anne olmak emek ister zor elde etsekte degecek

kızlar ben aranıza bugün katıldım 1,5 yıldır evliyim bir düşük yaptım.düşükten sonrada kist çıktı bende. ilaç kullandım ama geçmedi bende ilacı bıraktım. 4 aydırda bebek istiyorum ama hala tık yok

selam canım neden korkuyorsun bence mutluu ol takma en azından hamile kalabiliyorsun gec olsun temiz olsun saglıklı bir bebegin olacagına inanıyorum sende inan

selam canım neden korkuyorsun bence mutluu ol takma en azından hamile kalabiliyorsun gec olsun temiz olsun saglıklı bir bebegin olacagına inanıyorum sende inan

ya ne bileyim kafaya taktım işte bu aralar.Kisten dolayımı bi sorun oluyo acaba dıyorum. öncekinde düşünmeden olmuştu. bunda da hemen olacak sandım.ama doktor kistin büyük degıl bi sorun yapmaz demişti.

ya ne bileyim kafaya taktım işte bu aralar.Kisten dolayımı bi sorun oluyo acaba dıyorum. öncekinde düşünmeden olmuştu. bunda da hemen olacak sandım.ama doktor kistin büyük degıl bi sorun yapmaz demişti.

canım takma olur kistle hamile kalan cook oluyor dogurmaya engel olmuyo cogu zaman korkma akışına bırak tamammı madem buraa yazdın bana güven

Aramıza hoş geldin tatlımmmmmmm

Nerelerdesiniz kızlarr sesiniz soluğunuz çıkmıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…