• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak emek ister zor elde etsekte degecek

canım selamlar önceliklee gittim doktora enfeksiyonum gecmiş ilacları kesti sadece 1 ay ginera verdi onu iç dedi tekrar adet olmim diye bide hamilelik oluşursa agır antibiyotik kullanıldı dedi neyse ginera içiyorum bitince adet olup gidecemm suan tatildeyim ailemin yanında moralimde iyi öylee senn de üzülme olacak olacak benim bebegim birgün olacak dogru zamanda gelecek de ben hep oyle diyorum ve cook inanıyorum rabbim birgün verecek bizede
İnşallah be Güzelim bende gittim Doktor Hiç Yumurtlamamışsın dedi ilaç verdi pazartesi tekrar gidicem doktora git gel yaptıkca sadece daralıyorum

yaaa kızlar doktora gittim yumurtlama için kan testi yaptırmıştım doktor hiç yumurtlaman olmamış dedi. Hallederiz hallederiz dedi ilaçlarla morelim çok bozuldu yumurtlama 0 dedi bu ne oluyor pofffffffffffffffffffff.... :( :( :(

yumurtlama problemin hepmi oluyordu canım yoksa ilk defamı böyle oldu

yumurtlama problemin hepmi oluyordu canım yoksa ilk defamı böyle oldu
bilmiyorum ki Doktor ilk defa baktı ve İlaçla tedavi edile bilir dedi cyclo prognova verdi gene pazartesi gel dedi Yara var hem onu yakalım dedi ama ben yara olduğunu sanmıyorum çünkü ben öyle bişi hissetmiyorum Acıyok sızı yok ne yarası onuda anlamadım

İnşallah be Güzelim bende gittim Doktor Hiç Yumurtlamamışsın dedi ilaç verdi pazartesi tekrar gidicem doktora git gel yaptıkca sadece daralıyorum

degmezmi canım ama haticeye degil neticeye bakacazzzz dimii sonucta bebegin odumu daha bir baglı olacaksın cok sanslı olacak bebeklerimizz

degmezmi canım ama haticeye degil neticeye bakacazzzz dimii sonucta bebegin odumu daha bir baglı olacaksın cok sanslı olacak bebeklerimizz
Değer Canımmmm Dünyaya bi Getire bilsem onun Kıçını Isırcam annesini bu kadar yorduğu için beklettiği için :2:

bilmiyorum ki Doktor ilk defa baktı ve İlaçla tedavi edile bilir dedi cyclo prognova verdi gene pazartesi gel dedi Yara var hem onu yakalım dedi ama ben yara olduğunu sanmıyorum çünkü ben öyle bişi hissetmiyorum Acıyok sızı yok ne yarası onuda anlamadım

canım sen hep gittiginde yumurtana bakılır nasıl ilk kez baktı sasırdım ve yara yakma kalktı diye duymustum yanılıyomuyum bilip bilmeden hemen yaptırma baska bir doktorada bir baktır kndini bencee

canım sen hep gittiginde yumurtana bakılır nasıl ilk kez baktı sasırdım ve yara yakma kalktı diye duymustum yanılıyomuyum bilip bilmeden hemen yaptırma baska bir doktorada bir baktır kndini bencee
Öyle Düşünüyorum Doktor'umu Değiştirsemmi diye Düşünyorum biraz Para Gözlüler gibi geldi mesela ayın onunda gidiyorum ilaç veriyor 10 gün kullan diyor 11 güne randevu veriyor. 10 kontrol olduğu için ücret almıyorlar ama 11 güne çağırıyor Sırf muayne Ücreti alabilmek için. Adet olduğum için Gittim Kontrol diye Hemen yara var yakacaz tedaviyede pazartesi başlayacaz dedi Çünkü muayne ücreti vermedim ne çirkin şeydir bu... Tedaviye hemen başlayabilirdi başlamadı

Son düzenleme:
Kızlar ayın 26sı benim tahmini yumurtlama zamanım. Ne zaman gidip muayene olayım ya da gerek var mı sizce böyle birşeye yumurtlamışmıyım diye sormaya yani? şimdi sizin yazdıklarınızı okudukça bu yumurta konusunda ne kadar bilinçsiz olduğumu düşündüm...

Kızlar ayın 26sı benim tahmini yumurtlama zamanım. Ne zaman gidip muayene olayım ya da gerek var mı sizce böyle birşeye yumurtlamışmıyım diye sormaya yani? şimdi sizin yazdıklarınızı okudukça bu yumurta konusunda ne kadar bilinçsiz olduğumu düşündüm...
Doktordan Avulasyon testi İste canımmmm doktorun bakmadımı yumurtana ?

Öyle Düşünüyorum Doktor'umu Değiştirsemmi diye Düşünyorum biraz Para Gözlüler gibi geldi mesela ayın onunda gidiyorum ilaç veriyor 10 gün kullan diyor 11 güne randevu veriyor. 10 kontrol olduğu için ücret almıyorlar ama 11 güne çağırıyor Sırf muayne Ücreti alabilmek için. Adet olduğum için Gittim Kontrol diğe Hemen yara var yakacaz tedaviyede pazartesi başlayacaz dedi Çünkü muayne ücreti vermedim ne çirkin şeydir bu... Tedaviye hemen başlayabilirdi başlamadı

canım biraz öyle para gözlülüler bende biliyosun 20 günde 4milyara yakın harcamısım oda ilk gidişimdi ameliyat bile olmadan neyse doktor degiştirmekte cözüm degill cünkü bu sefer hangisine inanacagını sasırıyosun ama sen durumunu anlatmadan bir doktora gidip muayene ol bakim o ne dicek sonra kıyas yap derim

canım sen düzenli ilişkiye gir bence olursa olur adet olmazsan test yap bence :)

canım biraz öyle para gözlülüler bende biliyosun 20 günde 4milyara yakın harcamısım oda ilk gidişimdi ameliyat bile olmadan neyse doktor degiştirmekte cözüm degill cünkü bu sefer hangisine inanacagını sasırıyosun ama sen durumunu anlatmadan bir doktora gidip muayene ol bakim o ne dicek sonra kıyas yap derim
Babamın Yengesi Var etilerde doktor bakalım ona gidicem ablam Çok memnun kaldı semra esenkaya ve arkadaş gibi çok sıcak içten davranıyormuş hemde telefonla aradığın zaman senin her soruna cevap veriyormuş muhabet ediyomuş. ben tanımadığım için çekindim gitmedim salak gibi

Babamın Yengesi Var etilerde doktor bakalım ona gidicem ablam Çok memnun kaldı semra esenkaya ve arkadaş gibi çok sıcak içten davranıyormuş hemde telefonla aradığın zaman senin her soruna cevap veriyormuş muhabet ediyomuş. ben tanımadığım için çekindim gitmedim salak gibi

bir git bakalım ne dicek her doktor herseyi bilmez kötüsüde var iyiside canım o yüzden baska bir doktorun fikri de önemli gitde iyi haberler ver yüzümüz gülsünn

Canım gitmedimmm pazartesi gidicemmm :) Sende Haber ver ama tamamı ? Sizleri seviyorum...

canım hayırlısı ben gineraya devamm bitince doktora gidecem bakalım ne olacak sende beni meraklandırma git iyi haberler verki umudumuz paylaştıkca cogalsın

canım hayırlısı ben gineraya devamm bitince doktora gidecem bakalım ne olacak sende beni meraklandırma git iyi haberler verki umudumuz paylaştıkca cogalsın
Tamamm Pazartesi günü bütün gelişmelerden haber vericem :)

Back