- 6 Ocak 2021
- 566
- 1.637
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçimdekileri yazmışsın resmen. Burda ve başka platformlarda o kadar çok mucize hamilelikler okuyorum ki tıp bile cevapsız kalıyor karşısında. Tıpın parametrelerinden üstün ilahi güç, bize yazılan kader vakti zamanı gelmeden yaşanmıyor. Şuanda yaşadığımız sperm az, yumurta kalitesiz, kistlerim var vs. durumlar bahane kalıyor. Olacağı varsa oluyor işte.Biz yine elimizden geleni yapalımda beklemek ne kadar zor olsada sabrın sonu selamet olsun inşallahCanım günaydın, ben artık senin hamile kalman imkansız tüp bebek ya da senin hiç bişeyin yok hamile kalabilirsin söylemlerine hiç inanmıyorum. Bak sözde benim hiç bi şeyim yok ne çikolata kisti ne pco hormonlar iyi 1 senedir uğraşıyorum. Benim 1. Derece yakınım çikolata kisti var doktor tüp yapacağız dedi 6. Ayında hamile kaldı. Yani klinik göstergeler evet zor olduğunu gösteriyor olabilir, ama onun da ötesinde bir ilahi güç var olmaz denileni oldurtan o yüzden hiç moralini bozma sabret ve şükret her şeyin bir sebebi var inşallah gün gelecek biz de derin bir nefes alacağız
Evet canım öyle dedi aslında ileri evrede işe yarıyor diye ama ben nedense pozitifleri değil de negatifleri seçmişim dün hep haklısın doğru canım işte ben bazen uğraşma hevesimi de kaybediyorum sanırım sara ara geliyorlar öyle hayırlısı neyse o olsun artık.Ameliyatin etkileri cok iyi canim endometriosizde. 3 veya 4 evrede. Ameliyattan sonra 6 ay icinde hamile kalan cok var, cunku yapisikliklar aliniyo ve intaap cok azaliyor. Ben ameliyat olmadan once ca 125 cok fazlaydi, sonrasinda normale döndu, intaap falan kalmadi.
Ameliyat + tup bebek yapinca iyice cogaliyo gebelik.
Benim amh dusuk olmasa hic takmazdim bile.
Dusurme modunu bosuna, endometriosiz olan kadinlarin cogu sonuc olarak hamile kaliyo. Kalamayanlar ya yaslari ileri yada gerekli tedavileri gormeden pes ediyolar. Saglikli bi kadina gore belki daha cok ugrasicaz orasi dogru ama bu kadae karamsar bakma. Onemli olan konu o kadar ugrasmak icin motivasyon ve istek varmi
Biz esimle tartistik, su an cocuk falan istemiyorum isyeaaan yarin ultrason kontrolum var bide, esime trip atiyorum kendi basima gidicem diye
Günaydın canım haklısın işte gerçekten bence de herkesin durumu çok farklı bir de tabi genelleyip üzülmemek lazım biz elimizden geleni yapıp gerisini ona bırakacağız zaten haklısın inşallah burada çabalayan o bebişlere sevgi dolu yuva sağlayacak herkes kavuşsun inşallahCanım günaydın, ben artık senin hamile kalman imkansız tüp bebek ya da senin hiç bişeyin yok hamile kalabilirsin söylemlerine hiç inanmıyorum. Bak sözde benim hiç bi şeyim yok ne çikolata kisti ne pco hormonlar iyi 1 senedir uğraşıyorum. Benim 1. Derece yakınım çikolata kisti var doktor tüp yapacağız dedi 6. Ayında hamile kaldı. Yani klinik göstergeler evet zor olduğunu gösteriyor olabilir, ama onun da ötesinde bir ilahi güç var olmaz denileni oldurtan o yüzden hiç moralini bozma sabret ve şükret her şeyin bir sebebi var inşallah gün gelecek biz de derin bir nefes alacağız
Canım mantar da bir çeşit probiyotiklerin azalması durumu antibiyotik falan kyllandıysan o da artırabilir. Mutlaka ev yapımı yoğurt ye her gün ama probiyotiklerle destekleyerek toz olarak satılıyor bunları beslenmene al başka probiyotik ürünler de var her gün tüketirsen mantar gelişmez inşallah bir dahaBen de dün dayanamadım artık mantar ilacı içtim. 2 sefer içiyorsun zaten o kadar. Ama çok zararlıymış, prospektüste de yazıyor doğurgan dönemde de içilmemeli bikaç gün etkisi devam eder diye. Ve tam yumurtlama haftamdayım. Yani şimdi gebelik olsa dert, olmasa dert.. Niye oluyor bu mantar sinir oluyorum. Her şeye o kadar dikkat ediyorum. Kanama uzun sürünce pedden oldu diye düşünüyorum o zaman başladı kaşıntı çünkü. Kadın olmak ne zor yaa
sağol canım inşallah güzel ilerlerfiona13 canım senin adına çok sevindim Rabbim güzel haberler vermek nasip eylesin inşallah
Sağol kuzum. Evde probiyotik kapsül buldum ondan içtim. Zaten yoğurdu kendim yapıyorum ve her gün yiyorum. Antibiyotik de kullanmadım. Bakalım inşallah hemen geçer. Hem mantar ilacı içtim, eşime de içirdim. Hem de probiyotik içtim.Evet canım öyle dedi aslında ileri evrede işe yarıyor diye ama ben nedense pozitifleri değil de negatifleri seçmişim dün hep haklısın doğru canım işte ben bazen uğraşma hevesimi de kaybediyorum sanırım sara ara geliyorlar öyle hayırlısı neyse o olsun artık.
Ah kıyamam canım bu aşamada biraz duygusal alıngan da oluyoruz ama naptı enişte de kızdırdı seni inşallah hemencecik halledersiniz doktor kontrolü sonrası yaz yine canım
Günaydın canım haklısın işte gerçekten bence de herkesin durumu çok farklı bir de tabi genelleyip üzülmemek lazım biz elimizden geleni yapıp gerisini ona bırakacağız zaten haklısın inşallah burada çabalayan o bebişlere sevgi dolu yuva sağlayacak herkes kavuşsun inşallah
Canım mantar da bir çeşit probiyotiklerin azalması durumu antibiyotik falan kyllandıysan o da artırabilir. Mutlaka ev yapımı yoğurt ye her gün ama probiyotiklerle destekleyerek toz olarak satılıyor bunları beslenmene al başka probiyotik ürünler de var her gün tüketirsen mantar gelişmez inşallah bir daha
Bana krem vermıstı doktor surdum cok iyi gelmıstı üc tanede fıtıl vermıstı bıdaha yaşamadım Allah'a şükürSağol kuzum. Evde probiyotik kapsül buldum ondan içtim. Zaten yoğurdu kendim yapıyorum ve her gün yiyorum. Antibiyotik de kullanmadım. Bakalım inşallah hemen geçer. Hem mantar ilacı içtim, eşime de içirdim. Hem de probiyotik içtim.
Canım incirin tadını alınca hemen yükselmiyor ki bu ben bu ay bütün Prolaktin yükselten şeyleri yedim incir helva soda vs. Baya baya hergün yedim yani ama geçen seneye göre - 1 düşmüş değerimYa kızlar bişe dıcem of plotakını ıncır yükseltiyor dıye yemedım hıc. Demin kahvaltıda ıncır recelı vardı tanesinden yemedim de ekmegımı recele bandım bıkac kez sonradan jeton dustu. Yukselırmı plotakın ya cok canım sıkıldı
Canım doktora geldim şimdi 15 dk ya gireceğim, regl olmadım daha ama testim negatif olcak gibiyim zaten sanırım akşama doğru ya da yarın sökülür haftaiçi gelemiceğim için mecbur bugün geldim en azından kist olmuş mu nasıl durum öğreneyimminseo canım ne durumdasın bat bugündü dimi
Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahCanım doktora geldim şimdi 15 dk ya gireceğim, regl olmadım daha ama testim negatif olcak gibiyim zaten sanırım akşama doğru ya da yarın sökülür haftaiçi gelemiceğim için mecbur bugün geldim en azından kist olmuş mu nasıl durum öğreneyim
Ay inşallah oyledır manyaga bagladm ıyıce ekmegı banıyorum bıde recele neysekı dostınex gunumdu ıctım hemen bi yarım bende soda hastasıyım ama ıcmedım ya ıkı haftayı gectıCanım incirin tadını alınca hemen yükselmiyor ki bu ben bu ay bütün Prolaktin yükselten şeyleri yedim incir helva soda vs. Baya baya hergün yedim yani ama geçen seneye göre - 1 düşmüş değerim
Kuzum haftasonu olduğundan fitil alamıyorum. Evde ne varsa değerlendiriyorum mecburen. Bende çok sık oluyor yaa. 1 yıl spiral vardı bende. 1 yıl boyunca ne çektim ben mantardan.. Çıkardım kurtuldum dedim ama kronikleşti resmen. En ufacık şeyde ped bile koysam hemen yeniliyor. Neyse umarım bir an önce geçer. Tam da yumurtlama zamanı olur mu yaa offf bu ay da boşa gitti yaniBana krem vermıstı doktor surdum cok iyi gelmıstı üc tanede fıtıl vermıstı bıdaha yaşamadım Allah'a şükür
Gyno-lomexin kremin adı dene bence bi ilişki zamana eşinede sür yumurtlama dönemi dışındaKuzum haftasonu olduğundan fitil alamıyorum. Evde ne varsa değerlendiriyorum mecburen. Bende çok sık oluyor yaa. 1 yıl spiral vardı bende. 1 yıl boyunca ne çektim ben mantardan.. Çıkardım kurtuldum dedim ama kronikleşti resmen. En ufacık şeyde ped bile koysam hemen yeniliyor. Neyse umarım bir an önce geçer. Tam da yumurtlama zamanı olur mu yaa offf bu ay da boşa gitti yani
Bence normal devam et olursan bir ay dahaKızlar kist yokmuş, doktor regl olursan bu ay tedavi vermicem dedi normal devam etcez dedi. Rahim filmini sordum sen karar ver regl olursan bu reglin den sonra da çekebiliriz diğer reglinde de çekebiliriz dedi
Öyle yapmayı düşünüyorum canımBence normal devam et olursan bir ay daha
İyi yapmışsın mantar çok dirençli oluyor bir an önce geçsin inşallah çok geçmiş olsunSağol kuzum. Evde probiyotik kapsül buldum ondan içtim. Zaten yoğurdu kendim yapıyorum ve her gün yiyorum. Antibiyotik de kullanmadım. Bakalım inşallah hemen geçer. Hem mantar ilacı içtim, eşime de içirdim. Hem de probiyotik içtim.