Arkadaşlar bende 2 yıldır çocuk bekleyenlerdenim.8.ayda dr a gittim ve tüm hormon tetkiklerim yapıldı.hiçbir soruna rastlanmadı.dr zamana bırak daha erken dedi.birkaç ay daha bekleyip yine olmayınca rahim filmi çekildim,çok şükür temiz çıktı.aylar geçti yine bişey yok.adetler düzenli,hormon ve spermiyogramız normal ama bebek yok.3 tane dr a göründüm.sorun yok zaman dediler.ama geçen zaman beni iyice strese soktu.her ay yaşadığım üzüntüyü yaşayanlar anlar.2.yılımızı doldurunca prof.bir infertilite uzmanına gittik.oda testlere bakarak sorun yok ama 2 yıl cok uzun ve yeterli bir süre mutlaka tedavi görmeniz gerek dedi.sebebi bilinemeyen ve acıklamayan bir durum yani.şimdi tedaviye başlıycaz nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.adetle birlikte gelmemizi söyledi.hepimiz hakkında hayırlısı.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sizlere tavsiyem eğer 1 yılı aşkın bir süredir hiç gebelik olmadıysa mutlaka dr a görünün.''bekle,zamanla olur''diyenleri dinlemeyin.tabiki herşeyi allah bilir, allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak ama bir sorun varsa erken tedaviye başlamanız acısından diyorum.keşke bende 1 yılı doldurduğumda hemen gitseydim diyorum şimdi.neyse bundan sonraki aşamam büyük ihtimalle aşılama ama ondada şans cok fazla değilmiş ,belki direk tüpe geceriz.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizin yardımcısı olsun...
İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım stres yapma rabbimin bir bildiği vardır elbetArkadaşlar bende 2 yıldır çocuk bekleyenlerdenim.8.ayda dr a gittim ve tüm hormon tetkiklerim yapıldı.hiçbir soruna rastlanmadı.dr zamana bırak daha erken dedi.birkaç ay daha bekleyip yine olmayınca rahim filmi çekildim,çok şükür temiz çıktı.aylar geçti yine bişey yok.adetler düzenli,hormon ve spermiyogramız normal ama bebek yok.3 tane dr a göründüm.sorun yok zaman dediler.ama geçen zaman beni iyice strese soktu.her ay yaşadığım üzüntüyü yaşayanlar anlar.2.yılımızı doldurunca prof.bir infertilite uzmanına gittik.oda testlere bakarak sorun yok ama 2 yıl cok uzun ve yeterli bir süre mutlaka tedavi görmeniz gerek dedi.sebebi bilinemeyen ve acıklamayan bir durum yani.şimdi tedaviye başlıycaz nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.adetle birlikte gelmemizi söyledi.hepimiz hakkında hayırlısı.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sizlere tavsiyem eğer 1 yılı aşkın bir süredir hiç gebelik olmadıysa mutlaka dr a görünün.''bekle,zamanla olur''diyenleri dinlemeyin.tabiki herşeyi allah bilir, allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak ama bir sorun varsa erken tedaviye başlamanız acısından diyorum.keşke bende 1 yılı doldurduğumda hemen gitseydim diyorum şimdi.neyse bundan sonraki aşamam büyük ihtimalle aşılama ama ondada şans cok fazla değilmiş ,belki direk tüpe geceriz.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizin yardımcısı olsun...
Arkadaşlar bende 2 yıldır çocuk bekleyenlerdenim.8.ayda dr a gittim ve tüm hormon tetkiklerim yapıldı.hiçbir soruna rastlanmadı.dr zamana bırak daha erken dedi.birkaç ay daha bekleyip yine olmayınca rahim filmi çekildim,çok şükür temiz çıktı.aylar geçti yine bişey yok.adetler düzenli,hormon ve spermiyogramız normal ama bebek yok.3 tane dr a göründüm.sorun yok zaman dediler.ama geçen zaman beni iyice strese soktu.her ay yaşadığım üzüntüyü yaşayanlar anlar.2.yılımızı doldurunca prof.bir infertilite uzmanına gittik.oda testlere bakarak sorun yok ama 2 yıl cok uzun ve yeterli bir süre mutlaka tedavi görmeniz gerek dedi.sebebi bilinemeyen ve acıklamayan bir durum yani.şimdi tedaviye başlıycaz nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.adetle birlikte gelmemizi söyledi.hepimiz hakkında hayırlısı.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sizlere tavsiyem eğer 1 yılı aşkın bir süredir hiç gebelik olmadıysa mutlaka dr a görünün.''bekle,zamanla olur''diyenleri dinlemeyin.tabiki herşeyi allah bilir, allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak ama bir sorun varsa erken tedaviye başlamanız acısından diyorum.keşke bende 1 yılı doldurduğumda hemen gitseydim diyorum şimdi.neyse bundan sonraki aşamam büyük ihtimalle aşılama ama ondada şans cok fazla değilmiş ,belki direk tüpe geceriz.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sanırım bana yazdınız bu mesajı.Bilmiyorum herkes benim gibi mi ama ben çok derinden yaşıyorum zaten her şeyi kafaya takan bir insanımdır.Her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zor gerçekten.Ben 6.kez klomen tedavisindeyim.Bu ayda olmazsa aşılamaya geçilecek.Allahtan hayırlısını diliyorum.En kısa zamanda bizede nasip olur inşallah.canım,anlıyorum seni.insan bu süreçte okadar çok ümit edip ümitleri yıkıldığında ruhunda derin izler kalıyor.malesef bu duyguyu yaşamayanlar anlayamıyorlar.hamilelik sivincini yaşayanlarda mutluluklarını paylaşmak için söylüyorlar ama bizler malesef bu gibi durumlar karşısında karşısındakini kıskanmak değil sadece kendi durumunu tekrar tekrar yaşıyor ve dahada fazla üzülüyor.bir nevi özenme demiyeyimde aşırı bebek isteği düşüyor tekrar yaşadığı olumsuzluklar geliyor aklına.benim hiç mi bebeğim olmıycak kaygısına düşüyor.yoksa karşısındakini kıskanmak değil asla ,Allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu.Bizlerde birgün insallah hamile kalırsak tüm dünyaya duyurmak istemez miyiz bu müjdeyi...sana ''ağlama''diyemem cünki bir şekilde içimizi boşaltmamız gerek ama kendini fazla yıpratma ne olur.herşey olacağına varır.allahım bize annelik şerefini nasip ettiyse elbet birgün yaşayacağız işte ozaman bugünler aklımıza bile gelmeyecek diye düşünüyorum.olmayacaksada bu bizim sınavımız deyip tevekkül edeceğiz evet çok zor ama yapacak başka bişey yok.herşeyin hayırlısı diye hep dua ediyorum.rabbim nasip etmeyeceği birşey için dua ettirmezmiş inşallah bizimde birgün evladımız olacak.biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah a bırakalım.
bende tedaviye başladım.adetin 3.günü dr um gelin dedi.sanırım tekrardan hormon testi falan yapıcak ama bana öyle geliyorki tüp bebek e geçiş yapacağız.rabbim nasip etsinde hangi yoldan olursa olsun.hayırlı ,sağlıklı olsun insallah.sende moralini yüksek tut.yaşını bilmiyorum ama gençseniz tedavi şansı daha yüksek oluyor.olacağına inan,ümitli ol ve hep dua et...sağlıcakla kal...
elegim doktora gidicem salı demiştin yokmu bi gelişme ? ben yarın gene doktora gidiyorum adet oldum malesefilk defa adet olduğum için bu kadar üzüldüm :2:
cnm ben ilk inci çavuşoğluna gittim 2 ay ondan memnun kalmadım sonra 6 ay bıraktım oluruna yine olmayınca veysel beye gittim adetlerim düzensizdi iki ay düzenleyici kullandım yine olmayyınca veysel bey rahim filmi istedi onda tüplerim tıkalı çıktı ikinciye çekildim onda da tıkalı çıktı laparoskopi önerdi 1.5 ay önce laparoskopi oldum tüplerim açıldı (laparoskopi karından yapılan bi ameliyat) 15 gün önce kontrole gittim şimdi oluruna bıraktık cnm 3 ay ialç yok dedi bakalım şimdi beklioz cnm benim uzun oldu amaa
ayyy allah sıfa versın canımmm yaa banada tuplerıne bakılcak dedı ben korkudan baktıramadım valla
yaaa kızlar doktora gittim yumurtlama için kan testi yaptırmıştım doktor hiç yumurtlaman olmamış dedi. Hallederiz hallederiz dedi ilaçlarla morelim çok bozuldu yumurtlama 0 dedi bu ne oluyor pofffffffffffffffffffff....
Doktorum dedi ve smear testinde yara çıktı ilaç verdi kullan dedi pazartesi gel yakalım dedi ve bundan sonra testler bitti tedaviye başlıyacağız dedi gelişmeleri bildiririm ama üzüldüm bi yandan üzülmemeye çalışıyorum çünkü herşey allahtan dırYumurtlama takibi için kan testi de mi yapılıyor? Sen kendi kendine mi baktırma kararı aldın doktor mu dedi gel bakalım diye?
Doktorum dedi ve smear testinde yara çıktı ilaç verdi kullan dedi pazartesi gel yakalım dedi ve bundan sonra testler bitti tedaviye başlıyacağız dedi gelişmeleri bildiririm ama üzüldüm bi yandan üzülmemeye çalışıyorum çünkü herşey allahtan dır
gel artık evimize neşe ver
Bende hep pozitif bakıyorum olaya inşallah hayırlısı olurÜzülme canım Allah' ın senin için daha iyi bir planı vardır. Ben karşıma çıkan çözümü olan sorunlarla hep böyle baş ediyorum "Allah daha ağırını vermemek için beni bu sorun ile sınadı" diyorum. Bir problem varsa çözümü de vardır, çözülünce de bebek olucaktır :) Bence bunun neşesine geç... Ben şuan bir sorunumuz olup olmadığını bile bilmiyorum 5. ay bitti. Allah ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlat vericekse o zaman versin, bu günüme şükürler olsun...
elegim doktora gidicem salı demiştin yokmu bi gelişme ? ben yarın gene doktora gidiyorum adet oldum malesefilk defa adet olduğum için bu kadar üzüldüm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?