Anne Olmak Isteyenler 3

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok bnd ekist vardıda küçüldü en son dr a gittiğimde 3 cm lik kalmıştı şimdiki adet dönemind egidecegim baklaım bir daha ilaç kullanmıoyrum canım kendiliğinden gemesini beklioyruz

benimde bu olayla birlikte psikolojimde değişti.önceden bebek konusunda daha farklıydım ama şimdi sokakta gözüm hep bebeklere takılıyor.hatta inanırmısın markette bebek bezlerine , mamalarına falan bakmaya başladım.nasıl olacak bilmiyorum.çok kilom var ve yeniden sigaraya başladım.
ayrıca şu anda ev taşıyorum.çok yoruldum ve biraz internete bakayım dedim.şu anda ev darma duman.bu bizim 8 yılda 10. ev.

ay sana kıyamma canımcım evet bu bebek konusu çok farklı bişey bazen üzülünc einsnalr kızıyorlar ama aslında öyle degil işte bir tarafta güller açıoyr yaz geliyor öbür tarafta kiler ise o güllleirn dikenleriy o yazın sıcagıyla ugraşıyor allah yardımıcımız olmazsa zaten şimdiye kadar ayakta kalmak kolay olmazdı hatta belkid einaçalrım bu kadar kuvvetli olması ölmeyi bile düşünebilirdim

mrb aranıza bugun katıldım..benı de aranıza alır mısınız

merhaba kızlar, yeni üye oldum buraya. Site gerçekten süper olmuş. 30 yaşındayım, 9 yıllık evliyim ilk 3 yıl doğum kontrol hapı ile korunduk. 6 yıldır korunmuyoruz ve bebeğimiz olmuyor. 3 ay önce tedaviye başladık. Tüm tahliller ve HSG filimim çekildi (korkunç birşeydi). Herşey normal ama buna rağmen bebeğimiz olmuyor. Şuan ilaç tedavisi uygulanıyor ve 3. denememizi yaptık. Maalesef bu ayda hastalandım Aralık ayına kadar ilaç tedavisi yapalım sonra aşılamaya geçelim istiyoruz. Ama benim sıkıntım aşırı derecede agresiv, alıngan, duygusal olmam. Benim bu yaşadıklarım normalmidir. Yani bu tedavileri sizlerde görüyorsunuz. Sizde bunları yaşadınızmı?

hayatım buyuk ihtimalle ilaçalrdan da kaynaklanıyor
ve biraz da psikolojik

bak sıtegın oldu anne adayı oldun canımcım darısı basımıza

bak sıtegın oldu anne adayı oldun canımcım darısı basımıza

siiz buralarda görmek ne güzel ebru hanım hg birtanem evet canım saol darısı sana ve tum isteyenelre güzel arkdaşım bnm:1hug:

evet canım gözleirndne kaçabilioyr açıkcası

merhaba arkadaşlar bende anne olmak isteyenler arasındayım aranıza sıkışayım dedim :)

HAYATIM ÇOK HAKLISIN SANA KATILIYORUM DOGRU VALLA DRLARA CAZGIR OLACAKSIN

bende anne olmak isteyenlerdenim kızlar 7 senelik evliyim çok mutluyum ama benim gözümü çok korkuttular bu yüzden benim bebeğim olmuyor ama ALLAH büyüktür yardım eder diyorum başka bir şey demiyorum inşallah benımde bır bebişim olur.Hatta Allah olmayanlara versin diyorum şimdi bende kaynanam ve görümcem var onlarlanda problem yaşıyorum çocuk konusunda hep beni sıkıştırıyorlar,üzerimize geliyolar çok bunaldım kayınpeder bir yandan ameliyat olcak o yuzden şuanda peder teyzemlerde kalıyor benim kafam karıştı açıkçası ama artık sabrım kalmadı benım senağlama
Bu bebiş konusu beni baya yıprattı çok üzülüyorum,ağlıyorum,kendi kendime soruyorum neden benım çocuğum olmuyor dıye hatta kaçkere dr gıttım tedavı olduk eşimlen ama hiç bır şey çıkmadı çok şukur sadece dr dedıkı çok uzerıne duşmuşsunuz çocuk konusunda bırakın zamanla olur sız hayatınıza bakın felan dedı ama nereye kadar ya senağlama
Allahım ne olur bana yardım et

senağlama

aslında yaşın 24 daha olmuyo diye bir şey olmaması lazım sende ben 10 yıllılk evliyim anca canını sıkma zaten okuduğum kadarı ile 5 haftalık hamişsi demi allah analı lbabalı lbüyütsün kendine ibak bebişllinede tamamben 31 yaşındayım

arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim, istememe rağmen gebe kalamıyorum. benim sorunum derece 4 endometriyozis ve tubal faktör yani tüp bebekten başka bir şansım yok. bir kez ameliyat ve laparoskopi yapıldı. 3 kez de tüp bebek denedik. 3. de sıvı oluştuğu için transfer yapılamadı. şu an tekrar denemedeyiz. bu sefer olacak inşallah...
sizlerin de bildiği gibi çok zorlu bir süreç.
tez zamanda isteyen herkesin bebişi olsun tabi benimde:)

nerelerde denedin hayatım tüp bebek i dr un kim canım inşaallah tez zamanda yuce rabbim nasip etsin ama dua ederken önce kendin için iste sonrada tum kardeşlerime de....allahın izniyle kavuşman dileğiyle canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…