Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Cnm üroloji bölümüne gidip spermiyogram istiyorum dicek esim icin oyle yapmistik biz
tamam tsekkur ederm devlete gıdıcektım vazgectm ozelle konustum ama her test ayrı ayrıymıs ne ıstıyorsnuz dedı bılemedm. once muane olayım artık doktor hangılerını ısterse değil mi ? eşimde direk urolojıye gırsın orda

Ürolojiye randevu alın 1 yıldır deniyoruz desin sperm vermek istiyorum desin muayne eder doktor elle ultrason da çekilir varikosel vs. Gibi bi durum var mı diye
benim reglinin 3. gunu cuma yanı bugun daha tam başlamadı ama bugunude sayıyorum. ıkımızde gıdıcez cuma

baya da pahalı ama mecbur yaptırılıyor :KK43:
persembe urolojı yokmus, şöyle yapsak benım persembe doktorum orda ben kontrollerımı testlerımı yaptırsam eşimde sprem testını yaptırsa doktora gozukemıcek olmadıgı ıcın. pazartesıde testını alır doktora gider hem gosterır hem bska bıse olcaksa onu yaptırır. cnku sprem testının fıyatı pazartesı zamlancakmıs

persembe urolojı yokmus, şöyle yapsak benım persembe doktorum orda ben kontrollerımı testlerımı yaptırsam eşimde sprem testını yaptırsa doktora gozukemıcek olmadıgı ıcın. pazartesıde testını alır doktora gider hem gosterır hem bska bıse olcaksa onu yaptırır. cnku sprem testının fıyatı pazartesı zamlancakmıs
doktorun yönlendirmesi ile yönledirmemesi arasında fiyat farkı oluşmuyorsa mantıklı

Evet canım hareketi hızı canlı kalma süresi ileri hareket eden yüzdesi vs aklına gelebilecek herşey çıkıyor
ıkı hastne sordum bırınde 250 dedı bırınde 130, 130 olana gıdıcez ztn orası da ıyı bıyer sevıyorum doktorlarını ama ıste gıttıgımız gun esım ıcın doktor yok , artık yaptırır sonra sonucuyla gider. bı komple baksınlar belkı bı değerım felan yuksektır. hıc baktırmadm dha once bıtek vajınal muane

ıkı hastne sordum bırınde 250 dedı bırınde 130, 130 olana gıdıcez ztn orası da ıyı bıyer sevıyorum doktorlarını ama ıste gıttıgımız gun esım ıcın doktor yok , artık yaptırır sonra sonucuyla gider. bı komple baksınlar belkı bı değerım felan yuksektır. hıc baktırmadm dha once bıtek vajınal muane
İki fiyatta iyi aslında benim eşim 2019 ağustosta 330 liraya yaptırmıştı ama kan tahlilleri de vardı içinde ultrason sperm testi muayene herşey 330 tutmuştu Laboratuvarına güvendiğiniz bir yere yaptırın ama

İki fiyatta iyi aslında benim eşim 2019 ağustosta 330 liraya yaptırmıştı ama kan tahlilleri de vardı içinde ultrason sperm testi muayene herşey 330 tutmuştu Laboratuvarına güvendiğiniz bir yere yaptırın ama
yok bızım burda ıyı bıyer ozel bı tıp merkezi ama ıyı yanı. kafam karıstı ama. acaba eşim pazartesi direlk gidip mi yaptırsa herseyını doktora gozukup? gozukmeden test yaptırmasamı

X