• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmak için bu yolda benimle varmısınız !!!!!!

sedalis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
796
416
358
Merhaba
ben 4 yıllık evliyim her sene aldığım kilolar ile son olarak 89,9 gördüm ve dur dedim kendime çünkü artık bir karar aldık ve anne-baba olmak istiyoruz. Bunun için gerekli tahlillerimizi yaptırdık kontrollerden geçtik ve çok şükür hiç bir aksilik görünmüyor ama sadece benim kilolarım dışında doktor hemen 25 kilo vermem gerektiğini söyledi tabi bunu kırıcı bir şekilde değil kibar bir şekilde ifade ettiki bende o gün başladım 20 ocaktan bu yana diyet + spor sonuç 85 oldum ama daha bir 20 kilom var ve bu yolda bana yoldaşlık edecek arkadaşlara ihtiyacım ver hem birbirimize moral motivasyon olur hem tatlı bir yarış içinde oluruz. Bu anlamda benimle birlikte bu yolda ilerlemeye varmısınız arkadaşlar. Desteğinize ihtiyacım var...

Günlük 1750 kaloriyi geçmiyorum ortalama olarak 1300-1400 kalıyorum ve 2 saat leslie+bisikletlerimi kullanıyorum bana başka ne önerebilirsiniz !!!!

Canım üzme kendini bende senin durumundayım ve artık kilo vermek ıstiyorum bende bebe istiyorum bunun için bana doktorum bana 6 ay süre verdi 20 kılo vermem lazım 80 kiloyum boyum kısa ben bir tùrlü başlayamadım birbirimizi motive edelim ne dersin?

Ben 2. Çocuk için kilo vermek istiyorum 1.den sonra bayağı kilo aldım

Ben 2. Çocuk için kilo vermek istiyorum 1.den sonra bayağı kilo aldım

tabiki çok sevindim .
sen 2.çocuk için maş.bende daha hiç yok bu ayda olmadı dün rahatsızlandım. bu şekilde tartınmakta doğru olmaz ama diyete ve spor devame tcem bittiğinde motevi olmuş olurum yaklaşık 11 gğnde 5 kilo verdim en son 85 idim rahatsızlığım bittikten 2 gün sonra tartıncam bida .
ben yeşilçay içiyorum bu gebelik için engel değildir. demi. sen ne yapacaksın mesela... allahım herkesin gönlüne göre versin.
biz iki kişi bile olsak yeter birbirimizle daha iyi ilgilenir odaklanırız .. :) ama tabiki çoğalmak grup olmak ta güzeldir.

Merhaba canım evet hepimizin istediği inş.gerçekleşir allah sanada banada sağlıklı evlatlar versın.Ama önce bize sağlık versin sağlıklı evlatlarımız olsun canım ben 48 kiloyla hamile kaldım doğumdan sonra 64 kiloya düştüm sonra kılo aldım 80 kilo oldum ve al ver al ver bugünlere geldim umarım bırbırımize destek olarak bu kılolardan kurtuluruz .

Ben plates ve yürüyüş yapacağım ve karatay tarzı beslenme istiyorum kı vıtamınsız kalmamak içın bebeğe sağlıklı bır ortam oluşsun:) sen nasıl yapıyorsun? kılo bıldirımi de yapalım haftada bır gün mesela pazar günü yapalım ki haftasonunu da ciddiye alalım:) nedersın canım?

:26:açılan günlük neden takip edilmez ki? Ama ben devam edeceğim platese başladım bu aksamda, yürüyüş e başlayacağım:32: .. Bugünkü menüm Sabah: 1 yumurta,3 zeytin,biraz peynir,3 parça ceviz,maydanoz,taze nane., dere otu karısımı üzerine limon.Sonrasında bol bol su. Öğle :bir tabak kısır ,1 bardak ayran Aksam 17:00 da 1

Merhaba
ben 4 yıllık evliyim her sene aldığım kilolar ile son olarak 89,9 gördüm ve dur dedim kendime çünkü artık bir karar aldık ve anne-baba olmak istiyoruz. Bunun için gerekli tahlillerimizi yaptırdık kontrollerden geçtik ve çok şükür hiç bir aksilik görünmüyor ama sadece benim kilolarım dışında doktor hemen 25 kilo vermem gerektiğini söyledi tabi bunu kırıcı bir şekilde değil kibar bir şekilde ifade ettiki bende o gün başladım 20 ocaktan bu yana diyet + spor sonuç 85 oldum ama daha bir 20 kilom var ve bu yolda bana yoldaşlık edecek arkadaşlara ihtiyacım ver hem birbirimize moral motivasyon olur hem tatlı bir yarış içinde oluruz. Bu anlamda benimle birlikte bu yolda ilerlemeye varmısınız arkadaşlar. Desteğinize ihtiyacım var...

Merhaba insallah hersey istedigin gibi olur. Bende anne olmak istiyorum ve cok fazlam var.94 kiloyla basladim diyete suan 88 im. bazi seyleri elde etmek istiyorsak kararli olmaliyiz. Allah herkeze diledigini verir ins.

Back
X