• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak emek ister zor elde etsekte degecek

selammmm :)canım nasılsın bende öle düşündüm ama kanamam durmayınca birde enfeksiyon kapınca igne hap 1 hafta içtim artı ginera dogum kontrol hapı verdi niye verdi dersen bende anlamadım sanırım adet görmim diye bu ay bebek bekliyecez dedi bu sorunlar cıkınca hap verdi koruncam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum cıkmazdayım

hayırlısı cnm bi daha ki aya olur inş.:54:

Gunaydin kizlar ben 1 senelik evliyim 6.aya girdik bu ayfa olmazsa onumuzdeki ay doktora gidicem kismetse tabi insallah bu ay olur da :)

canım benim rabbim inşallah bir an önce saglıklı hayırlı evlat versin. doktorum 1 günde yaptırmıştı bütün hepsini seninki tek tekmi yapılıyo. bende 20 gün flan oldu gideli bakalım salı günü gidecem inş allahım önce saglık sonrada evlat versin hepimizee

selam canım nasılsın ben şifremi unuttum sonrada tekrar acamadım bunu yeni actımm nasılsın doktora gittinmi ne yapıyorsun beni ekle tamam

Bende bu ayda tık yok önümüzdeki aylara bakacaz Sanırımm :(

selam kızlar hayırl olsun bu arada topıqın canım :17: bende 11 aylık evlıyım hemen hemen 1 senelık ıste olmuyo bebısımız bızde tam senesı dolsun subat ayında tedavıye baslıcaz kocısımle :16::16: sımdı kendım tedavı oluyorum yara varmıs bende smear testı yaptım en son haftaya sonuclar cıkıcak bakalım :43:

selam kızlar hayırl olsun bu arada topıqın canım :17: bende 11 aylık evlıyım hemen hemen 1 senelık ıste olmuyo bebısımız bızde tam senesı dolsun subat ayında tedavıye baslıcaz kocısımle :16::16: sımdı kendım tedavı oluyorum yara varmıs bende smear testı yaptım en son haftaya sonuclar cıkıcak bakalım :43:
Rabbim inşallah Nasip eder.

amınnnnnn canımmmmm amınnnnnnnn bı gelsın bebısım bak ben onun yanaklarını nasıl ısırıcam annesını bu kadar uzuyo :43:
:1::1::1: bizde üzdük zamanında annelerimizi sabır edecez artık yapck bşka bişi yok

Topiğin ismi çok hoşuma gitti... Kabul ederseniz bundan sonra aranızdayım sizi de takip edeceğim. Benim de reglim bir iki güne biter ve yeni umutlarla devam ederiz. Bir yandan her ay bir hayal kırıklığı yaşadım ilk gün üzülüyorum ama sonra bu uğraşılarım hoşuma gidiyor zor elde edilen şeylerin kıymeti çok daha iyi bilinir... Çokk severiz biz bebeğimizi olunca :) Eşimi de çok seviyorum, onun baba halini de bir an önce görmek istiyorum.

Topiğin ismi çok hoşuma gitti... Kabul ederseniz bundan sonra aranızdayım sizi de takip edeceğim. Benim de reglim bir iki güne biter ve yeni umutlarla devam ederiz. Bir yandan her ay bir hayal kırıklığı yaşadım ilk gün üzülüyorum ama sonra bu uğraşılarım hoşuma gidiyor zor elde edilen şeylerin kıymeti çok daha iyi bilinir... Çokk severiz biz bebeğimizi olunca :) Eşimi de çok seviyorum, onun baba halini de bir an önce görmek istiyorum.
hoş geldin aramıza tatlım herkes kendindeki gelişmeleri paylaşsın birbirimizden haberdar olalımm

rabbim inş. çok bekletmez cnm bu arada izmitlimisin :52::52:

canım bende kurucesmelıyım ben ıst yasıyorum sen ızmıtte hanqı doktora qıdıyosun olmadı bende ızmıtte qıdıcem annemler orada burda olmuyo ya :43::43:

cnm ben gölcükte veysel besniliye gidiyorum iyi bi doktor aile tıp merkezinde 37 lira muane ücreti 15 gün içinde kontrole çağırırsa para almıo tavsiye ederim :16::16:

canlarımm herkese hayırlı aksamalarrr ben kocişimi bıraktım türkiyeye geldim bide bu ay dogum kontrol hapı içecem gelecek aya bebişim olsun inş dua edlim hep

ayy guzelmıs canım neler uyquladı sana ne kadardır bebıs ıstıyosun :44::54:

cnm ben ilk inci çavuşoğluna gittim 2 ay ondan memnun kalmadım sonra 6 ay bıraktım oluruna yine olmayınca veysel beye gittim adetlerim düzensizdi iki ay düzenleyici kullandım yine olmayyınca veysel bey rahim filmi istedi onda tüplerim tıkalı çıktı ikinciye çekildim onda da tıkalı çıktı laparoskopi önerdi 1.5 ay önce laparoskopi oldum tüplerim açıldı (laparoskopi karından yapılan bi ameliyat) 15 gün önce kontrole gittim şimdi oluruna bıraktık cnm 3 ay ialç yok dedi bakalım şimdi beklioz cnm benim uzun oldu amaa:52::52::52:

konu başlığı çok hoş olmuş,bizde 14. ayın içindeyiz gelen giden yok bizde de 3 aydırda tedavi oluyorum inşallah Rabbim çok aratmadan sağlıkla gönderir bebişleri.

Back