- 18 Aralık 2019
- 1.112
- 2.071
- 32
Rahim filmimde sorun görmediği için doktorum bir hafta sonra ilişkiye devam edebilirsiniz korunmasız demişti canımKasım Aralık çatlatma iğnesi oldum büyük ihtimal sonrasında bizde aşılamaya geçeriz peki film çekildikten ne kadar süre sonra ilişki olabilir yada o ay hiç olmuyor mu
Bugun de sancım yok meselaAllah Allah senle aynı gibiyiz. Hayırdır inşallah gerçekten. Bakalım bir ocakta hala olmazsam yaparımsen de takip et bakalım ne olacak
İnşallah kuzum hayırlı haberlerini beklerizYarın gidicez canım inşaAllah duyarız
Ay bende de hiç ağrı sızı yok bence o ara kanama gibi bir şeydi hatta kanama bile sayılmaz herhalde. Yine gününde gelecek diye hissediyorum. Bir de ped koydum saçma sapan kaç gündür öyle temiz pedi çıkarıp duruyorumBugun de sancım yok meselaRahim sızlar ya öyle oluyo geçiyordu. Bende test aldım yasaktan önce evde bulunsun. Eşimde dün akşam rüya görmüş evde beni doğurtturuyormuş hemde sezeryan kesmiş karnımı kız bebek almış eline çok güzel bir bebekmiş. İnşallah vardır yoksa da adetimin 3.günü yasağa denk geliyor o kötü işte.
Bakalım çarşamba belli olacak bitanemAzalması iyi bi gelişme inşallah sonrası sıkıntısız ilerler
Canım allaha şükür beni alttan muayene etmedi..ama iyi oldu en azından 580 tl verip:)) tüm tahlillerimi oldum.. sürekli yüksek çıkan prolaktinim 10 çıktı. amh 0,8 çıktı. Bu şartlarda kesinlikle çocuk sahibi olamazsın dedi..çok üzüldüm... 4.ocakta rahim filmide çekilecek,eşime sperm testide yapılacak. hayırlısıyla inşallah nasip olsun.. isteyen herkese..Mesela tedaviye başlandığında yada öncesinde özellikle adetliyken 3. Veya 5. Günü çağırıp alttan muayne ediyorlar
çok şükür alttan muayene olmadım canım.. ama haftaya rahim filmi çekilecek.. ondan çok korkuyorum..Yanınızda peçete bulundurun altınızı çıkardığınızda peçeteyi tutuşturun oraya tuta tuta çatala oturun ben öyle yapıyorumzaten oturacağız yere de seriyorlar lazımlıktan
Kuzum bu uygulamalar pek doğru olmuyor her biri başka tarih veriyo. Ben sadece reglimi takip etmek için kullanıyorumKızlar merhaba ben bir uygulama kullanıyorum yeni yükledim oraya adet tarihim yumurtlama olduğu günü yazınca bana bu tarihi verdi ama ben yarın adet günüm diye hesapladım neyi yanlış yapıyorum acaba bana yardımcı olur musunuz,
Son adet tarihin ve regl döngün neydi canımKızlar merhaba ben bir uygulama kullanıyorum yeni yükledim oraya adet tarihim yumurtlama olduğu günü yazınca bana bu tarihi verdi ama ben yarın adet günüm diye hesapladım neyi yanlış yapıyorum acaba bana yardımcı olur musunuz,
Korkma canm ben cok duydum kanama olan hamileleri hic sorun olmadi cocuklari gelisti sendede öyledir keseyide beebgide görürsün insallah yarin hayirli haberini bekliyorumBakalım çarşamba belli olacak bitanem
Bebek düşündüğünüzü söylerseniz ultrason ve kan alıp hormonlara bakacaktır..Aslında ilk defa gidecekseniz adetinizin 3. Günü gitseydiniz daha iyi olabilirdi çünkü hormonlar en sağlıklı sonucu o günlerde veriyor.. fsh tsh e2 prolaktin tüm kan sayımı insülin direnci gibi değerlerinize baktırınKızlar bende pazartesiye randevu aldım ilk defa doktora gideceğim adetim bugün bitti adetkenmi gitmem gerekiyordu ya gidince neler isteyeyim ne diyim hiç bişey bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ilk defa muaeyene olacağım
@venushatun28 evet sende pco da vardı di mi yumurtlama takibi yapıyorsan şöyle söyleyim çatlamayı gördüğün günü 1. Gün sayacaksın 14. Gün regl tarihin olacakKuzum bu uygulamalar pek doğru olmuyor her biri başka tarih veriyo. Ben sadece reglimi takip etmek için kullanıyorum
Aynen canm ben bu ay icin 3 uygulama indiridm biri 22.12 diyodu biri 23.12 biride 24.12Kuzum bu uygulamalar pek doğru olmuyor her biri başka tarih veriyo. Ben sadece reglimi takip etmek için kullanıyorum
Ne güzel ya türkiyede burda asla kan alip rahime falanda bakmazlar basta bebek düşünüyoruz desen bile. En kisa zamanda görüsürüz diyip yolluyorlar. Anca 1 seneyi gecerse bakiyorlar kana falan yoksa yokBebek düşündüğünüzü söylerseniz ultrason ve kan alıp hormonlara bakacaktır..Aslında ilk defa gidecekseniz adetinizin 3. Günü gitseydiniz daha iyi olabilirdi çünkü hormonlar en sağlıklı sonucu o günlerde veriyor.. fsh tsh e2 prolaktin tüm kan sayımı insülin direnci gibi değerlerinize baktırın
Uygulamanin adi ne? Ben merak ettm bakalm hangi günü gösterecek. Flo diye bir app var onu indirdim onun verdigi tarihle akintim uyustuKızlar merhaba ben bir uygulama kullanıyorum yeni yükledim oraya adet tarihim yumurtlama olduğu günü yazınca bana bu tarihi verdi ama ben yarın adet günüm diye hesapladım neyi yanlış yapıyorum acaba bana yardımcı olur musunuz,
Bende normal muaneye gıtmıstım bıkac kere ama ilk defa persembe gidicem daha tam bir sene olmadı ama bir sene oldu dıcem tahlıllerım felan yapılsın ama reglının üçuncu gunu gtmek lazmmıs sanırımKızlar bende pazartesiye randevu aldım ilk defa doktora gideceğim adetim bugün bitti adetkenmi gitmem gerekiyordu ya gidince neler isteyeyim ne diyim hiç bişey bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz ilk defa muaeyene olacağım
Canm o ne ise yariyomus bende yagi var kullaniyim barigünaydın canım bana çörekotu kürünü sen mi önermiştin ?