Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Hepinize çok teşekkür ederim şimdilik biraz tedirginim malum 2 sıkıntılı gebelikten sonra... inşallah çok güzel haberlerle gelirim bu kez rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🙏
inşallah hamilesindir, sağ salim kucağına almak nasip olur :KK200:

Ayyyy çok sevindim yaaa 🤩 iki güzel haber üst üste 💓💓💓

Ayyy İnşaAlllah sağlıklıca ilerler canım çok sevindim 💕

Harika tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun inşallah hh Allah tamamına erdirsin. Bu ay pat pat düşse müjdelerrrr,❣️

Inşallah vardır bebiş ALLAH yardımcın olsun

Çok heyecanlı 🤩 hayırlı olsun 🥰 bugün veremez misin 🙈😇

hadi hayırlı olsun canım... çoks evindim... inşallah güzel haberler bekliyoruz..

valla bir düşünmedim değil, doktor yazmadan antibiyotik de alamıyoruz galiba dimi, ben de gidip istiyim ya, ne diyim de alayım antibiyotik 🤩🤩🤩🤩
Bizim burda eczaneden gidip alabiliyorum, burda zinnat gibi antibyotiklere reçete istemiyorlar,en kötü ben sana kargoyla gönderirim😂😂🤣
Eğer hamileysem kesin gönderirim :KK70:

Kızlar 90 derecelık acıdan sonra 😂 belime yastığı iş esnasında koyup denedim busefer kapanış sonrası değilde 😂😂 hanı o geri akan sey varya gelmedi oyle eskısı gııbı yanı . Denenebilir bence :olamaz:
Üff ben de akşamdan beridir diyorum neden belim kolum ağrıyor ahahahahahaha belliydi böyle olacağı dikkatli olun ama :KK53:

Allahım yıllardan sonra nasip etmiş🥰
bi kaç aydır antibyotik üzerine bi düşüncem var ve bugün @Gereksiz06 arkadaşımdanda hamilelik haberini aldık o da antibiyotik kullandı. @Gereksiz06 @teolog8579 @LaRisaCca Lumix Lumix Mucizemibekliyorummm Mucizemibekliyorummm @Omur-un Hatunu H halleycik @Asyaa561 @emir91 @edaecoo @Nureella
Kızlar B bitkiselhayat arkadaşımızda 2 yıldır hamile kalmak istiyormuş ve tesadüfen Antibyotik kullanmış🙈 daha yeni hamile.
Eğer extrem bir durum yoksa, sebepsiz infelite ise, Ben size diyorum bu antibiyotikte var bi keramet🤣
Canım çok şaşırdım bu teze ve doğru olabilir mi acaba düşünüyorum 😂çünkü ben yıllardır antibiyotik kullanmamıştım, en son üniversitede falan kullandım sanırım.

Kızlar izlediniz mi ? Azıcık başını ve sonunu kaçırdım birkaç dk. Ama pek de umutlu şeyler söylemedi ya o kadar pozitif kadın bile fazla umutlu konuşmadı bana mı öyle geldi ben biraz çöktüm 😔
Bu arada minseo minseo canım daha önce de demiştim ben sebepsiz infertilite denilen kişilerin çoğunda endometriozis olduğunu düşünüyorum diye hakikaten de öyleymiş ya 😔
Canım günaydın, ben artık senin hamile kalman imkansız tüp bebek ya da senin hiç bişeyin yok hamile kalabilirsin söylemlerine hiç inanmıyorum. Bak sözde benim hiç bi şeyim yok ne çikolata kisti ne pco hormonlar iyi 1 senedir uğraşıyorum. Benim 1. Derece yakınım çikolata kisti var doktor tüp yapacağız dedi 6. Ayında hamile kaldı. Yani klinik göstergeler evet zor olduğunu gösteriyor olabilir, ama onun da ötesinde bir ilahi güç var olmaz denileni oldurtan o yüzden hiç moralini bozma sabret ve şükret her şeyin bir sebebi var inşallah gün gelecek biz de derin bir nefes alacağız

• KAÇ YAŞINDASIN? ➔32
  • KAÇ AYDIR/SENEDİR İSTİYORSUN? ➔2 YIL
  • İLK GEBELİĞİN Mİ? ➔Evet
  • KAÇINCI ÇOCUĞUN OLACAK 1
  • KAYBIN VAR MI? ➔2 kimyasal
  • REGLİN DÜZENLİ MİYDİ? ➔evet
  • EŞİNDE YA DA SENDE BİR SAĞLIK PROBLEMİ VAR MIYDI? VARSA NEYDİ➔amh düşüklüğü vardı bende ama eşimin problemlerini bilmiyoruz test yapmadı.
  • KÜR YA DA İLAÇ KULLANDINIZ MI?➔ Bu ay arı sütü kullandım ilk kez, 15 gün çok pahalıydı aman dedim bırajtım:) sabahları aç karna polen ile karıştırıp yedim. Eşim zaten keçiboynuzu özü kullanıyordu.
  • HAMİLE KALMAK İÇİN KLOMEN/AŞILAMA/TÜP BEBEK GİBİ BİR TEDAVİ ALDIN MI?➔hayır
  • OVÜLASYON TAKİBİ YAPTIN MI?➔Aslında yapmadım.13.gün yumurtluyorum geçen aylarda. Bu ayda öyle zannettim ve o günleri değerlendirdim. 16.gün öylesine yaptım pik gördüm, 19 gün silikleştiğini görmek için yaptım silikleşmediğini iki çizginin eşit olduğunu gördüm:))
  • HANGİ GÜNLERİ DEĞERLENDİRDİN?➔ burada R Random3 e teşekkür etmek istiyorum. 2 gün ilişki bir gün boş hiç denememiştim ondan okudum ve regl 11.günü başlayarak 18.güne kadar 2 gün ilişki bir gün boş yaptım.
  • BELİRTİLERİN VAR MIYDI, NE ZAMAN BAŞLADI?➔ 5 gün kala göğüs ağrım başlamıştı. Normalde regl olmadan önceki gün kesilirdi ama bu sefer arttı ve gece yatış pozisyonundan dolayı uyanıp durdum. Halka genişlemesi oldu ama beni zibilyon kez yanılttığı için ona yormadım:)) bu ay idrar yolu enfeksiyonu ve covid olmuştum o yüzden her şeyi o ikisine yorduğum için beni test yapmaya iten sadece göğüslerimdi.
  • ÇİFT ÇİZGİYİ BATA KAÇ GÜN KALA GÖRDÜN?➔ batımı tam bilmesem de tahmini 2 gün önce.
  • BU SÜRECİ YAŞAYAN ARKADAŞLARA TAVSİYELERİN NELERDİR?➔ Hani diyorlardı ya kafanızdan atınca oluyor.. Derdim böyle bir şeyi İNSAN NASIL KAFASINDAN ATABİLİRRR😀 tabi ki ayın her günü aklımdaydı valla hiç atamadım ama acaba gebe miyim diye, oldu mu diye hiç düşünmedim.. Ovulasyon net değildi, covid oldum, antibiyotik kullandım, röntgene girdim 2 kere, arı sütü 3 ay kullanımda işe yararmış 😕demem o ki kızlar bir arı sütü gerçeğini Dr ile deneyin, ikincisi kafanızda gebelik olur olmaması bence çok zor :) ama onu düşünürken hayatınızı kaçırmayın. Kıyıda dursun bir şekilde buluyor. Benim bu ay kıyıdaydı mesela.. Bir de minseo minseo gerçekten o kadar güzel kalpli ve narin bir enerjin var ki başlık altına da böyle kocaman yürekli kadınları çekmişsin.. Ne olursa olsun Enerjimizi, neşemizi kaybetmeyelim. Rabbim buradaki tüm kadınlara nasip etsin inşallah 💙

Aslında çok uzun yazmıştım, bu kısaltılmış hali😎
Hayırlı olsun canım ❤️🥰🥰

Ben de dün dayanamadım artık mantar ilacı içtim. 2 sefer içiyorsun zaten o kadar. Ama çok zararlıymış, prospektüste de yazıyor doğurgan dönemde de içilmemeli bikaç gün etkisi devam eder diye. Ve tam yumurtlama haftamdayım. Yani şimdi gebelik olsa dert, olmasa dert.. Niye oluyor bu mantar sinir oluyorum. Her şeye o kadar dikkat ediyorum. Kanama uzun sürünce pedden oldu diye düşünüyorum o zaman başladı kaşıntı çünkü. Kadın olmak ne zor yaa 😏

Kızlar klomen kullananlar günde 2 tane mi içiyorsunuz? 2 tane içildiği zaman çok büyüyormuş öyle mi? Hiç bilgim yok klomenle alakalı. Gün 1 tane alanlar yeteri kadar büyüyor mu?
Ben geçen ay sabah akşam içtim canım gayet güzel büyüdü ama olmadı 🤷‍♀️

X