Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Kasım Aralık çatlatma iğnesi oldum büyük ihtimal sonrasında bizde aşılamaya geçeriz peki film çekildikten ne kadar süre sonra ilişki olabilir yada o ay hiç olmuyor mu
Rahim filmimde sorun görmediği için doktorum bir hafta sonra ilişkiye devam edebilirsiniz korunmasız demişti canım

Allah Allah senle aynı gibiyiz. Hayırdır inşallah gerçekten. Bakalım bir ocakta hala olmazsam yaparım sen de takip et bakalım ne olacak
Bugun de sancım yok mesela Rahim sızlar ya öyle oluyo geçiyordu. Bende test aldım yasaktan önce evde bulunsun. Eşimde dün akşam rüya görmüş evde beni doğurtturuyormuş hemde sezeryan kesmiş karnımı kız bebek almış eline çok güzel bir bebekmiş. İnşallah vardır yoksa da adetimin 3.günü yasağa denk geliyor o kötü işte.

Ay bende de hiç ağrı sızı yok bence o ara kanama gibi bir şeydi hatta kanama bile sayılmaz herhalde. Yine gününde gelecek diye hissediyorum. Bir de ped koydum saçma sapan kaç gündür öyle temiz pedi çıkarıp duruyorum trolledi resmen beni. Eşinin rüyası çok komik ve güzelmiş inşallah gerçeğini yaşarsınız eşinin seni kesmesi dışında yasakta doktor randevularına gidilebiliyor canım tek başına. İnşallah denk gelmez de regl olmazsın inşallah

Kızlar merhaba ben bir uygulama kullanıyorum yeni yükledim oraya adet tarihim yumurtlama olduğu günü yazınca bana bu tarihi verdi ama ben yarın adet günüm diye hesapladım neyi yanlış yapıyorum acaba bana yardımcı olur musunuz,

Eklentiler

• 049F157B-C1CC-4A03-84C4-A608FA2F1095.png
    318,2 KB · Görüntüleme: 43
Mesela tedaviye başlandığında yada öncesinde özellikle adetliyken 3. Veya 5. Günü çağırıp alttan muayne ediyorlar
Canım allaha şükür beni alttan muayene etmedi..ama iyi oldu en azından 580 tl verip:)) tüm tahlillerimi oldum.. sürekli yüksek çıkan prolaktinim 10 çıktı. amh 0,8 çıktı. Bu şartlarda kesinlikle çocuk sahibi olamazsın dedi..çok üzüldüm... 4.ocakta rahim filmide çekilecek,eşime sperm testide yapılacak. hayırlısıyla inşallah nasip olsun.. isteyen herkese..

Yanınızda peçete bulundurun altınızı çıkardığınızda peçeteyi tutuşturun oraya tuta tuta çatala oturun ben öyle yapıyorum zaten oturacağız yere de seriyorlar lazımlıktan
çok şükür alttan muayene olmadım canım.. ama haftaya rahim filmi çekilecek.. ondan çok korkuyorum..

Kuzum bu uygulamalar pek doğru olmuyor her biri başka tarih veriyo. Ben sadece reglimi takip etmek için kullanıyorum

Bebek düşündüğünüzü söylerseniz ultrason ve kan alıp hormonlara bakacaktır..Aslında ilk defa gidecekseniz adetinizin 3. Günü gitseydiniz daha iyi olabilirdi çünkü hormonlar en sağlıklı sonucu o günlerde veriyor.. fsh tsh e2 prolaktin tüm kan sayımı insülin direnci gibi değerlerinize baktırın

Kuzum bu uygulamalar pek doğru olmuyor her biri başka tarih veriyo. Ben sadece reglimi takip etmek için kullanıyorum
Aynen canm ben bu ay icin 3 uygulama indiridm biri 22.12 diyodu biri 23.12 biride 24.12 hadi bakalm hangisi dogru ama 22.12. Uyustu akintim ile onun icin 22.12. Oldu diyorum ben pek güvenilir degiller yani akintiya bakaraktan yols cikilmali

Ne güzel ya türkiyede burda asla kan alip rahime falanda bakmazlar basta bebek düşünüyoruz desen bile. En kisa zamanda görüsürüz diyip yolluyorlar. Anca 1 seneyi gecerse bakiyorlar kana falan yoksa yok

Uygulamanin adi ne? Ben merak ettm bakalm hangi günü gösterecek. Flo diye bir app var onu indirdim onun verdigi tarihle akintim uyustu

Bende normal muaneye gıtmıstım bıkac kere ama ilk defa persembe gidicem daha tam bir sene olmadı ama bir sene oldu dıcem tahlıllerım felan yapılsın ama reglının üçuncu gunu gtmek lazmmıs sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…