- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Cnmmm teskkur edermP pembehayaller06 Lee ileehe illee ente sübhaneke innii küntü mineżżalimiin okuyacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnmmm teskkur edermP pembehayaller06 Lee ileehe illee ente sübhaneke innii küntü mineżżalimiin okuyacağız
Cnm not aliyorumda 3 tanemi hatice var? Ve Rakika ismi hanife kiftmclk fatma @Mirac46 duygu @hayalalemiveben melek cibi35 cigdem @41EEEEE41 ebru Dil-i bitab , saliha @masal3487 özgün
icroc tuğba
S srplmtmtk serpil
Umutvar123 betül
@Hayalimdi gercek oldu hatice
V Vavin arzu
Shokella asli
@yassimin yasemin
A aselatilgan merve
M Meleekk3 hatice
P pembehayaller06 ezgi
D darrbee betül
Rakika hatice
nursevdi nurseven
O ozey2506 zeynep
@hediye-i rahmet rukiye
Judy_K nermin
@zeynoc17 Büşra
Z Zehra_gns zehra H hatice8679 hatice HERKES BU LİSTEYE GORE OKUMALARİNİ YAPSİN.10 NİSANDA BİTİRİP BİTİRMEDİGİNİZİ BİLDİRİN.BİTİREMEYENLERE VE MAZERETLİLERE EK SURE TANİRİZ.
Benim ismim Hanife Dil-i bitab yanlış yazmışsınCnm not aliyorumda 3 tanemi hatice var? Ve Rakika ismi hanife ki
Tmm cnm kaydettim isimlri ins baslcmP pembehayaller06 Lee ileehe illee ente sübhaneke innii küntü mineżżalimiin okuyacağız
Aynem canim :)TM tekrar okudum yanlış anlamışım 5. Ci arkadaştan itibaren herkese 100 adet :)
Ay hatice yazmisim duzeltiyorum hemenBenim ismim Hanife Dil-i bitab yanlış yazmışsın
22 kisiyiz canim 2200 tane okumamiz gerek Z Zehra_gns ve H hatice8679 a da okuDil-i bitab canım ben toplamda 2000 tane okudum 100 er tane herkese tek tek bağışladım rabbim dualarımızı kabul etsin .
Okudum rabbim kabul etsin.
Amin canimOkudum rabbim kabul etsin.
Amin canim benimBütün listeye okudum canım Rabbim kabul etsin inşallah tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin hepimizi inşallah okuyan herkesin ağzına yüreğine sağlık
Tamam canim termin anlamadim ?Başlamışsınız canım ben kaçırmışım misafirlerim vardı
Benntoplamda 2200 tane okuyup bağışlayacağım inşAllah
Bugün başladım bitince yazarım
Termin nedir?
Allah kabul etsin canim aminListenin hepsine okudum. Bu mübarek günde rabbim ne muradiniz varsa versin inşallah. ❤