Amin canım inşallah.Ya ben senin adına çok sevindim, eminim ki bu sefer seninle kalacaktır bebiş, kimseye söylememekle en güzelini yapıyorsun hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bir şey sorabilir miyim Canım senin ya da eşinin bilinen bir rahatsızlığı var mıydı, kimyasalların sebebi belli mi yani,
Ya inşallah durur sen güç birisin burda tanıdığım kadarıyla, güzel düşün, eşinin yaşı kaç acaba merak ettim benim eşimin yaşı da 37 bazen diyorum acaba yaşı yüzünden mi olmuyor bizim bebekAmin canım inşallah.
Yok canım. Yaşım ve menapoz öncesi dönemde vücudum adaptasyon sağlayamamış.
Şimdi o zamana dek durursa 12.haftada ikili teste bakılacak.
Ürolog hepsini azaltmasını ya da bırakmasını söyleyecek muhtemelen. Bizim dört ay oldu denemeye başlayalı ama ben 33'ü bitirmek üzereyim eşim 34'ü. Fazla beklemeden bir sorun varsa çıksın istedik. İyi ki gitmişiz. Bilsem daha önce giderdimsgara alkol bol stres var bizde
Bırakalı 1,5 yıl kadar oldu. Tek tük içiyordu. Uzun zamandır o da yok. Gittiğimiz doktor da aynısını demişti. Çok uzun süre içmiş eşim de maalesef.Canım eşin sigara kullanıyorsa bırakmaya çabalasın eşimin gittiği ürolog sperm morfolojisini en kötü etkileyen şeyin sigara olduğunu söylemişti
Belki de etkiliyordu bu. Eşim bırakalı biraz oluyor ama 14 yıl kadar içmiş bol bolBenim kullanmiyor canim ama 34 yasinda ve orta okuldan beri sigara içiyor düşün yani çok uzun bir sure sigara bozmuş olabilir
canım çok nomal değilmi eşinin sonuçları.. benim eşimde ileri hızlı sperm sayısı %0 çıktı..:))) 15 milyonun altı kısırlık gibi sayılıyormuş zaten.. 30 milyon ve üzeri çıkması gerekiyormuş 60 milyon ve üzeri iyi değermiş ,sizin 62 milyon çok iyi morfolojisi %4 ve üzeri iyiymiş.. bizim %1 çıktı.. benimde amh 0,86 falan çıktı.. bende testere dişli aslan pençesi içiyorum.. öbür aya da arı sütü+polen+bal ve birde çörek otu tarçın bal karışımı yapıcam...bir sürü karışım var. bakalım...nasip..MERHABALAR GEÇMİŞ OLSUN EŞİMİN MOTİLİTE %45 SPERM SAYISI 62 MİLYON MORFOLOJİ %6 ÇIKTI keçi boynuzu pekmezi içiyor soğuk sıkım fındık ve ceviz tüketiyoruz hergün düzenli olarak havuç kahvaltılarda hergün yiyor 3 ay sonra gelin teste dedi doktor fakat kullananlar 1,5 ayda düzelme olduğunu söylemiş inşallah öyle olur bizimde tabiki paylaşırım ayrıca keçi boynuzunu bende içiyorum birde kuzenim saraç oğlunun keçi boynuzu kürünü denememizi önerdi
Allah yardım etsin canım.. pco olup hamile kalanlar var sürekli burdan duyuyoruz. inşallah hayırlısıyla eşlerimizinde spermlerine sağlık olsunda hamilelik olur:)) bizede iki kere dediler ama başka şeylerde yiyo içiyo fazla yükleenmek istemiyorum.. bide bu sperm morfolojisi ve sperm yokluğu enfeksiyonla da alakalı olabiliyormuş.. bide eşime antibiyotik aldıracağım.. idrar yollarında hafif yanma vs vardı önemsemedik belki ondan dolayıda bişey olabilir..Bende 14 ocakta çekildim ama bir fikrim yok bu konuyla ilgili
Bizde de aç tok nasıl denk gelirse artık ,biz günde iki kez kullanıyoruz. Çok nazlandigi için çok üstüne gidemiyorum, ben zehir olsa içicem içerim de yeter ki şifa olsun
Bende de pco var
Sağol canım. Ben 40 eşim 44.Ya inşallah durur sen güç birisin burda tanıdığım kadarıyla, güzel düşün, eşinin yaşı kaç acaba merak ettim benim eşimin yaşı da 37 bazen diyorum acaba yaşı yüzünden mi olmuyor bizim bebek
Tamamdır canımSevgicik tatlım senden soru cevap bekliyoruz :)
Şubat Ayı İçin Totem Yapıyoruz
Cuma Akşamı 21.00 da niyetimiz ve listedeki arkadaşlarımız için 1 Adet Meryem Suresi okuyacağız.
Regl olan arkadaşlar bitince okuyabilir.
Eki Görüntüle 2771167
minseo
Jane Jetgil
fiona13
niw
GeminiWoman
Zeymuss0103
X xnobodyx
G gocmenkizi_35
@venushatun28
MEMUR54
Ankara1986
Ayseee1987
R Random3
sweetgirlcandy
Evva
Regen_
U Uzaygemisi35
M -Murphy
merakligzm
S Seven003
Caglunal
S spooke
pcoscuk
D Duhanin annesi
hus3545
Canım bir de okuduktan sonra tilavet secdesi yapılması gerekiyor bilginiz olsunŞubat Ayı İçin Totem Yapıyoruz
Cuma Akşamı 21.00 da niyetimiz ve listedeki arkadaşlarımız için 1 Adet Meryem Suresi okuyacağız.
Eki Görüntüle 2771167
minseo
Jane Jetgil
fiona13
niw
GeminiWoman
Zeymuss0103
X xnobodyx
G gocmenkizi_35
@venushatun28
MEMUR54
Ankara1986
Ayseee1987
R Random3
sweetgirlcandy
Evva
Regen_
U Uzaygemisi35
M -Murphy
merakligzm
S Seven003
Caglunal
S spooke
pcoscuk
D Duhanin annesi
hus3545
Vesile olsun inşallah hepimizeŞubat Ayı İçin Totem Yapıyoruz
Eki Görüntüle 2771167
minseo
Jane Jetgil
fiona13
niw
GeminiWoman
Zeymuss0103
X xnobodyx
G gocmenkizi_35
@venushatun28
MEMUR54
Ankara1986
Ayseee1987
R Random3
sweetgirlcandy
Evva
Regen_
U Uzaygemisi35
M -Murphy
merakligzm
S Seven003
Caglunal
S spooke
pcoscuk
D Duhanin annesi
hus3545
anladım canım; sakın moralini bozmak yok geç olsun güç olmasın. Allah geç veriyordur ki durumu daha da güzelleştiriyordur derlerBen bu ayda gebe degilim.
yapalım canım onu da nasıl yapıldığını posta ekledim bilmeyen arkadaşlar bakabilirlerCanım bir de okuduktan sonra tilavet secdesi yapılması gerekiyor bilginiz olsun
Canım hikayeni okudum da senin için dua ediyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.. Beklenmedik, umdun kesildiği bir zamanda ne güzel olmuş gelmesi.. Ben de 20 aydır çocuk çok istiyorum. 40 yaşındayım, eşimle aynı yaştayız.. Benim yaş grubumdan böyle güzel haberler geldikçe hem de doğal yoldan, çok seviniyorum, bana da umut oluyor..Sağol canım. Ben 40 eşim 44.
moral bozmak yok... iyi düşün iyiolur enerjini iyi kullan :)))Bat günü bugün. Gelen giden yok hala, bi belirtide yok olcakmışım gibi. Normalde ovü testi iki gün pik kalır üçuncu gun çatlar 14.gun adet olurdum, buay bir gun pik kaldı. Eğer test beni yanılttıysa ucuncu gün catladıysa yarın gelir adet ama testi buraya atmıştım çatlamış gibi druyodu muhtemel bugün günüm. Bakalm yarın sabaha kadar olmazsam belki sabah test yaparım yarın.
benim kuzenim 40 yaşında hamile kaldı ve doktor yumurtalıklarında sıkıntı olduğunu hamile kalma sansının düşük olduğunu söylemişti .ama biran da oldu doktor bile şaşırmış rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim gönlünüze göre versin .umut her zaman var.Canım hikayeni okudum da senin için dua ediyorum. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler.. Beklenmedik, umdun kesildiği bir zamanda ne güzel olmuş gelmesi.. Ben de 20 aydır çocuk çok istiyorum. 40 yaşındayım, eşimle aynı yaştayız.. Benim yaş grubumdan böyle güzel haberler geldikçe hem de doğal yoldan, çok seviniyorum, bana da umut oluyor..
valla öyle yapıyorum ama hafiftten ağrılar var gibi bakalm akşama kadar sökülür diye düşünüyoeum. eğer oyle olursa ufak bir yıkılır sonra toparlanırız doğruu doktora ucuncu gunu.moral bozmak yok... iyi düşün iyiolur enerjini iyi kullan :)))