- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tamam canım bazı arkadaşlar okumuş yalnız haberin olsunDil-i bitab saliha 4. Listeden beni çıkar beşte dewam edeyim kanamam war okuyamam 3 bitti tlefon garantide giremiyorm sürekli hakknız helal edin 5. Listede görüşirz inşallah haber weririm dua ile
Napalım ki onu ? Nasıl bi yol izleyebilrz aöylersin kuzum olur mu ?Tamam canım bazı arkadaşlar okumuş yalnız haberin olsun
Okuyanlara okuyabilirsin sadeceNapalım ki onu ? Nasıl bi yol izleyebilrz aöylersin kuzum olur mu ?
Bana okumana gerek Yok canım benim ben helal ediyorum hakka girmiş olmazsınNapalım ki onu ? Nasıl bi yol izleyebilrz aöylersin kuzum olur mu ?
Çok teşekkür ederim kuzum allh razı olsun diğer okuyan arkadaşlar kim salihaBana okumana gerek Yok canım benim ben helal ediyorum hakka girmiş olmazsın
Hakkım helal olsun canım okumana gerek yok :)@hediye-i rahmet @HemDeliHemAsik @Mirac46Oznurr26 okudum diye yazmış canım Shokella ama başka okuyup ta henüz bitirmediği için bildirim yapmayanlar olabilir
Tamam canım Allah a emanet ol ❤❤Canım beni listeden çıkartabilirsin diğer sayfalara yazdım okursun büyük ihtimal . Hakkınızı helal edin en yakın zaman da dönücem inşaallah . Hayırlı ramazanlar
Amin canım Allah kabul etsin ❤Daha önceki okuyamadiklarim da dahil bütün listeye okudum.
İnşallah dualarımız kabul olur. ❤
19 kişi evet canımCnm en son 18 kişiydi Shokella çıkınca şimdi 1 kişi daha eklendi galiba demi 19 okucaz bnm az kaldı da eksik okumıyım
Tamam canım Allah kabul etsinCanim mazeretim bugun bitti simdi basliyorum okumaya birazdan biter liste bitti yapabilirsinDil-i bitab
Tamam canım Allah kabul etsin