E nasıl ya şeker hastası değilsin demişti doktor bu doktorlar nasıl yorum yapıyor yakızlaar bütün sonuçları k başka bir dahiliye doktoruna attım tanıdık geç olmadan iyi bir doktor bulsun kendine özellikle infertilite alanında demiş. düştü modumtipik bir pco demiş, demş de demiş. şeker ilacına mutlaka başlasın demiş. modum düştü akşam rakı içicem
Buda tüm testlerim tipik pko gibi dalgalanmalar var sizce de öyle değil mi, biraz beni de düşündürüyor bu konu ama modumu düşürmeyeceğim,
inşallah canım heyecanın güzel bebişine vesile olur :)Kızlar nasılsınız
Bugün aşılama yapılacak değişik duygular içindeyim. Ya tutarsa diye büyük bir heyecan var içimde.
ah canjm ben de bilmiyorum artık valla ne oluyor anlamıyorum. sanırım belli bir müddet kafamdan atıcam ben bunu çünkü sürekli aklıma takılıyo araştırıyorum falan gerçi her konuda böyleyim de ben. sanki bu ara biraz pilim bitti gibi hissediyorum.E nasıl ya şeker hastası değilsin demişti doktor bu doktorlar nasıl yorum yapıyor ya
Pik bugün yarın çatlar canımBuda tüm testlerim tipik pko gibi dalgalanmalar var sizce de öyle değil mi, biraz beni de düşündürüyor bu konu ama modumu düşürmeyeceğim,
Canım çoğu doktor şeker olmamasına rağmen pko olan kişiye veriyor kolaylastırıyo bana doktorlar vermediği için sinirim bozuluyo hatta ağır PCO yum çünküah canjm ben de bilmiyorum artık valla ne oluyor anlamıyorum. sanırım belli bir müddet kafamdan atıcam ben bunu çünkü sürekli aklıma takılıyo araştırıyorum falan gerçi her konuda böyleyim de ben. sanki bu ara biraz pilim bitti gibi hissediyorum.
öyleymiş canım ya yok versin de sanki işle beraber bu süreç de ağır geliyo gibi bana bi duygusal buhrana girdim suan gezegenler bende de kaydı heralde. gidp adam akıllı bir doktora başlamam lazım ama eşimin de o kadar istekli olması lazım. bakalım son amh işe rahim filmi kaldı onları da yaptırıp sonra nadasa bırakıcam. allah çözülmeyecek derrt vermesin, bunlara da şükürCanım çoğu doktor şeker olmamasına rağmen pko olan kişiye veriyor kolaylastırıyo bana doktorlar vermediği için sinirim bozuluyo hatta ağır PCO yum çünkü
Canım eşinle aranızın düzelmesine çok sevindim :) ben kaset testleri çok yorumlayamıyorum çizginin yarısı silik yarısı koyu gibi pik mi değil mi tam anlayamıyorumKızlar güzel bir cuma oluyor benim modum yüksek eşimle problemi çözdük gibi dünü bugünü de değerlendirdik, buda bugünki testim , teste devam edeyim demi, ya sizde farkettiyseniz sanki c çizgisi sizlerin attığı gibi koyu düzgün değil testler bozuk mu acaba
Valla işte beni bu sinir ediyor ya seni gittiğin doktor sana şeker hastası değilsin demedi mi şimdi bu doktor ilaca başlasın hemen diyor hangisine inancazah canjm ben de bilmiyorum artık valla ne oluyor anlamıyorum. sanırım belli bir müddet kafamdan atıcam ben bunu çünkü sürekli aklıma takılıyo araştırıyorum falan gerçi her konuda böyleyim de ben. sanki bu ara biraz pilim bitti gibi hissediyorum.
Aynen sabırla hepimizin göbüşü dolcak inşöyleymiş canım ya yok versin de sanki işle beraber bu süreç de ağır geliyo gibi bana bi duygusal buhrana girdim suan gezegenler bende de kaydı heralde. gidp adam akıllı bir doktora başlamam lazım ama eşimin de o kadar istekli olması lazım. bakalım son amh işe rahim filmi kaldı onları da yaptırıp sonra nadasa bırakıcam. allah çözülmeyecek derrt vermesin, bunlara da şükür
Y yellowaseline | 27.09.2020 | 1,5 YIL |
| 27.09.2020 | 15 AY |
| 27.09.2020 | 3 AY |
Y Yamikkk | 28.09.2020 | 6 AY |
@Mihribaalin | 29.09.2020 | 1,5 YIL |
| 30.09.2020 | 5 AY |
| 31.09.2020 | 1 YIL |
Canım yumurtlamanın 12. Günü ve test yaptım negatifKızlarrrr ne durumdasınız belirtisi olan, test yapan var mı ?
Y yellowaseline 27.09.2020 1,5 YIL masalkzz 27.09.2020 15 AY ManyakPrenses 27.09.2020 3 AY Y Yamikkk 28.09.2020 6 AY @Mihribaalin 29.09.2020 1,5 YIL Cartedor 30.09.2020 5 AY Novaa 31.09.2020 1 YIL
Hic bi belirtim yok kuzu.Kızlarrrr ne durumdasınız belirtisi olan, test yapan var mı ?
Y yellowaseline 27.09.2020 1,5 YIL masalkzz 27.09.2020 15 AY ManyakPrenses 27.09.2020 3 AY Y Yamikkk 28.09.2020 6 AY @Mihribaalin 29.09.2020 1,5 YIL Cartedor 30.09.2020 5 AY Novaa 31.09.2020 1 YIL
yaa inşallah güzel haberlerlekızlar ben öğlen doktora gittim. bat henüz gelmedi ama yine de tahlil istedim . muayene etti, endometrium 15mm kalınlaşmış güzel dedi. gebelik işareti olabilir dedi. hcg verdim. 5in üstü bile çıksa hamilelik ihtimali var takip ederiz dedi. benim kızım 8 yaşında. özel durumlu bi çocuk. kromozom delesyonu var. bizim genetik testlerimiz temiz ama ihtimal hep var. kaygım acelem de hep bundan zatenbi ilaç yazdı. eğer adet olursan bu ilacı al başla, ileri yaş ya da riskli grup gebelikler için olası kromozom kırılmalarına vs karşı verdiğimiz bir ilaç dedi. sonucu merakla bekliyorum kızlar
Maşallah çok güzel artmışKızlar geldim doktordan kan tahlili yaptı dün 34,66 olan sonucum bugün 59 çıktı çok şükür hemen iğnelerimi yazdı14 gün sonrada kontrole gel dedi