- 27 Ocak 2021
- 203
- 396
- 38
aynen yapmıyolar.Kızlar klomenden snra kontrolde test felan yapıyormu ya ona gore kahvaltı edıcem beklerken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen yapmıyolar.Kızlar klomenden snra kontrolde test felan yapıyormu ya ona gore kahvaltı edıcem beklerken
günaydın canım cuma mübarek günde hayırlı haberlerle gel inşallahGünaydın kızlar, dokuz bucukta doktora giricem dua edin bana
Bugun olmazsan yarın sabah test yapacak mısınhepinize mutluluklu günaydınlar kızçeler hayırlı cumalar cümleten bugün adet günüm umarım kırmızıları görmeyiz inşallah bebeğim benimledir
günaydınlar hayırlı haberler alırsınız inşallah benimde yarın adet günüm hakkımızda hayırlısı.hepinize mutluluklu günaydınlar kızçeler hayırlı cumalar cümleten bugün adet günüm umarım kırmızıları görmeyiz inşallah bebeğim benimledir
bence modunuzu düşürmeyin daha erken demiş zaten doktorunuz haftaya büyür elbet hayırlı haberler alırsınız kendinizi üzmeyin. rabbim yardımcınız olsun.bence güzel habeler alıcaksınız.Şuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
Ya bi iki cm nerden yokki acaba bılmıorum olcak dedi doktor ama yumurta neblm yabence modunuzu düşürmeyin daha erken demiş zaten doktorunuz haftaya büyür elbet hayırlı haberler alırsınız kendinizi üzmeyin. rabbim yardımcınız olsun.bence güzel habeler alıcaksınız.
Canım belki kendi haftanda büyüyecek yumurtalar 3gün var pazartesiyeŞuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
Ilac etkısını surdurur dmı ellrm tıtrıo vlla yaCanım belki kendi haftanda büyüyecek yumurtalar 3gün var pazartesiye
olur cdden doktorunuz demek gözlemlemek için erken çağırmış canınızı sıkmayın bakın eminim herşey çok güzel olucak diğer muayenizde .güzel haberlerinizi bekliyoruz.Ya bi iki cm nerden yokki acaba bılmıorum olcak dedi doktor ama yumurta neblm ya
Peki senin ovü testlerin nasılsın? Yumurtlama belirtilerin var mıydı? Belki birden büyür yumurtalarŞuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
Sürdürür tabi bazı doktorlar bir ay içtikten sonra diğee ay etkisini gösteriyor haala diye normal devam et diyolar. Sen strese girmeIlac etkısını surdurur dmı ellrm tıtrıo vlla ya
Amin canımGünaydın tatlı anne adayları su mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere de inşallah tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin kucağımızi boş bırakmasın bizi evlat ile sınamasın inşallah ❤
AAAAAMİİİİİİİNNNNNNNNGünaydın tatlı anne adayları su mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine Rabbim bizlere de inşallah tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin kucağımızi boş bırakmasın bizi evlat ile sınamasın inşallah ❤
Hiç üzülme canım zamanında büyüyecek demekki doktorunun dediği şeyi ben yaşadım çok erken hızlı büyüdü benim. Pazartesi adetinin kaçıncı günüŞuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
İNŞALLAH KURBAN OLDUĞUM BİZE VE TÜM HERKESE NASİP EDERgünaydınlar hayırlı haberler alırsınız inşallah benimde yarın adet günüm hakkımızda hayırlısı.
Dugucum bugun reglinin kacinci gunu ?Şuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore
üzülme canım vardır bir hayrı sende değerlendiremedik diyordun bak demekki pazartesiye kaldı böylesi daha güzel olacak diye düşün hani olumlama yapıyorduk kötülükler uzak olsunŞuan büyüyen hiç yumurta yokmuş. Aşırı moralim bozuk . Ağlıcaktım kadının yanında. Henüz erken zaten dedi seni erken çağırmamın sebebı ilk kullananlarda bazen cok hızlı buyuyor gormem lazımdı dedi. Pazartesi gel dedi pazartesi olcak enaz 20cm lazım dedi. İyide suan neden bir iki cm bile yok ki acaba. Pazartesiye kadar ilaçta vermedi takip edicez dedi. Alttan baktı bide çıktım ama ağladım ağlıcam. Normalde zaten yarın giriyordum yumurtlama haftama takvıme gore