selammmm :)canım nasılsın bende öle düşündüm ama kanamam durmayınca birde enfeksiyon kapınca igne hap 1 hafta içtim artı ginera dogum kontrol hapı verdi niye verdi dersen bende anlamadım sanırım adet görmim diye bu ay bebek bekliyecez dedi bu sorunlar cıkınca hap verdi koruncam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum cıkmazdayım
canım benim rabbim inşallah bir an önce saglıklı hayırlı evlat versin. doktorum 1 günde yaptırmıştı bütün hepsini seninki tek tekmi yapılıyo. bende 20 gün flan oldu gideli bakalım salı günü gidecem inş allahım önce saglık sonrada evlat versin hepimizee
Rabbim inşallah Nasip eder.selam kızlar hayırl olsun bu arada topıqın canımbende 11 aylık evlıyım hemen hemen 1 senelık ıste olmuyo bebısımız bızde tam senesı dolsun subat ayında tedavıye baslıcaz kocısımle sımdı kendım tedavı oluyorum yara varmıs bende smear testı yaptım en son haftaya sonuclar cıkıcak bakalım
Rabbim inşallah Nasip eder.
amınnnnnn canımmmmm amınnnnnnnn bı gelsın bebısım bak ben onun yanaklarını nasıl ısırıcam annesını bu kadar uzuyo
hoş geldin aramıza tatlım herkes kendindeki gelişmeleri paylaşsın birbirimizden haberdar olalımmTopiğin ismi çok hoşuma gitti... Kabul ederseniz bundan sonra aranızdayım sizi de takip edeceğim. Benim de reglim bir iki güne biter ve yeni umutlarla devam ederiz. Bir yandan her ay bir hayal kırıklığı yaşadım ilk gün üzülüyorum ama sonra bu uğraşılarım hoşuma gidiyor zor elde edilen şeylerin kıymeti çok daha iyi bilinir... Çokk severiz biz bebeğimizi olunca :) Eşimi de çok seviyorum, onun baba halini de bir an önce görmek istiyorum.
selam kızlar hayırl olsun bu arada topıqın canımbende 11 aylık evlıyım hemen hemen 1 senelık ıste olmuyo bebısımız bızde tam senesı dolsun subat ayında tedavıye baslıcaz kocısımle sımdı kendım tedavı oluyorum yara varmıs bende smear testı yaptım en son haftaya sonuclar cıkıcak bakalım
rabbim inş. çok bekletmez cnm bu arada izmitlimisin
amınnn canım saol quzell dıleklerın ıcın evet sende mı
evet cnm ben başiskeledeyim hangi doktora gidiyosun
canım bende kurucesmelıyım ben ıst yasıyorum sen ızmıtte hanqı doktora qıdıyosun olmadı bende ızmıtte qıdıcem annemler orada burda olmuyo ya
cnm ben gölcükte veysel besniliye gidiyorum iyi bi doktor aile tıp merkezinde 37 lira muane ücreti 15 gün içinde kontrole çağırırsa para almıo tavsiye ederim
ayy guzelmıs canım neler uyquladı sana ne kadardır bebıs ıstıyosun :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?