Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım ben 5 yıllık evliyim sorun bende poc varr 2 tüp bebek oldu olmadıııı![]()
tüpler kendiliğinden de açılabiliyor tabi az tıkalıysa.eşinede kendinide iyi bak bal polen kuruyemiş yiyin.her ay durum değişiyor belki gelecek ay çıkan spermler daha iyi olacak yumurtan daha kaliteli olacak.bide çinkoyu öneririm aile hekimimiz çok yararının olduğunu ve isteyen herkesin kullanabileceğini söylemişti,özellikle eşin.
kadın derken ebeye mi?inşallah olur canım sorunun düzelir tüm dualarım seninle rabbim nasip etmeyeceği duaya amin dedirtmezmiş. umut bitiyo ama hep yeniden başlıyor. eşim çok üzüldü duyunca çok istiyordu..napcamı bilmiyorum tedaviyemi başlasam tekrar yoksa burda bir kadın varmış onamı gitsem bilemedim
![]()
inşallah olur canım sorunun düzelir tüm dualarım seninle rabbim nasip etmeyeceği duaya amin dedirtmezmiş. umut bitiyo ama hep yeniden başlıyor. eşim çok üzüldü duyunca çok istiyordu..napcamı bilmiyorum tedaviyemi başlasam tekrar yoksa burda bir kadın varmış onamı gitsem bilemedim
![]()
canım bence iyi bi doktra git kadın derken ebe sanırım tam olrak ne yapacak dikkat et canım beniim
arkadaşlarımı gönderdim çok yoruldum ya kendimi yemekteyiz de rakiplerini gönderip kapıyı kapatınca kapıya yaslanıp oh gittiler kurtuldum diyen yarışmacılar gibi hissettim.
çok güldüm canım benimmm
bende öyleyimdir misafiri çok severim ama stresde çok yaparımm
millet gidince bi rahatlarımm
atlattım diye
😅 kadınlardan değilde çocuklarından illallah.amanıın kızlar birbirine girdi birisi pek yamandı hem döven o hem ağlayan yeri göğü yıktı.en küçük olan oda oda dolaşıyor bütün kirli çamaşırlarımı ortaya çıkarıyordu sadece salonu topladım diğer odalar çamaşır doluydu.en büyük çocuk hepsi gittikten sonra matematik çalışmaya geri geldi eşimde geldi yemek yemek mızmızlanır.
evde çoçuk olmayınca bizim herşey yerli yerinde bide bizimevler farklı geliyor her yeri kurcaliyorlarr man bazıları çok yaramaz oluyoo yaaa ben şımark çocuk sevmem![]()
çok haklısınnnn![]()
burdayım............
hoş geldin tatlımmm ee neler okuyon kimlerle neler konuşuyorsun anlat bakalım ya senden aldğım testlerin daha bi kısmı duruyoo![]()
valla nerelere baktım bilmiyorum ama bu sabah pco lu biri eşide mikrotese olarak 5 deneme yapmışlar 6.da olmuş. Bigün sırf bu işin için çıkarsın hepsini yaptırırsın.senden ne haber canım.sen ygs ye girmedin değil mi?
inşallah bizimde bir an önce olurr
evet şu okulun sınavları bitsin de canım yaptrcağımm
yok girmedim daha mezun olunca ben
bende valla eşimle küstk akşam bazen beni hiç anlamıyor
,anca uyusa ya
bende eşimle öyleyim ya ama bizde ben uykucuyumdur o hiç yorulmaz sürekli bişeylerle uğraşır banada sitem eder hep tembel diye.kanımız ağır akıyo bizim galiba siz anlamıyorsunuz.
Bende doğum günü geliyor ona muhabbet kuşu alsam mı diye düşünüyorum ne dersin.hem banada hediye olur😆[/QUOT
aaa eşine miii resimdeki gibi mı sarııı
severmi kuşları eşinn