- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 34
- Konu Sahibi Dil-i bitab
CAnım beni de yeni listeden çıkarabilir misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımCAnım beni de yeni listeden çıkarabilir misin
Telefondan girince maddeler tam olmadı 12 kişiyiz22 MAYIS- 31 MAYIS ARASI
HZ YUNUS AS DUASI 5.OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. 12 kişiyiz
- H hayalalemiveben Melek
- 4 41EEEEE41 Ebru
- Dil-i bitab , Saliha
- @Hayalimdi gercek oldu Hatice
- V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
- nursevdi Nurseven
- @Shokella Aslı
- iki prensesin annesi Yadigar 10. @zeynoc17 Büşra 11. @ftmclk Fatma 12. Oznurr26 Öznur NOT:5.Listemize başlıyoruz. 4. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
Bütün listeye okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah niyetlerimizi tez vakitte hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah22 MAYIS- 31 MAYIS ARASI
- 4 41EEEEE41 Ebru
- Dil-i bitab , Saliha
- V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
- nursevdi Nurseven
- @Shokella Aslı
- iki prensesin annesi Yadigar 10. @zeynoc17 Büşra 11. @ftmclk Fatma 12. Oznurr26 Öznur NOT:5.Listemize başlıyoruz. 4. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
Liste bitti canım. Allah tez zamanda bizi bebişlerimize kavuştursun inşallah22 MAYIS- 31 MAYIS ARASI
- 4 41EEEEE41 Ebru
- Dil-i bitab , Saliha
- V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
- nursevdi Nurseven
- Shokella Aslı
- iki prensesin annesi Yadigar
- @zeynoc17 Büşra
- ftmclk Fatma
- Oznurr26 Öznur NOT:5.Listemize başlıyoruz. 4. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
[/QUOTE]22 MAYIS- 31 MAYIS ARASI
- 4 41EEEEE41 Ebru
- Dil-i bitab , Saliha
- V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
- nursevdi Nurseven✔
- Shokella Aslı ✔
- iki prensesin annesi Yadigar ✔
- @zeynoc17 Büşra
- ftmclk Fatma ✔
- Oznurr26 Öznur NOT:5.Listemize başlıyoruz. 4. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .
Canım hamile kaldıpın ay neler yaptn takviye almşsn demişsin acaba neler aldn bize önereceğin bir şey var öıÖyle güzel oyle doğru bir şey söyledin ki çok şükür burada bir sürü teyzesi oluyor her bebeğin :) inşallah sağlıkla kucaklamayi nasip eder Rabbim Allah razı olsun en kısa zamanda darısı başınıza olsun canım
Canım hamile kaldıpın ay neler yaptn takviye almşsn demişsin acaba neler aldn bize önereceğin bir şey var öı
Allah razı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsnCanım eşimin de benimde D vitamini ve B12miz düşük çıktı. Dahiliyeci bu vitaminlerin spermin yapı taşı olduğunu soyledi. Dvit3 ampul ve apikobal verdi ikimize de.. 3 aya düzelir dedi ve gerçekten 3. Ay hamile kaldım. Her hangi bir kür uygulamadım çünkü prolaktinim de 24lerdeydi.
Tavsiyem eslerinize spermiyogramdan önce kan tahlili yaptırın. Bu vitaminlerin azlığı kısırlık yaptığı gibi DNA hasarına da yol aciyormus. Benim 1 kaybim da belki bu nedenle oldu.
Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin insallah.
tamam canım
22 MAYIS- 31 MAYIS ARASI
- 4 41EEEEE41 Ebru
- Dil-i bitab , Saliha
- V Vavin Arzu
- @HemDeliHemAsik Hanife
- nursevdi Nurseven✔
- Shokella Aslı ✔
- iki prensesin annesi Yadigar ✔
- @zeynoc17 Büşra
- ftmclk Fatma ✔
- Oznurr26 ✔ Öznur NOT:5.Listemize başlıyoruz. 4. LİSTEYİ BİTİRMEYENLER BİTİRİP BİLDİRİM YAPSIN HAK GEÇMESİN .