Insalllahhh canimm ozlemle ogunu bekliyoruzzzAllahim hayirlisiyla bizide Anne Baba olmaya nasip Eder Insallah
Saol canim benimm yok canim suan tedavi gormuyorum 3. Tupu deneyecem insallahhİnşallah Rabbim sana da tüm isteyenlere de verir canım evlat hasreti çekmek zor ama bulup ta kaybetmek çok daha zor....Sen tedavi görüyo musun şuan canım
Insalahhh canimm bende bazen bos bir hayelin pesinden kosuyorum diyorummanne olmak hayal mi başlığını görünce biraz okudum sayfaları ..rabbim herkese anne olamyı nasip etsin bizimde yüzümüz gülsün inşalahh ama 5 tüp bebek yapmış biri olarak benim için anne olmak hayal oldu galiba .sanırım umudumu yitirmek üzereyim.
Anladim canimmmm bu kadar uzme kendini herseyin bi vakti vardirr birazda akisina birak dusunme insallah normal yoldan olurr bizde sorun bende poc varr malesefff 6 yil oldu olmuyorr36 yaşındayım bende sorun olmadığını sölüyorlar sorun eşimde morfoloji ve sayı azlığı var..tedaviyle çoğaltıyolar sayısız ilaçlar iğneler vitaminler kürler bal ot börtü böcek herşeyi yedi zavallı kocam ama yok olmadı olmuyor
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Saol canim benimm yok canim suan tedavi gormuyorum 3. Tupu deneyecem insallahh
Sen ne zman basliyorsun tupe
Inşallah canım beklemekten çok yoruldumRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. .
Bizlere de bu tatllardan versin Aminnnnn. .
Inşallah canım beklemekten çok yoruldum
a.s malesef bütün çocuk sahibi olamayanlar aynı şeyleri hissediyoruz inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip ederrselam canım konuyu siz açmışsınız galiba şimdi okudum ve ancak bu kadar güzel anlatıla bilinirdi duygular rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Temmuzda 6. Yıla girdik olur mu konuştukça insan rahatliyor bende poc var iki tup denedik olmuyormaalesef beklerken oldukça yıpranıyor insan ama elden bişey gelmiyor ne kadar zamandır evlisiniz özel değilse sorun nedir 5 yıllık evliyiz henüz bizimde olmadı
Temmuzda 6. Yıla girdik olurum konuştukça insan rahatliyor bende poc var iki tup denedik olmuyor
Sizin sorun nee
Uzulme canim en azindan sebep belli olmuss insallah bu ay en gec bi kac aya kalirsin hamile sebebsiz olsaydi daha kotu ne oldugu bilinmediği için tedavide zor oluyordur benimde hiç aklıma gelmezdi çocuğum olmayacağı iki yıl pek onemsemedik bizde ilk aylarda bi gebelik olmuştu meğer sonumuz böyleymiş şimdi calismiyormusun iste doktor çok önemli boşa zaman ve gereksiz tedaviler oluyor doktor iyi olmayinca5 yıllık evliyiz hiç korunmadık 2 yıl olmadı zaten çalışıyordum istemedik işten ayrıldım ve çocuk yapmaya karar verdik olmadı doktora gittik ultarasonla karnuımdan baktı ve sorun sizde değil eşiniz baktırsın dedi ve dünyamızı başımıza yıktı eşim gitti test yaptırdı doktorun ikisi normal ikisi değil diyor her neyse kadın doğuma gittim hiçbir sorun bulamadılar tam 2 yıl boyunca baktım olacak gibi değil özel hastaneye hatta tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim ve gittik sonuçlara baktı ikinizde de sorun yok sebepsiz kısırlık dediler neyse aşılamaya karar verildi ilaç tedavisine başladık ve 3, gün doktorum polip olduğunu fark etti ve ameliyat olmalısın dedi meğer 2 yıldır boşu boşuna çırpınıp durmuşuz sorun bendeymiş eşimin bütün testleri normal çıktı rahim içindeki polip kısırlık ve düşüğe neden olduğundan dolayı ameliyat oldum inşallah bu ay hamile kalırım
Bazen ben de karamsarlaşıyorum..Inşallah canım beklemekten çok yoruldum
Uzulme canim en azindan sebep belli olmuss insallah bu ay en gec bi kac aya kalirsin hamile sebebsiz olsaydi daha kotu ne oldugu bilinmediği için tedavide zor oluyordur benimde hiç aklıma gelmezdi çocuğum olmayacağı iki yıl pek onemsemedik bizde ilk aylarda bi gebelik olmuştu meğer sonumuz böyleymiş şimdi calismiyormusun iste doktor çok önemli boşa zaman ve gereksiz tedaviler oluyor doktor iyi olmayinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?