senin kızında akça pakça böyle çok güzel bişey olacakevet öyledir çok tatlı cadıdır kendileri bana şiha diyordu
teyze oluyoruzzzz yoksaaaa kıyardık onadaensuya kıyamadım ya yeğenimizin hatrına onu kibar kibar getirelim
benim kız bana çekerse tombik olurrrrrsenin kızında akça pakça böyle çok güzel bişey olacak
valla bende sana çok güldüm bacım böyle böyle pirzola pirzola kilo alıyoruz işte sonrada ne yesem yarıyo deriz.bazen çok güldürüyorsun beni hatta eşime bile diyorum esprileriniiii
tabi sabinin ne suçu var biraz büyüse o arar sorardı biziteyze oluyoruzzzz yoksaaaa kıyardık onada
ayy sorma ben iyice tombalak oldum zaten boyda kısa kıyafet zor buluyorummm kendimevalla bende sana çok güldüm bacım böyle böyle pirzola pirzola kilo alıyoruz işte sonrada ne yesem yarıyo deriz.
ayyyy bende tombik bebeklere bayılırım allaaaah ye ye bitmez.ben kesin obez yaparım çocuğu.benim kız bana çekerse tombik olurrrrr
kızları çok seviyorum yaaaa
bide böyle giydirsem saçını yapsam bayılırımmm
seninde oğlun olack şifi,k dediydi dersinnnn
zaten küçükken sevmesi çok güzel oluyorrrrayyyy bende tombik bebeklere bayılırım allaaaah ye ye bitmez.ben kesin obez yaparım çocuğu.
yoayy sorma ben iyice tombalak oldum zaten boyda kısa kıyafet zor buluyorummm kendime
sen zayıfsın ya en fazla iki kilo vardır fazlalğın
ensu gibi olsam manken gibi yaaa
ben tüpden alıyorum diyom millet nasıl almıyooooo
eşim çok yer zayıf kiloalmak sitiyo hatta on auysam 100 olurum artıkkkk
bekarken oğlum olsun isterdim şimdi eşimde oğlan istiyor ona inat inşallah kızım olsun!benim kız bana çekerse tombik olurrrrr
kızları çok seviyorum yaaaa
bide böyle giydirsem saçını yapsam bayılırımmm
seninde oğlun olack şifi,k dediydi dersinnnn
demki bünyet müsait kilo almaya bende seviyorum yemek yemeyi dolma makarna pasta hepsini severimmmmyoo salınca rahat bir ayda 6-7 kilo alıyorum.her zaman boğazıma hakim olmaya çalışıyorum hep açım ben
erkekler genelde erkek isiyoırrr sağlıklı olsunndaaaaabekarken oğlum olsun isterdim şimdi eşimde oğlan istiyor ona inat inşallah kızım olsun!
aman halt etmişler senin de dikkat çeken Bi kilon yokkizaten küçükken sevmesi çok güzel oluyorrrr
yanakları böyle tam sıkmalıkkkk
ben yapmam anası gibi şişman demesinler
annemler beni ikbal gülpınara benzetiyorrrrraman halt etmişler senin de dikkat çeken Bi kilon yokki
inşallah canım inşallah ikiz olurlar bıcırıklar.daha embriyoların 2. günü bile bu yüzden tartıştık görsen çok komikti.erkekler genelde erkek isiyoırrr sağlıklı olsunndaaaaa
ben ikiz istiyorummm açıkcası bi daha doğurmam ne güzelll
niye erkek olsun diye mi bebek böyle güzel hayeller kurmak ne güzellllinşallah canım inşallah ikiz olurlar bıcırıklar.daha embriyoların 2. günü bile bu yüzden tartıştık görsen çok komikti.
ay o ne tatlı kadın onuda çok severim.annemler beni ikbal gülpınara benzetiyorrrrr
yok cidden zayıfalamma lazım en az on kilo gitmeli
obezi geçtimmm
ankaraya gelmiyecek msisinz bu sene bana sözün vardıay o ne tatlı kadın onuda çok severim.
evet kilo vermen lazım ama sağlığın için.
aycan ne diyecem san ben şu sivilce ilacı varya çok yan etkisi olan onu kullanacağımmay o ne tatlı kadın onuda çok severim.
evet kilo vermen lazım ama sağlığın için.
evet oğlum oğlum tutun falan diye konuşuyoduniye erkek olsun diye mi bebek böyle güzel hayeller kurmak ne güzellll
inşşallah bigün gerçek olurrrr
bizim bebelerden konuşuruzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?