- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
Benim aşırı kasık ağrım var ama adetim geçene kdr yapmicam test kuzum korkuyrm birşey cikmicak diye yaKızlarrrr ne durumdasınız belirtisi olan, test yapan var mı ?
@bbilge23 27.09.2020 1,5 YIL @masalkzz 27.09.2020 15 AY ManyakPrenses 27.09.2020 3 AY @Yamikkk 28.09.2020 6 AY @Mihribaalin 29.09.2020 1,5 YIL @Cartedor 30.09.2020 5 AY Novaa 31.09.2020 1 YIL
Canım sorun olmaması çok güzel bi haber malesef düşükler bir çok sebebe bağlı olabiliyor kuzum muhtemelen döllenme de oluşan kromozomsal bozukluklardan dolayı, allah sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallah ☀Evet kızlar sonuçlarım çıkmış (genetik ve pıhtılaşma testi) doktorla görüştük bi sorun yokmuş ozaman 2 kayıp neden? Neyse inşallah bende çalışmalara başlıcam artık
Bat 24 ekimminseo
Yaa üzüldüm kuzumCanım yumurtlamanın 12. Günü ve test yaptım negatifadeti bekliyorum, sizde durumlar ne
Kuzum inşallah gebeliğe işarettirkızlar ben öğlen doktora gittim. bat henüz gelmedi ama yine de tahlil istedim . muayene etti, endometrium 15mm kalınlaşmış güzel dedi. gebelik işareti olabilir dedi. hcg verdim. 5in üstü bile çıksa hamilelik ihtimali var takip ederiz dedi. benim kızım 8 yaşında. özel durumlu bi çocuk. kromozom delesyonu var. bizim genetik testlerimiz temiz ama ihtimal hep var. kaygım acelem de hep bundan zatenbi ilaç yazdı. eğer adet olursan bu ilacı al başla, ileri yaş ya da riskli grup gebelikler için olası kromozom kırılmalarına vs karşı verdiğimiz bir ilaç dedi. sonucu merakla bekliyorum kızlar
Beklemek çok sinir bozucuHic bi belirtim yok kuzu.
Normalde benim bat gununden bes gun once kahverengi akinti baslar, simdilik oda yok.
Hic sevmiyorum bu bekleme zamanini
Hadi inşallah bebeğe işarettir bu değişimlerBelirti sayılır mı bilmiyorum ama göbek çevremde batma oluyor. Kasıklarım ağrıyor bir de normalde olan göğüs ağrım bu sefer yok canım bakalımm ne olacakminseo
En güzeli beklemek kuzum tıbbi bi sıkıntın yoksa erken öğrenmek için. İnşallah bebek vardır kasık ağrısı ve göğüs ağrısı en net belirtilerdenBenim aşırı kasık ağrım var ama adetim geçene kdr yapmicam test kuzum korkuyrm birşey cikmicak diye ya
amin canımm inşallah .. bakalım ne çıkacak sonuçCanım sorun olmaması çok güzel bi haber malesef düğünler bir çok sebebe bağlı olabiliyor kuzum muhtemelen döllenme de oluşan kromozomsal bozukluklardan dolayı, allah sağlıklı bir gebelik yaşatsın inşallah ☀
Yaa üzüldüm kuzumneyse önümüzdeki maçlara bakcaz yılmak yok
Kuzum inşallah gebeliğe işarettirönlemini erkenden alıp takibe başlarsınız eğer gebelik varsa
Beklemek çok sinir bozucubelirsizlik insanı sıkıyor... Benim de daha 9 gün var ama hamile olduğumu sanmıyorum
Hadi inşallah bebeğe işarettir bu değişimler
Canım çok güzel haberKızlar geldim doktordan kan tahlili yaptı dün 34,66 olan sonucum bugün 59 çıktı çok şükür hemen iğnelerimi yazdı14 gün sonrada kontrole gel dedi
Merhaba canım ben kaç doktor gezdim kimse hiç bişeyiniz yok dedi 5 yıl geçti sebepsiz infertilite dediler. Tüp bebek için doktora gittim ve doktor muayene esnasında Pco olduğumu söyledi. Ben şok oldum çünkü hiç farketmemişlerdi. Hemen şeker ilacı verdi insülin direncini düşürmek için. Hatta hamile kalsam bile 9 haftalık olana kadar kullanmamı söyledi. Korkmana gerek yok benim pko olan arkadaşım hemen hamile kaldıah canjm ben de bilmiyorum artık valla ne oluyor anlamıyorum. sanırım belli bir müddet kafamdan atıcam ben bunu çünkü sürekli aklıma takılıyo araştırıyorum falan gerçi her konuda böyleyim de ben. sanki bu ara biraz pilim bitti gibi hissediyorum.
Ben bugun kırmızılarla uyandimKızlarrrr ne durumdasınız belirtisi olan, test yapan var mı ?
@bbilge23 27.09.2020 1,5 YIL @masalkzz 27.09.2020 15 AY ManyakPrenses 27.09.2020 3 AY @Yamikkk 28.09.2020 6 AY @Mihribaalin 29.09.2020 1,5 YIL @Cartedor 30.09.2020 5 AY Novaa 31.09.2020 1 YIL
Baya erken gelmiş canım ya, yeni bat kaç?Ben bugun kırmızılarla uyandim
Sonra doktorlara neden güvenmiyorsun diyorlar gel de güvenMerhaba canım ben kaç doktor gezdim kimse hiç bişeyiniz yok dedi 5 yıl geçti sebepsiz infertilite dediler. Tüp bebek için doktora gittim ve doktor muayene esnasında Pco olduğumu söyledi. Ben şok oldum çünkü hiç farketmemişlerdi. Hemen şeker ilacı verdi insülin direncini düşürmek için. Hatta hamile kalsam bile 9 haftalık olana kadar kullanmamı söyledi. Korkmana gerek yok benim pko olan arkadaşım hemen hamile kaldı
İyi diye farklı doktorlara gittim. Tek yaptıkları klomen ve çatlatma iğnesi. 6 dan fazla gittiğim doktorlar. Şuan doktorumdan çok memnunum sona doğru geliyoruz çok şükürSonra doktorlara neden güvenmiyorsun diyorlar gel de güven
inşallah canım benim de iki sene oldu. inşallah allahım yardım eder bizlere. peki senin hormonlarına bakıldı mı ? amh falan yaptrdın mu tüp için istiyorlar sanırım . pco da nasıl fark edilmez ki ya ben görsem anlarım artık direkMerhaba canım ben kaç doktor gezdim kimse hiç bişeyiniz yok dedi 5 yıl geçti sebepsiz infertilite dediler. Tüp bebek için doktora gittim ve doktor muayene esnasında Pco olduğumu söyledi. Ben şok oldum çünkü hiç farketmemişlerdi. Hemen şeker ilacı verdi insülin direncini düşürmek için. Hatta hamile kalsam bile 9 haftalık olana kadar kullanmamı söyledi. Korkmana gerek yok benim pko olan arkadaşım hemen hamile kaldı
Evet bende anlamadim kuzum normalde hep duzenlidir 28 -29 gun de bir ama sanirim mevsim gecisinden dolayi yilda bir kere boyle aksayabiliyor. Yeni bat 22 ekimBaya erken gelmiş canım ya, yeni bat kaç?
Progesteron kaç cıktı kuzuKızlar geldim doktordan kan tahlili yaptı dün 34,66 olan sonucum bugün 59 çıktı çok şükür hemen iğnelerimi yazdı14 gün sonrada kontrole gel dedi
İnşallah canım bnim inşallahEn güzeli beklemek kuzum tıbbi bi sıkıntın yoksa erken öğrenmek için. İnşallah bebek vardır kasık ağrısı ve göğüs ağrısı en net belirtilerden
Hergün o iğneleri yemek bir yana bulantılarım çok fena. Yatıyorum öyle düşük riski var hala
Geçmiş olsun canım bu riskli günleri hemen atlatırsın inşallahHergün o iğneleri yemek bir yana bulantılarım çok fena. Yatıyorum öyle düşük riski var halasizler nasılsınız nasıl gidio
20 çıktı canımmProgesteron kaç cıktı kuzu