma ayrıca burda yumurtan yok bu ay denilip hamile kalan bir sürü insan oldu o yüzden sen değerlendirmeye devam et belki de geç yumurtlama olacakCanm ovü yapmadm buay doktor yapcak diye ama normal aylarda yaptığımda suan silik çıkıyordu. Ilac Etkı etmedmi dıye dusunuyorum saddce
Aynen oyuzden guvenim arttı zaten hanı garantiye almak istemesinden yana ama hıc yok demesi korkuttu birazCanım neden bilmiyorum ama cok erken cagirmis beni kullandigim donemde 12. Yada 13. Gun cagiriyordu ,onlem almak istemis bence moral bozma normal süreç bu zaten
Aynen bak arkadasta erken olmus ama seninki normal sürecte ilerliyorHiç üzülme canım zamanında büyüyecek demekki doktorunun dediği şeyi ben yaşadım çok erken hızlı büyüdü benim. Pazartesi adetinin kaçıncı günü
Aynen normalde test yapsam bır haftaya yakın zaman var pik görmem için sadece acaba 20 ye ulascakmı diye korkumCanım bence daha 3-4 günlük bi süre var büyüme olasılığı çok fazla senin hormonel bi sıkıntın yok, bence büyür yumurtaların kiminde 1 günde büyüyor kiminde yavaş yavaş. Olumsuza kapılma ayrıca burda yumurtan yok bu ay denilip hamile kalan bir sürü insan oldu o yüzden sen değerlendirmeye devam et belki de geç yumurtlama olacak
Ulaşır merak etme canım vücudumuz bizi şaşırtır her daimAynen normalde test yapsam bır haftaya yakın zaman var pik görmem için sadece acaba 20 ye ulascakmı diye korkum