İnşallahHayırlısı olsun kuzum Yeni ayda yeni umutlar inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahHayırlısı olsun kuzum Yeni ayda yeni umutlar inşallah
Kan sulandırıcı olduğu için dolaşımı kolaylaştırıyor, kalbi çok yormuyo diye biliyorum. Ben içtiğimde bana dinçlik veriyor. Ben geçen yıl Almanya’dan almıştım (bayer fabrikası orda olduğu için yerinden alıyım dedim ) her gün içiyordum aslında ama düşükten sonra testler yapılacağı için sonuçları etkilememesi adına ara verdim. Doktora sorduktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.Canım coraspini bilinen bi sıkıntısı olmayan insanlar da kullanabilir mi sağlık açısından
Merhabalar canım bende Ankara'dayım hangi doktora gidiyorsunKızlar hepinize merhaba.. Benim önceki bir kaç ay öncesine kadar adetim 28 29 gündü.. 1.5 yıllık evliyim. Geçen ay ilk defa denedik bebek için. Öncesinde de 31 ağustosta rahim filmi çekildim.. Tüplerim açık ama bende yumurta rezervi azlığı var. Bu ay adetim 21 inde olması lazımdı. Ama ben bugün oldum yani 25 i... Fakat çok ağrım var karnım belim falan. Ankarada özel bir hastaneye gidiyorum. Doktor adet olunca ara dedi. Bugün gittim pazartesi gel diyo. Ama ne yapacak neye bakacak bişey demiyor. Tamam yumurta azlığı var ama 1 ay denemişim. Onda da sizler gibi ovulasyon falan yapmadım öyle takvimden bakarak.. Ben bir süre gitmeyeyim diyorun. Yumurta kalitesini arttırmak için Bıosteron diye bir ilaç vermişti. Bir de koenzim Q10 bir de folik asit.. Sizce gitmeli miyim. Yoksa bir kaç ay kendi haline mi bırakmalıyım.. Sürekli düşünüp doktora gitmek de insanı çok etkiliyor..
Kullanamazsın diye biliyorum kuzum çok kan sulandırıyor Allah korusun bir sıkıntı olabilirCanım coraspini bilinen bi sıkıntısı olmayan insanlar da kullanabilir mi sağlık açısından
Ben de bi ara içiyordum ama bıraktım bari tekrar başliyim canım reglin yoğunluğunu etkiledi mi pekiKan sulandırıcı olduğu için dolaşımı kolaylaştırıyor, kalbi çok yormuyo diye biliyorum. Ben içtiğimde bana dinçlik veriyor. Ben geçen yıl Almanya’dan almıştım (bayer fabrikası orda olduğu için yerinden alıyım dedim ☺) her gün içiyordum aslında ama düşükten sonra testler yapılacağı için sonuçları etkilememesi adına ara verdim. Doktora sorduktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.
100 mg içebilirsiniz diyolar kuzu ama ben de bilemedim kimyasaldan sonra içmiştim ben reglim kolay olsun diyeKullanamazsın diye biliyorum kuzum çok kan sulandırıyor Allah korusun bir sıkıntı olabilir
Cnm çok teşekkür ederim üzülme bi relax ol ve bu ayı düzenli değerlendir. Geçen ay olmadı biliosun.Canım içini ferah tut inşallah artık hep yolunda gidecek her şey Darısı başımıza, çok üzülüyorum
Hmm şaftımızı kaydıran buymuşSuçlu belli oldu
Kuzu adeti coşturur o. Dikkatli kullanmak lazım.100 mg içebilirsiniz diyolar kuzu ama ben de bilemedim kimyasaldan sonra içmiştim ben reglim kolay olsun diye
Benim hiç costurmuyor acaba yapışıklık mi oluşuyor bende yaKuzu adeti coşturur o. Dikkatli kullanmak lazım.
Yok hemen öyle düşünmemek lazım kuzu. Ben kendi kafama göre alıp bi halt etmiştim adetimi söktürsün diye. Adet olunca hastanelik olmuştum. Dr çok fena kızmıştıBenim hiç costurmuyor acaba yapışıklık mi oluşuyor bende ya
Medical Park canım. Neslihan yerebasmaz.. Senin var mı gittiğin bir yer. Ailem Tekirdağda bir kaç güne oraya gideceğim. Orda da bir gideyim diyorum. Hiç başka birinden fikir almadım çünkü.Merhabalar canım bende Ankara'dayım hangi doktora gidiyorsun
Ay ben içmiyim o zaman ya zaten coşuk benimkiKuzu adeti coşturur o. Dikkatli kullanmak lazım.
Yinede sormadan içme derim bennn100 mg içebilirsiniz diyolar kuzu ama ben de bilemedim kimyasaldan sonra içmiştim ben reglim kolay olsun diye
Ben de kimyasaldan sonra ki regl lerimde perişan olmuştum paçalarımdan aktı hatta eşime hastaneye gidelim demiştimYok hemen öyle düşünmemek lazım kuzu. Ben kendi kafama göre alıp bi halt etmiştim adetimi söktürsün diye. Adet olunca hastanelik olmuştum. Dr çok fena kızmıştı
İçmicem canım vazgeçtimYinede sormadan içme derim bennn
Hah işte o paçadan akmayı o aspirin yapıyoBen de kimyasaldan sonra ki regl lerimde perişan olmuştum paçalarımdan aktı hatta eşime hastaneye gidelim demiştim
Yok canım ben daha yeni başladım sayılır denemelere önce bir devlet hastanesine gidip muayenw oldum olmazsa bir sene sonra gideceğim inşallah gerek kalmazMedical Park canım. Neslihan yerebasmaz.. Senin var mı gittiğin bir yer. Ailem Tekirdağda bir kaç güne oraya gideceğim. Orda da bir gideyim diyorum. Hiç başka birinden fikir almadım çünkü.
Daha iyiyim canım.Ayseee1987 canım nasıl oldun?