şaka Bi tarafa bu erkeklerin idrak yolları tıkalı galiba bizde de aynı şeyler oluyor.benim boş olduğum zamanlarda başka şeylerle uğraşır herkese zaman ayırırır,bana gelince de her gün beraberiz ya der.aaa insan bazen ilgi bekliyor yaaa
Bende doğum günü geliyor ona muhabbet kuşu alsam mı diye düşünüyorum ne dersin.hem banada hediye olur😆[/QUOT
aaa eşine miii resimdeki gibi mı sarııı
severmi kuşları eşinn
sever severde esas ben severim😈 bana sevgililer gününde ekmek yapma mak. almıştı intikam alıcam
şaka Bi tarafa bu erkeklerin idrak yolları tıkalı galiba bizde de aynı şeyler oluyor.benim boş olduğum zamanlarda başka şeylerle uğraşır herkese zaman ayırırır,bana gelince de her gün beraberiz ya der.
sever severde esas ben severim😈 bana sevgililer gününde ekmek yapma mak. almıştı intikam alıcam
evet canım eskiden alşamları dışaarda dolaşrdık hava alırdık şimdi her akşam aynı şey tvv izle uyu
tabi 10 geçince uyuklma kalk yat dersin yatmaz 2 saat kanepede kalır beni delirtir
çok güldüm al ozaman bende bi ra düşündüm bana arkadaş olur diyee ekmek makinesi yap yap yiyek diyeeee
annelik nasıl bi duygu???
anlamak istiyorum
hoş geldin canım aynen bende hani bazen yazıyrlar bugün yavrumu sarıldım herşeyi unuttum
nasıl bi his çok merak ediyorummm
inşallah bizde anne oluruzzz
meraba canım hoşbuldumben nasıl anne olayım bekarım yaş 30 5 yıllık ilişi sonrası elde var sıfır bu saatten sonra kime güvenip kimi sevebilirim. annelik hayal artık yuva bile kuramadım inşallah sen olursun sanırım evlisin
şaka Bi tarafa bu erkeklerin idrak yolları tıkalı galiba bizde de aynı şeyler oluyor.benim boş olduğum zamanlarda başka şeylerle uğraşır herkese zaman ayırırır,bana gelince de her gün beraberiz ya der.
evet canım eskiden alşamları dışaarda dolaşrdık hava alırdık şimdi her akşam aynı şey tvv izle uyu
tabi 10 geçince uyuklma kalk yat dersin yatmaz 2 saat kanepede kalır beni delirtir
çok güldüm al ozaman bende bi ra düşündüm bana arkadaş olur diyee ekmek makinesi yap yap yiyek diyeeee
bende yatağıma gidip uyuyamam uyusan bile yanımda ol der,kanepede pineklerim pes edipte uyuyana kadar.uyku diyince akan sular durur ya hafta içi benide kimse Bi yere götüremez ama insan evde bile olsa Bi beraber tv izlemek ,sohbet etmek gerek.hayat monotonlaşır iyice sıkıcı hale gelir.
hıııı ekmekleri o yapıyo valla.ben yapamıyorum😜
kuşun yavrusunu alıcam daha kolay insana alışır konuşurmuş
meraba canım hoşbuldumben nasıl anne olayım bekarım yaş 30 5 yıllık ilişi sonrası elde var sıfır bu saatten sonra kime güvenip kimi sevebilirim. annelik hayal artık yuva bile kuramadım inşallah sen olursun sanırım evlisin
bende yatağıma gidip uyuyamam uyusan bile yanımda ol der,kanepede pineklerim pes edipte uyuyana kadar.uyku diyince akan sular durur ya hafta içi benide kimse Bi yere götüremez ama insan evde bile olsa Bi beraber tv izlemek ,sohbet etmek gerek.hayat monotonlaşır iyice sıkıcı hale gelir.
hıııı ekmekleri o yapıyo valla.ben yapamıyorum😜
kuşun yavrusunu alıcam daha kolay insana alışır konuşurmuş
valla canım ya iyice montan olduk o kesinn yaşlılar bizden iyi ya flim izleyemiyrz uyuya kalıyo cumartesi bilee halbuki yarın iş yok demi
ya maşşah enişteye kendi için almş şimdi anladımmm
inşallah senin yavrun olur bacım küçüçük
ben 35 oldum hala çocuğum yok hiç olmama ihtimalide var Allah uzak etsin.yaşım geldi geçiyor içim eriyor çocukları gördükçe
valla canım ya iyice montan olduk o kesinn yaşlılar bizden iyi ya flim izleyemiyrz uyuya kalıyo cumartesi bilee halbuki yarın iş yok demi
ya maşşah enişteye kendi için almş şimdi anladımmm
inşallah senin yavrun olur bacım küçüçük
evet artık Bi çocuğumuz olsun ya.ondanda sarıyoruz birbirimize o olsaydı herkes onunla ilgileneceği için tartışmaya vakit bulamazdık.inşallah canım,bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatırız bir gün burdan birbirimize
evet artık Bi çocuğumuz olsun ya.ondanda sarıyoruz birbirimize o olsaydı herkes onunla ilgileneceği için tartışmaya vakit bulamazdık.inşallah canım,bebeklerimizin yaramazlıklarını anlatırız bir gün burdan birbirimize
inşallah kardeşim evet bebe olsa böyle olmazzzz
canım iyi akşamlar yarın görüşürz öptmm
yav yaş bahane benim 26 sanki oluyomu olmayınca yaş falan bahane ilk bebeğim olsaydı şimdi 3,5 yaşindaydııı
RABBİM nasip etmediiiii
olacak canım hatta benden önce içime doğuyorrrr bak dedin diyeceksinnn
canım iyi akşamlar yarın görüşürz öptmm
👋 görüşürüz,biraz daha anlayışlı olmaya çalış canım iyi geceler
öyle deme canım kısmet bu işler 5 yıllık evliyim bende haklısın uzun bi zaman
hayat süprizlerle dolu inana bana
ben hiç ummadğım zamanda eşimle tanıştım
tek derdimiz yavrumuz olmuyo
neden ayrldınız canım 5 yıl sonra
ben 35 oldum hala çocuğum yok hiç olmama ihtimalide var Allah uzak etsin.yaşım geldi geçiyor içim eriyor çocukları gördükçe
inşallah olur canımbende artık bu yaştan sonra evlensem neolcak zaten öyle bi ihtimal bile yok millete imrenmekle geçiyo ömür
ailesi hep sorun oldu günahımı çekecekler bana ayrı ona ayrı davrandılar helaleşcez ahirette.boşver. inşallah olur canım sorun ne eşindemi sendemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?