Arkadaşlar bende 2 yıldır çocuk bekleyenlerdenim.8.ayda dr a gittim ve tüm hormon tetkiklerim yapıldı.hiçbir soruna rastlanmadı.dr zamana bırak daha erken dedi.birkaç ay daha bekleyip yine olmayınca rahim filmi çekildim,çok şükür temiz çıktı.aylar geçti yine bişey yok.adetler düzenli,hormon ve spermiyogramız normal ama bebek yok.3 tane dr a göründüm.sorun yok zaman dediler.ama geçen zaman beni iyice strese soktu.her ay yaşadığım üzüntüyü yaşayanlar anlar.2.yılımızı doldurunca prof.bir infertilite uzmanına gittik.oda testlere bakarak sorun yok ama 2 yıl cok uzun ve yeterli bir süre mutlaka tedavi görmeniz gerek dedi.sebebi bilinemeyen ve acıklamayan bir durum yani.şimdi tedaviye başlıycaz nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.adetle birlikte gelmemizi söyledi.hepimiz hakkında hayırlısı.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sizlere tavsiyem eğer 1 yılı aşkın bir süredir hiç gebelik olmadıysa mutlaka dr a görünün.''bekle,zamanla olur''diyenleri dinlemeyin.tabiki herşeyi allah bilir, allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak ama bir sorun varsa erken tedaviye başlamanız acısından diyorum.keşke bende 1 yılı doldurduğumda hemen gitseydim diyorum şimdi.neyse bundan sonraki aşamam büyük ihtimalle aşılama ama ondada şans cok fazla değilmiş ,belki direk tüpe geceriz.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizin yardımcısı olsun...