Doktorla görüşüp yaptırması daha sağlıklı bence ama siz bilirsiniz tabiii kiyok bızım burda ıyı bıyer ozel bı tıp merkezi ama ıyı yanı. kafam karıstı ama. acaba eşim pazartesi direlk gidip mi yaptırsa herseyını doktora gozukup? gozukmeden test yaptırmasamı
canım perhiz olması gerekiyor ona dikkat et 2-3 gün birlikte olmadan eşinizin öyle vermesi gerekiyor test için sizin yine iyiymiş biz 350 tl verdikıkı hastne sordum bırınde 250 dedı bırınde 130, 130 olana gıdıcez ztn orası da ıyı bıyer sevıyorum doktorlarını ama ıste gıttıgımız gun esım ıcın doktor yok , artık yaptırır sonra sonucuyla gider. bı komple baksınlar belkı bı değerım felan yuksektır. hıc baktırmadm dha once bıtek vajınal muane
katılıyorum canım eşim önce ürolojiye gitti sonra doktor yönlendirdi o şekilde oldu ama bizi hastahaneden bağımsız ayrı bir labaratuvara göndermiştiDoktorla görüşüp yaptırması daha sağlıklı bence ama siz bilirsiniz tabiii ki
günaydın canım bana çörekotu kürünü sen mi önermiştin ?Gunayssss kizlarrrr
tamam tamam regliyim nasılsa zaten bıkac gun ole geçer . 2 günde dayancak napalmcanım perhiz olması gerekiyor ona dikkat et 2-3 gün birlikte olmadan eşinizin öyle vermesi gerekiyor test için sizin yine iyiymiş biz 350 tl verdik
aynen pazartesı gidecek o bende persembeDoktorla görüşüp yaptırması daha sağlıklı bence ama siz bilirsiniz tabiii ki
tamam bende öyle yapıcam once urolojıye gıdıcek pazrtsı bende perşembe gidicem anyayı konyayı görücezkatılıyorum canım eşim önce ürolojiye gitti sonra doktor yönlendirdi o şekilde oldu ama bizi hastahaneden bağımsız ayrı bir labaratuvara göndermiştiJane Jetgil
Yarın gidicez canım inşaAllah duyarızMaşallahhatırlıyorum sana çok sevinmişken Allah bana da nasip etti. Sağolasın canım. Kalp atışını duydun mu?
Canım araştır çünkü dr lar genelde 3 gün diyor 5 gün fazla olabilir ona göre sayım yapılıyor diye biliyorumtamam tamam regliyim nasılsa zaten bıkac gun ole geçer . 2 günde dayancak napalm5 gun perhiz ona
Selam canım evet hatta bugün son dozumu içtim, yarın kontrol olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsunHeyyo selam kızlar. Bende bugun ilk klomeni mi aldım, alırkende hayırlısıysa olsun dedüm. Herseyin zamanı var bunu kabullendim artık. Yeni başlayan arkadaşlara da tavsiyem, yatıp kalkıp bunu düşünmeyin olacagı varsa da olmaz. Zamana bırakın, üstüne düşmeyin. Canım sen naptın 2. kez başladın mı klomen bakamadım bu ara işler güçlerdenminseo ,ne durumdasın
Amin canım inşallah çıkmaz dua ederim sana bol bol inşallah sende işe yarar hamile kalırsın benim sol tüp kapalı tutmadı işte daha yaptırmadımAy çok güldüm ya Allah da sizi güldürsün bakalım ins bu sıkıntı çıkmaz
Trendyolda 5'lisi 75 tl falan ipinAlyze puffy ipin adi canim. Youtubede falan var örme sekli. Elinle yapiosun, tig sis falan ihtiyac yok
Bi araştırayım benCanım araştır çünkü dr lar genelde 3 gün diyor 5 gün fazla olabilir ona göre sayım yapılıyor diye biliyorum
Allah Allah senle aynı gibiyiz. Hayırdır inşallah gerçekten. Bakalım bir ocakta hala olmazsam yaparımValla bende anlamadım olacak gibi oluyorum bir şey gelmiyor akıntıdan başka. Hayırlısı olsun. Sen bence test yap böyle devam ederse.
Hayırlısı olsun canım inşallah yolunda gider her şey çok şansHeyyo selam kızlar. Bende bugun ilk klomeni mi aldım, alırkende hayırlısıysa olsun dedüm. Herseyin zamanı var bunu kabullendim artık. Yeni başlayan arkadaşlara da tavsiyem, yatıp kalkıp bunu düşünmeyin olacagı varsa da olmaz. Zamana bırakın, üstüne düşmeyin. Canım sen naptın 2. kez başladın mı klomen bakamadım bu ara işler güçlerdenminseo ,ne durumdasın
Hayir tatlimgünaydın canım bana çörekotu kürünü sen mi önermiştin ?
teşekkür ederim birisi söyledi ama kim bilemedim :)Hayir tatlim