Valla hiç de keyifli degil cok agrım gece uyuamıyorum ağrıdan gündüzde aptal gibi oluyorum bebek isi bu ayda rafa kaldirdikGünaydın kuzulaarrr
Keyifli haftasonları olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla hiç de keyifli degil cok agrım gece uyuamıyorum ağrıdan gündüzde aptal gibi oluyorum bebek isi bu ayda rafa kaldirdikGünaydın kuzulaarrr
Keyifli haftasonları olsun
inşallah canmm..hepimizin güzel haberini görelim artk. o ne oluyor anlamıyorum?Güzel haberlerle inş. Ben 2 ay çatlatma yaptım ama olmadı. Rahimde ki perde yine sıkıntı yaratmaya başladı. Histereskopi olacağım bende bakalım
inşallah canmm..hepimizin güzel haberini görelim artk. o ne oluyor anlamıyorum?
Hayırlısı olsun canım. Çok geçmiş olsun.Valla hiç de keyifli degil cok agrım gece uyuamıyorum ağrıdan gündüzde aptal gibi oluyorum bebek isi bu ayda rafa kaldirdik
Adetin geçmediği ve adet olmadığın sürece umut her zaman vardırminseo ben de katılabilirim her an gruba. Bat 2gün sonra. Dün akşam pembemsi leke geldi ve kesildi. Sabah da gelen olmayınca test yaptım. Negatif. Umudumu keseyim mi yoksa regl olmazsam Çift çizgi çıkma ihtimali var mı?
Not:yumurtlamanın 14. Günündeyim.
O pembemsi lekeyi atlamışım. İnşallah yerleşmedir ominseo ben de katılabilirim her an gruba. Bat 2gün sonra. Dün akşam pembemsi leke geldi ve kesildi. Sabah da gelen olmayınca test yaptım. Negatif. Umudumu keseyim mi yoksa regl olmazsam Çift çizgi çıkma ihtimali var mı?
Not:yumurtlamanın 14. Günündeyim.
Evet canım çok güzel pik olmuş bugünü ve yarını mutlaka değerlendirKizlar gunaydin sagimda agri olunca bir de aktintm vardi dun bgn test yapayim dedim galiba pik bgn, gecen ayda adetin 13.gunu olmustu bu ay da oyle oldu, degerlendirebilirsek yazacagim size
Heralde iğneden canm bilmiyorum gaz bombası olduk durduk yereİğneden ötürü sanıyorum cnm, ben de de var şişkinlik ve gaz
Hcg böyle yapıyormus ben bi de progestan iğne vuruluyorum, adet olcam gibi gezıyorum ortalıktaHeralde iğneden canm bilmiyorum gaz bombası olduk durduk yere
Yaa bilmiyordum canım dktor mu istedi ki ??rahim içini yukarıdan aşağıya doğru bölen bir doku buda hamile kalmana engel oluyor canım
bende de müthiş bi ağrı var yumurtam mı ağrıyor kasıklarım bi garip bide gaz değişik bi gün geçiriyorum İlaçlardan heraldeHcg böyle yapıyormus ☺ben bi de progestan iğne vuruluyorum, adet olcam gibi gezıyorum ortalıkta
Bebiştendir belki debende de müthiş bi ağrı var yumurtam mı ağrıyor kasıklarım bi garip bide gaz değişik bi gün geçiriyorum İlaçlardan heralde
kzz ağzından bal damlıyor ama cok erken dahaaBebiştendir belki de ❤
Pozitif oluyoruz kuzumkzz ağzından bal damlıyor ama cok erken dahaa