anne olmak emek ister zor elde etsekte degecek

Arkadaşlar bende 2 yıldır çocuk bekleyenlerdenim.8.ayda dr a gittim ve tüm hormon tetkiklerim yapıldı.hiçbir soruna rastlanmadı.dr zamana bırak daha erken dedi.birkaç ay daha bekleyip yine olmayınca rahim filmi çekildim,çok şükür temiz çıktı.aylar geçti yine bişey yok.adetler düzenli,hormon ve spermiyogramız normal ama bebek yok.3 tane dr a göründüm.sorun yok zaman dediler.ama geçen zaman beni iyice strese soktu.her ay yaşadığım üzüntüyü yaşayanlar anlar.2.yılımızı doldurunca prof.bir infertilite uzmanına gittik.oda testlere bakarak sorun yok ama 2 yıl cok uzun ve yeterli bir süre mutlaka tedavi görmeniz gerek dedi.sebebi bilinemeyen ve acıklamayan bir durum yani.şimdi tedaviye başlıycaz nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum.adetle birlikte gelmemizi söyledi.hepimiz hakkında hayırlısı.inşallah emeklerimizin karşılığını alırız.sizlere tavsiyem eğer 1 yılı aşkın bir süredir hiç gebelik olmadıysa mutlaka dr a görünün.''bekle,zamanla olur''diyenleri dinlemeyin.tabiki herşeyi allah bilir, allah nezaman kısmet ederse ozaman olacak ama bir sorun varsa erken tedaviye başlamanız acısından diyorum.keşke bende 1 yılı doldurduğumda hemen gitseydim diyorum şimdi.neyse bundan sonraki aşamam büyük ihtimalle aşılama ama ondada şans cok fazla değilmiş ,belki direk tüpe geceriz.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım hemen tüp dene hem daha iyi çözüm.bn 3 aşılama yaptırdım boşuna.Aşılama sadece mesafeyi kısaltıyo normlden pek farkı yok.Boşuna para harcama ona.Direkt tüp bebek yaptır.Bn florance nigthangale bülent baysala gittim son 2 tüp bebeği de o yaptı şuan hamileyim.Tavsiye ederim insanı ilaçlara boğmuyor ,bünyene göre ilaç veriyor .Bn çok memnun kalmıştım.araştır sayfasından bakabilirsin

ben izmir de oturuyorum canım.dr umdan cok memnun kaldım ,zaten izmir de en cok tercih edilen bir hastanenin tüp bebek başkanı.bende aşılama istemiyorum.bakalım dr nasıl bir yol izleyecek.sende sorun neydi acaba?2.denemede mi tuttu?allah kucagına almayı nasip etsin.

İnşallah en kısa sürede hamile kalırsın canım stres yapma rabbimin bir bildiği vardır elbet

elegim doktora gidicem salı demiştin yokmu bi gelişme ? ben yarın gene doktora gidiyorum adet oldum malesef ilk defa adet olduğum için bu kadar üzüldüm :2:

O kadar iyi anlıyorum ki seni bende 1,5 yıldır istiyoruz 8 aydır tedavi oluyoruz bize de açıklanamayan infertilite diyorlar.Merkeze uzak bir ilçede görev yapıyoruz her ay 4 kez git gel ve hayal kırıklığı acayip yıpratıyor.Çok yıprandım bu süreçte kendimi çok kötü hissediyorum sürekli ağlıyorum.Bugün kapı komşum hamile olduğunu öğrendi bir hevesle geldi kocasıyla sarıldılar birbirlerine o kadar garip hissettim ki kendimi anlatamam.

canım,anlıyorum seni.insan bu süreçte okadar çok ümit edip ümitleri yıkıldığında ruhunda derin izler kalıyor.malesef bu duyguyu yaşamayanlar anlayamıyorlar.hamilelik sivincini yaşayanlarda mutluluklarını paylaşmak için söylüyorlar ama bizler malesef bu gibi durumlar karşısında karşısındakini kıskanmak değil sadece kendi durumunu tekrar tekrar yaşıyor ve dahada fazla üzülüyor.bir nevi özenme demiyeyimde aşırı bebek isteği düşüyor tekrar yaşadığı olumsuzluklar geliyor aklına.benim hiç mi bebeğim olmıycak kaygısına düşüyor.yoksa karşısındakini kıskanmak değil asla ,Allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyu.Bizlerde birgün insallah hamile kalırsak tüm dünyaya duyurmak istemez miyiz bu müjdeyi...sana ''ağlama''diyemem cünki bir şekilde içimizi boşaltmamız gerek ama kendini fazla yıpratma ne olur.herşey olacağına varır.allahım bize annelik şerefini nasip ettiyse elbet birgün yaşayacağız işte ozaman bugünler aklımıza bile gelmeyecek diye düşünüyorum.olmayacaksada bu bizim sınavımız deyip tevekkül edeceğiz evet çok zor ama yapacak başka bişey yok.herşeyin hayırlısı diye hep dua ediyorum.rabbim nasip etmeyeceği birşey için dua ettirmezmiş inşallah bizimde birgün evladımız olacak.biz elimizden geleni yapalım gerisini Allah a bırakalım.
bende tedaviye başladım.adetin 3.günü dr um gelin dedi.sanırım tekrardan hormon testi falan yapıcak ama bana öyle geliyorki tüp bebek e geçiş yapacağız.rabbim nasip etsinde hangi yoldan olursa olsun.hayırlı ,sağlıklı olsun insallah.sende moralini yüksek tut.yaşını bilmiyorum ama gençseniz tedavi şansı daha yüksek oluyor.olacağına inan,ümitli ol ve hep dua et...sağlıcakla kal...

Sanırım bana yazdınız bu mesajı.Bilmiyorum herkes benim gibi mi ama ben çok derinden yaşıyorum zaten her şeyi kafaya takan bir insanımdır.Her ay hayal kırıklığı yaşamak çok zor gerçekten.Ben 6.kez klomen tedavisindeyim.Bu ayda olmazsa aşılamaya geçilecek.Allahtan hayırlısını diliyorum.En kısa zamanda bizede nasip olur inşallah.

elegim doktora gidicem salı demiştin yokmu bi gelişme ? ben yarın gene doktora gidiyorum adet oldum malesef ilk defa adet olduğum için bu kadar üzüldüm :2:

İlk denemede olucak sanıyor insan o yüzden ilk ay böyle şok etkisi İnşallah bir an önce kavuşursun bebeğine, inşallah hepimiz sağlıkla biran önce kavuşuruz...

ayyy allah sıfa versın canımmm yaa banada tuplerıne bakılcak dedı ben korkudan baktıramadım valla

merhaba arkadaşlar..bende 9 ay deneme sonucunda gebe kalmıştım.zaten zor hamile kalmıştım ama bebeğimin kalbi durduğu için almışlardı..sonrasında çok kafama taktım.çok bilirim sabah ezanıyla kalkıp ilk idrarla test yapıp hayal kırıklığı yaşadığımı ve hep test yaptığım gün yada sonraki günde regl olduğumu..ikinci hamilelik içinde çok stresli ve moralim bozuk başlamıştım.5 ay geçmişti ve hala hamile kalamamıştım..6.ayda kafamı dağıttım,ama gerçekten.dedimki vardır Allah ın bir bildiği.ve 6.ayda ilk gebeliğimindeki kürtaj sonrası kontrole gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu.hem de kendim test yapmadan..yani size diyeceğim zor biliyorum ama umudunuzu ve inancınızı yitirmeyin.emin olun ki endişelenip dertlenmek işe yaramıyor sadece süreyi uzatıyor..ben bunu anladım kendimde.Yüce rabbim dilerim sizlere de tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip eder..dualarım sizinle..

yaaa kızlar doktora gittim yumurtlama için kan testi yaptırmıştım doktor hiç yumurtlaman olmamış dedi. Hallederiz hallederiz dedi ilaçlarla morelim çok bozuldu yumurtlama 0 dedi bu ne oluyor pofffffffffffffffffffff....

Yumurtlama takibi için kan testi de mi yapılıyor? Sen kendi kendine mi baktırma kararı aldın doktor mu dedi gel bakalım diye?

Yumurtlama takibi için kan testi de mi yapılıyor? Sen kendi kendine mi baktırma kararı aldın doktor mu dedi gel bakalım diye?
Doktorum dedi ve smear testinde yara çıktı ilaç verdi kullan dedi pazartesi gel yakalım dedi ve bundan sonra testler bitti tedaviye başlıyacağız dedi gelişmeleri bildiririm ama üzüldüm bi yandan üzülmemeye çalışıyorum çünkü herşey allahtan dır

Üzülme canım Allah' ın senin için daha iyi bir planı vardır. Ben karşıma çıkan çözümü olan sorunlarla hep böyle baş ediyorum "Allah daha ağırını vermemek için beni bu sorun ile sınadı" diyorum. Bir problem varsa çözümü de vardır, çözülünce de bebek olucaktır :) Bence bunun neşesine geç... Ben şuan bir sorunumuz olup olmadığını bile bilmiyorum 5. ay bitti. Allah ne zaman sağlıklı ve hayırlı evlat vericekse o zaman versin, bu günüme şükürler olsun...

gel artık evimize neşe ver

inş siz bu yolda uğraşanlardan üzülenlerden olmazsınız da kendiliğnden en kısa zamanda gelir bebişiniz
ben bunun ne zor nekadar acı olduğunu iyi bilirim
her ay olacak ümidiyle yaşayıp sonra yine adet olduğunu görmek benim ve benim gibi bu yolda uğraşan didinen tüm bayanlar için en acı olaydır
rabbim kimseyi bu yolda eylemesin

Bende hep pozitif bakıyorum olaya inşallah hayırlısı olur

gecmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler verirsin burdan sorun yoksa sana tek tavsiyem stres yapmadan düşünmeden bekle olur korkmaa

canım selamlar önceliklee gittim doktora enfeksiyonum gecmiş ilacları kesti sadece 1 ay ginera verdi onu iç dedi tekrar adet olmim diye bide hamilelik oluşursa agır antibiyotik kullanıldı dedi neyse ginera içiyorum bitince adet olup gidecemm suan tatildeyim ailemin yanında moralimde iyi öylee senn de üzülme olacak olacak benim bebegim birgün olacak dogru zamanda gelecek de ben hep oyle diyorum ve cook inanıyorum rabbim birgün verecek bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…