cnm bende oyle diyordumda inan Allah hep bi guc veriyor.. isyan etmeyelim yinede ne yapacagiz daha buyuk sikintilari olanlar var.. buda bizim kisa sureli imtihanimiz..
alistim bu duruma cevremdende saklamiyorum tedavi oluyorum diyorum en azindan israrci olamiyorlar hemen cocuk yapin diye(
ben kımseye dıyemıyorum zaten herkez acıyor gıbı bakıyor banaaaa
canım daha iyiyim sağol sen nasılsın gelsene artık buraya.
bu topigi ilk kez gordum basligi nekadar huzunlu.. benim icin tam anlamiyla hayal galiba arkadaslar.. artik cok yoruldum..
topikde cok tanidik sima varmis ne guzel..
bende annemin acimasindan biktim.. uzuluyorum onun uzulmesine..
Site bakıma girince bir aksilik bir türlü giremedimsiteye, bugün yeni adresle kayıt oldum :) sizleri özledim bende tıbbi genetike gideceğim salı günü kromozom ve kan pıhtılaşmasına bakılacak sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum ama muhakkak yazarım geçen adette Fsh yüksek çıktı( bu ayki adetimde tekrar hormon tahlili yapılacak inşaallah hepimiz için güzel sonuçlar olur...
bende iyi olmaya çalışıyorum
hastaydım okulda sınavlar ondan pek girmedim bide seninle denk gelmiyoruz ondan
Eczaneden aldım ben propolisigüzel birşey faydalıda
canim Apiterami aldin.. bende eczaneden Apitera Ari Sutu Bal Polen Propolis alip kullaniyorum devamli..
birde artik pek topiclere girmiyorsun cnm..
sonunda girmişsin sevindim
inşallah sonuçları güzel olur
tedaavi süreçlerini yazalım birbirimize faydalı olabilir
Rabbim yardımcımız olsunnnn
Güzelmiş buda benim soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullanmam gerekiyor sanırım FSH ı düşürmek için ama korkuyorumda bazılarında ters etkilerde olabiliyormuş ://bal,çörekotu,tarçın,zencefil karışımıda işe yarıyor geçen denememde yapmıştım yumileri büyütüyor.hayıt tohumu kullanıyorum şimdi bide.
İnşaallah canım bende mutluyum sizinle paylaşımda bulunabikmekten sonuçları ve gelişmeleri yazarım muhakkak :)
Güzelmiş buda benim soğan kürü ve testere dişli aslan pençesi kullanmam gerekiyor sanırım FSH ı düşürmek için ama korkuyorumda bazılarında ters etkilerde olabiliyormuş ://
kadın doğumcu hiç bişey önermiyormu bu fsh yi düşürmek için?
2. tüp bebek denememde başarısız. kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında.bazen diyorum eğer olacak olsa ilk seferde olurdu diyip umutsuzluğa kapılıyorum bazen diyorum artık alış çocuksuz bir hayata ve vazgeç diyorum bazen diyorum devam et pes etme. dua ediyorum Meryeme İsayı veren Rabbim bize de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et diye.artık 3. denemede öylesine gideceğim sanırım umutlanmadan.çünkü hep hayal kırıklığı. Allahım sen dualarımızı kabul et....elbette hakkımızda hayırlı olanı ancak sen bilirsin. hayırlısını nasip et...
gerçektende yumurtaların çok güzel maşallah.ama erkek faktörü vardı sizde değil mi?Dedi bu hormonun yükselmesi yumurta rezervinin azaldığını gösterir benim bununla ilgili bir sıkıntım yoktu dedim olumsuz olan tüp bebek denememde kullandığım ilaçlardan olabil buir mi dedim sanmam dedi kaç yumuta toplandı kaçı olgundu dedi 10 yumuta toplandı 10 da olgundu ve döllendi 3 tanesinin gelişimi yavaştı dedim bu çok güzel o halde tahlili tekrar edelim dedi buay yaklaşık 10 gün sonra giderim tahlil için :/
2. tüp bebek denememde başarısız. kimyasal gebelikle sonuçlandı mart ayında.bazen diyorum eğer olacak olsa ilk seferde olurdu diyip umutsuzluğa kapılıyorum bazen diyorum artık alış çocuksuz bir hayata ve vazgeç diyorum bazen diyorum devam et pes etme. dua ediyorum Meryeme İsayı veren Rabbim bize de hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip et diye.artık 3. denemede öylesine gideceğim sanırım umutlanmadan.çünkü hep hayal kırıklığı. Allahım sen dualarımızı kabul et....elbette hakkımızda hayırlı olanı ancak sen bilirsin. hayırlısını nasip et...
geçmedi mi gribin bende iyice grip oldum.neyse sınavların daha önemli tabiki inşallah iyi geçer hepsi.
yok geçmedi ne grip miş anlamadım
hergün sınava çalışıyorum birinci bitiyo 2. başlıyo
bunaldım iyice,
ee senin diet nasıl gidiyo
gittimi kılolarr
bıraktım diyeti.sabret sadece bu hafta kaldı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?