Gebeliğe Hazırlık Anne Olmak İsteyenler 👩‍👧‍👦🙏

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erken hamilelik belirtileriniz ne zaman başladı?

• Ankete Katılan
    492
Ya kızlar bişe dıcem gogus uclarım dik ve elleyince acıyor ama cok hafif yanı dokunamayacak kadar degıl cok minik acıyor. İlk defa oldu acaba yoruldum felan dicem ama bilemedim yanı hıc kendımı bole ıncelememıstm
Benimkide kaşınıyor baya kuzum.bunlarda gebelik belirtisi 😂

Canım yerleşme 6-12 gün arasında oluyor diye yazıyor internette. Dolayısıyla yerleşme kanaması için geç değil bence. Rahim filminin düzeni bozacağını hiç sanmıyorum 🤔 hayırlısı tabi ama umudu kesme inşallah güzel haberler gelir bu ay senden 💫
Ah öyle olsa keşke ama hafiften ağrımda var adet gibi daha çok😞

Benimkide kaşınıyor baya kuzum.bunlarda gebelik belirtisi 😂
Ama sudyen üzerinden elleyınce acımıyor normal bakınca acıdı yanı bı ıkı kere farkettim. Benim gecen hafta sağ gogus ucum kaşındı ıkı karıncalandı sonra gecmıstı. Ay bilmiyorum ben hamıle gibi hissetmiyorum keske öyle olsa ama

Ama sudyen üzerinden elleyınce acımıyor normal bakınca acıdı yanı bı ıkı kere farkettim. Benim gecen hafta sağ gogus ucum kalındı ıkı karıncalandı sonra gecmıstı. Ay bilmiyorum ben hamıle gibi hissetmiyorum keske öyle olsa ama
Valla bende hiç hissetmiyorum bazıları sudyen bile takamiyoruz acıdan diyorlar bende bir gram acı yok göğüste veya kasıkta

Bazı hanımlara yazıyorum burdan cevap vermiyor hayırlı olsun diyorum cevap yok hamilesin galiba diyprım cevap yok bir tek sen yazıyorsun cevap sağol cnm o yüzden bende sana yazmak istedim aynı akıntı bende de var geceden beri araştırıyorum, intermete lökore diye gir araştır hamilelik belirtisiymiş bu inşallah hamileliktendir,
Tatlım yaa son günlerde haber veren ben olduğumdan resmen sayfalarca aradım bana yazmışsın da ben cevap vermemiş miyim diye 🙈 gerçekten sana yazdığım cevabı bulamadım. Alıntı yapmayı beceremiyorum teker teker cevap yazmaya çok zorlandım o gün. İyi niyetin, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Gerçekten gözden kaçırmışım galiba. Hiçbişeyi cavpsız bırakmam, hele ki böyle bir konuda.. Yazmazsam içime dert olurdu. Kusuruma bakma 🙏🥰

Bat tarihlerimiz ayni bende olmiycagini dusunurek bekliyorim belirti var mi desen ohooo ben isterimde belirti olmaz mi 😂
Ahahahhaha bende hiç bişe yok kuzum ya o canımı sıkıyor biraz sadece bugün arko krem gibi bildigin akıntım oldu damla damla değil biraz fazlaydi regli habercisi de olabilir bilemedim ilk defa oldu 😂

X