nerlerdesinnnnnnnnnnn sennnnnn meraaaaaaakkkk ettimmmmmmm
beni merakta bırakma böyleee
seni seniii daha yeni farkettim niye kafama vuruyosun!
her merak ettiğinde pataklıyorsan enişte iyi dayanıyo bu aile içi şiddete karşılaşsak hemen söyliycem zaten 182 yi arasın kurtulsun bu hayattan.
merak ettim seniii ama yaaa ondannnnnn
oy oy oyyyyyy doğum günün kutlu olsun kuzuuum nice mutlu yıllara
merak ettim seniii ama yaaa ondannnnnn
saol canım benimm aman dikkat et canımm benimmmm ankarda olaylarrr varrr dır ama bizim yakınlarda değilllnolur kusuruma bakma can pazarıydı burası daha açıklayıcı yazamıyorum.geç oldu ama doğum günün kutlu olsun tekrar seni çok seviyorum bacım.
Sağol Allah razı olsun,bitti artık zaten eski huzurlu günler geri döndü şükür.saol canım benimm aman dikkat et canımm benimmmm ankarda olaylarrr varrr dır ama bizim yakınlarda değilll
dikkat et canımmm benimmm Rabbim senin ve herkesin yardımcısı olsunnn
nasılsın kuzum benim yiğenim nasıl?kızlar nezaman baksam yoksunuz bu yıl sizleri bulamıyorum.
ev telaşlarınız bitmedi sanırım, gönlünüzce yerleşin evlerinize başka zaman konuşuruz yine...
kızlar nezaman baksam yoksunuz bu yıl sizleri bulamıyorum.
ev telaşlarınız bitmedi sanırım, gönlünüzce yerleşin evlerinize başka zaman konuşuruz yine...
Sağol Allah razı olsun,bitti artık zaten eski huzurlu günler geri döndü şükür.
kızlar nezaman baksam yoksunuz bu yıl sizleri bulamıyorum.
Iyiyim kuzum sen nasılsın esin neden gittimrhb kılzarrr nasılsınızzz
ensu aslınf-da giriyorum ama kimse olmuyor konuşcakkk tanıdığım kişi burda azdı şimdi onlarda girmiyor yalnız kaldımmm
ayyycan sen nerlerdesinnn ne zaman girsem yoksunnnn
annem vardı turşu kurduk pazar misafirim vardı hafta içide okul akşmada okulla ilgili birşeyler yapıyorummm
sorma çok yorucu geçiyorrrr eşimde gene şehir dışına gitttiii
iyiyim canım sen nasılsın eşim iş için gitti erzuruma annem geldi, yanıma bi kaç gündürIyiyim kuzum sen nasılsın esin neden gitti
Bende iyiyim kuzum çalışmalar tam hız dewam ediyor :) perşembe kontrole gitcem doktora. Hmm senin eşinde benimki gibi sehirdisina çıkıyor desene.Ev işi kredimiz onaylandı yarın eve Eksper gelcek herhalde cuma günü tapuyu alırız insallh datlim :)iyiyim canım sen nasılsın eşim iş için gitti erzuruma annem geldi, yanıma bi kaç gündür
sen neler yapıyorsun çalışmlar nasıl gidiyor
ev işi ne oldu
hayırlı olsun canımmm benimmm iyi günlerde oturunnnBende iyiyim kuzum çalışmalar tam hız dewam ediyor :) perşembe kontrole gitcem doktora. Hmm senin eşinde benimki gibi sehirdisina çıkıyor desene.Ev işi kredimiz onaylandı yarın eve Eksper gelcek herhalde cuma günü tapuyu alırız insallh datlim :)
INŞALLAH kuzum bugün Eksper geldi baktı eve fiyat biçsede alsak artık şu tapuyu iyi olacak inşallah datlim çifte sevinç olur :) anladım kuzum benimkide bayramda Şırnak taydi gonderiyolar ekmek parası canım napcaz artık sag salim gidip gelsinlerdehayırlı olsun canımmm benimmm iyi günlerde oturunnn
perşembe güzel haberini bekliyorummm ozamannnnn
eskiden hiç gitmezdi şimdi iş yeri gönderiyor malesefff
cancan nasılsın eşin geldimi?mrhb kılzarrr nasılsınızzz
ensu aslınf-da giriyorum ama kimse olmuyor konuşcakkk tanıdığım kişi burda azdı şimdi onlarda girmiyor yalnız kaldımmm
ayyycan sen nerlerdesinnn ne zaman girsem yoksunnnn
annem vardı turşu kurduk pazar misafirim vardı hafta içide okul akşmada okulla ilgili birşeyler yapıyorummm
sorma çok yorucu geçiyorrrr eşimde gene şehir dışına gitttiii[/
canım ne yaptın ev işi oldumuINŞALLAH kuzum bugün Eksper geldi baktı eve fiyat biçsede alsak artık şu tapuyu iyi olacak inşallah datlim çifte sevinç olur :) anladım kuzum benimkide bayramda Şırnak taydi gonderiyolar ekmek parası canım napcaz artık sag salim gidip gelsinlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?