Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ah canım Allah yardımcınız olsun

Ben ailesiyle mesafeliyim. Bana çocuk düşünüyor muyuz diye soramadılar bile. Ara ara eşime soruyorlar. O konuda da en başında eşimle anlaştık. "Bebek konusunu senin ailen de benim ailem de bilmesin. Kimsenin baskısını üstümüzde hissetmeyelim. Güzel bir haber olursa kalp atışını duyunca iki tarafa da söyleriz" dedim. İyi ki öyle yapmışız. Şimdi yaşadığımız sıkıntıları hiçbiri bilmiyor. Kimseye açıklama yapmak zorunda kalmıyoruz. Muayene vs kısmında bütün zahmeti bizim çektiğimiz kısmına çok katılıyorum. Gerçekten daha anlayışlı davranması gereken taraf erkekken kadının bütün yaşananların üstüne bir de erkeğin nazını çekmek zorunda kalması çok can sıkıcı. Bize kolaylık, onlara anlayış ve merhamet diliyorum

Biz ilk evlendigimiz gunden beri boyleyiz yeni bir durum degil bizim icin ,yipranmamak mumkun degil cocuk istesek de istemesekte

Canım ben senin durumunu bilmiyordum yeni yazdigin son postlarda okudum , cok uzuldum sanirim ileri haftada kayıp yasadin seni uzmeyecekse eger sebebi neydi peki ?

Allah saglıcakla kucagını doldursun canım , tüm sıkıntılar geride kalsın

Dort buçuk aylik ken bes aylik olmasına bir hafta kala kalbi durdu suni sancı ile ölü doğum yaptım kaybettim. Ikili tarama testi temizdi hic bir sorun yoktu patoloji temiz çıktı genetik ve pıhtı temizdi doktor bir sebep bulamadı.. cinsiyeti erkekti

Ben en son 13 ay once son femara tedavime gittigimde koskoca prof 'un önünde agladim gidiyorum geliyorum yalnız , hoca soruyor eşin test yaptırması lazım falan ama ortada adam yok herseye ben koşuyorum ,bir ağlama geldi bana.Doktorda dedi maalesef genelde yük kadınlarda teselli etti beni

Büyük sınav vermişsin canım ,çok geçmiş olsun.insallah mükafatında mucizende cifter cifter olur ❤❤

Gelmedi canım bekliyorum ya belirti falan yok hiç anlamadım çok tuhaf

Gelmedi kuzucum bekliyorum

ipek_annesi Eşinin spermiogramı nerde yapılmıştı? Biz ilkini EuroFertil'de yaptırmıştık ama bu seferkini başka bir yerde yaptıralım diyorum. Ordaki testte baş, boyun, kuyruk anomalisine bakılmamıştı ayrıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…