Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
canım perhiz olması gerekiyor ona dikkat et 2-3 gün birlikte olmadan eşinizin öyle vermesi gerekiyor test için sizin yine iyiymiş biz 350 tl verdik

Heyyo selam kızlar. Bende bugun ilk klomeni mi aldım, alırkende hayırlısıysa olsun dedüm. Herseyin zamanı var bunu kabullendim artık. Yeni başlayan arkadaşlara da tavsiyem, yatıp kalkıp bunu düşünmeyin olacagı varsa da olmaz. Zamana bırakın, üstüne düşmeyin. Canım sen naptın 2. kez başladın mı klomen bakamadım bu ara işler güçlerden minseo ,ne durumdasın

Selam canım evet hatta bugün son dozumu içtim, yarın kontrol olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun

Ay çok güldüm ya Allah da sizi güldürsün bakalım ins bu sıkıntı çıkmaz
Amin canım inşallah çıkmaz dua ederim sana bol bol inşallah sende işe yarar hamile kalırsın benim sol tüp kapalı tutmadı işte daha yaptırmadım sen rahat gir anestezi varya kasma olayı da yok inşallah rabbim emeğini boşa çıkarmaz

Hayırlısı olsun canım inşallah yolunda gider her şey çok şans

Merhabalar benim fikrinizi almaya ihtiyaç duyduğum bir sürecim var yardım ederseniz çok sevinirim. Ben 8 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bitti. Femera kullanmaya başladım. 14 Aralık’ta doktora gittim 23 mm bir yumurtam olduğunu söyledi ve 14 Aralık akşam iğne oldum. O hafta hep ilişki oldu son ilişki 20 Aralık sonra olamadı işlerden dolayı. Bu sabah 14. Gün oluyor iğneden sonra erken ve normal kaset test yaptım ikisi de negatif ben bu ay erken yumurtladım normalde adet tarihim 5 Ocak ama erken yumurtlama olunca o da şaşar diye düşündüm yani şu an iğne üzerinden 14 gün geçti negatif ama adeti referans alırsak adete 1 hafta var kafam çok karıştı deneyimli arkadaşlar bir akıl verirse çok sevinirim.
Erken gebelik testi markası: clear pink early.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…