-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin canım ❤Okudum Allah Kabul Etsin
[/QUOTE][/QUOTE]10 MAYIS- 20 MAYIS ARASI
HZ YUNUS AS DUASI 4. OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. @Shokella ve @Umutvar123 @darrbee arkadaşlarımız şimdilik listeden çıktı. Bilginize. Bu arkadaşlara okumuş olanlar hakkınızı helal edin lütfen.
- M Mirac440 Duygu
✔ - H hayalalemiveben Melek
- 4 41EEEEE41 Ebru
✖ Dil-i bitab , Saliha ✖ - @Hayalimdi gercek oldu Hatice
- V Vavin Arzu
✖ - @yassimin Yasemin
✖ - M Meleekk3 Hatice
 - @HemDeliHemAsik Hanife
✔ nursevdi Nurseven ✔ - H hediye -i rahmet Rukiye
✔ - @denizkaplan Yadigar
✖ - @miss flower Fatma:KK200:✖
17. @zeynoc17 Büşra:KK200:❌
18. @ftmclk Fatma:KK200:✔
19. @Oznurr26 Öznur:KK200: ✔
[B][I][U][SIZE=6][COLOR=#ff0080]NOT:LİSTEMİZE YENİ EKLENEN VE LİSTEMİZDEN ÇIKAN ARKADAŞLAR OLDUĞU İÇİN GÜNCELLEME YAPTIM KONTROL EDELİM YANLIŞLIK OLMASIN İNŞALLAH.BİR DE 3. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .[/COLOR][/SIZE][/U][/I][/B]
Canim yeni listeyi ne zaman paylaşacaksinAmin canım ❤
Ben 1149 tane okudum ama hastalandım bitince tamamlarım yazarım. bayramdan sonraya kadar çok yoğun olacağım o nedenle önümüzdeki listeye ekleme beni canım. Hayırlı Ramazanlar cümletenmiss flower şuana kadar hiç bildirim yapmadın okuyor musun arkadaşlar sana okudu haberin olsun, M Meleekk3 yassimin @Hayalimdi gercek oldu 4. Listeyi okuyunca bildirim yapar mısın ız?
Tamam, Allah kabul etsin, hayırlı ramazanlarBen 1149 tane okudum ama hastalandım bitince tamamlarım yazarım. bayramdan sonraya kadar çok yoğun olacağım o nedenle önümüzdeki listeye ekleme beni canım. Hayırlı Ramazanlar cümleten
SalihacımDil-i bitab 5. Listeye ekler misin benide 3 bitti benim bu arada haber werdim mi bilmiyorum
Bir arkadaş son 2 listeye dahildi bildirim yapmadı hiç ondan bir cevap gelmezse çıkaracağım canım sora paylaşırım listeyiDil-i bitab Salihacım çıkmak isteyenler var birde listede hiç okuma yapmayan arkadaslar varsa çıkar listeden boşuna okumayalım güncel bir liste paylaşırsan ben ondan sonra okumaya başlıcam
Tamam cnmBir arkadaş son 2 listeye dahildi bildirim yapmadı hiç ondan bir cevap gelmezse çıkaracağım canım sora paylaşırım listeyi