- 21 Nisan 2017
- 1.461
- 2.203
- 30
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin canım Allah razı olsunDil-i bitab salihacım toplamda 2200 kişi başı 100 er adet okudum ezan okunurkende duamızı ettim rabbim hepmize gönlümüzdeki hacetimizi hayırlısıyla tez vakitte versin inşallah rabbim cümlemizin dualarını ve niyetlerini kabul buyursun
Hepimizden kuzummAmin canım Allah razı olsun
Allahvkabul etsin Allah razi olsun Aslicim amin ecmain❤❤Dil-i bitab salihacım toplamda 2200 kişi başı 100 er adet okudum ezan okunurkende duamızı ettim rabbim hepmize gönlümüzdeki hacetimizi hayırlısıyla tez vakitte versin inşallah rabbim cümlemizin dualarını ve niyetlerini kabul buyursun
Ama meaili burdaki arkdslarda diyor calistigim yerdeki la ilahe illa die okunuyor farsca okunusudur diyorlar ve laa cikarken bpyle kaba birnsejupde ckmiyor yumusatiliyor ya ondan lee yazmislardir onundede isarwt vr tepesindeTürkçe okunuşu :Lee ileehe illee ente sübhaneke innii küntü mineżżalimiin (Türkçe okunusundan okunmasini tavsiye etmem ancak bilmeyenler yukarda yazıldığı gibi uzatmalara dikkat ederek ve sonundaki ż harfini peltek okumaya dikkat ederek okuyabilirler)
Amin canim Allah kabul etsin
Tm canimKızlar ben mazeretlendim haberiniz olsun
Amin Allah kabul etsin ezgicimButun listeye okudum bitirdim arkadaslar hepimizn gunahlarini rabbim affetsin saglikli evlat nasip etsin
Tamam canimKızlar ben mazeretli oldum bugün 400 okuyabildim sadece bu hafta yoğun geçtide biraz bugün yarın okur bitiririm diye düşünmüştüm ama sabah süpriz olduDil-i bitab