• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olmak emek ister zor elde etsekte degecek

cnm benim de 2 yıl oldu olmuyo tüplerim tıkalıydı ameliyat oldum 1 ay önce inş. bundan sonra olcak senin de benimde isteyen herkesin de en yakın zamanda olur inş

gecmiş olsunn iyimisin şimdi peki.....bende akışına bıraktım olırsa olur dedim hep 2 yıl dolunca gittik sorunumuz yok tüplerimde acık rahim filmi cekildim 1 hafta sonra asırı kanma gittim enfeksiyon kapmışsın dedi sok oldum 15 gündür hastayım ilaçigne gittigime pişman oldum canım yaa ama bu agrılarıma degecek bebişim olacakk inşallahh

Son düzenleme:
Rabbim Anne olmak isteyen herkese hayırlı evlad versin İlk Ailesine Sonra Vatanına... Bizde İstiyoruz olmuyor ben 2 aydan beri tedavi görüyorum bütün tetkitlerim i yaptırdım tahliller film ler bakalım hayırlısı Bende Allaha bıraktım Akışına bıraktım Herşeyin başı SAĞLIK Rabbim sağlıklı evlad versin...!! :( :( :( :(

Rabbim Anne olmak isteyen herkese hayırlı evlad versin İlk Ailesine Sonra Vatanına... Bizde İstiyoruz olmuyor ben 2 aydan beri tedavi görüyorum bütün tetkitlerim i yaptırdım tahliller film ler bakalım hayırlısı Bende Allaha bıraktım Akışına bıraktım Herşeyin başı SAĞLIK Rabbim sağlıklı evlad versin...!! :( :( :( :(

amin tatlım inş sana bana isteyen herkese nasip etsin biz cook sey istemiyoruz bazı insanlar defalarca aldırıyolar sokaga atıyorlar rabbim biz isteyenlerede bu duyguyu yaşatsın kıymetlimiz olsunlar

amin tatlım inş sana bana isteyen herkese nasip etsin biz cook sey istemiyoruz bazı insanlar defalarca aldırıyolar sokaga atıyorlar rabbim biz isteyenlerede bu duyguyu yaşatsın kıymetlimiz olsunlar
Aminnnnn İnşallahh.. Rabbiminde bir bildiği vardır herhalde İmtihandayız Rabbim Sabırla İmtihanı geçmemizi nasip eylesin..!

Aminnnnn İnşallahh.. Rabbiminde bir bildiği vardır herhalde İmtihandayız Rabbim Sabırla İmtihanı geçmemizi nasip eylesin..!

aminn canım sen kaç yıldır istiyorsun tedavi sürecin nasıl ben 2 yıldır istiyorum doktora gideli 15 gün oldu doktora gidince hemen olacakmış gibi ümitlendim hemen olacakmı acabalardayım

Son düzenleme:
aminn canım sen kaç yıldır istiyorsun tedavi sürecin nasıl
8 aydan beri istiyorum 2 ay önce tedaviye başladım hsg hormon tahlili sperm tahlili yaptırdım smear testi yaptırıcam pazartesi günü ve Yumurtalıklarıma bakıcak Tabii bebek varmı yokmu ona bakacak hadi bakalım hayırlısı pazartesi günü gelse diye dört gözle bakıorum

8 aydan beri istiyorum 2 ay önce tedaviye başladım hsg hormon tahlili sperm tahlili yaptırdım smear testi yaptırıcam pazartesi günü ve Yumurtalıklarıma bakıcak Tabii bebek varmı yokmu ona bakacak hadi bakalım hayırlısı pazartesi günü gelse diye dört gözle bakıorum

canım benim rabbim inşallah bir an önce saglıklı hayırlı evlat versin. doktorum 1 günde yaptırmıştı bütün hepsini seninki tek tekmi yapılıyo. bende 20 gün flan oldu gideli bakalım salı günü gidecem inş allahım önce saglık sonrada evlat versin hepimizee

cevap yazdımda gitmemiş anımm öncelikle inş olur dilegin ben testlerimi bir günde yaptım sen tek tekmi yapıyorsun iyi haberler alırsın umarım benimde randevum salı günü kontrolum inş hayırlısı hakkımızda

cevap yazdımda gitmemiş anımm öncelikle inş olur dilegin ben testlerimi bir günde yaptım sen tek tekmi yapıyorsun iyi haberler alırsın umarım benimde randevum salı günü kontrolum inş hayırlısı hakkımızda
İnşallah Salı günü gelişmelerden haber ver canım

kızlar merhaba bende bebek isteyenlerdenim bu ay da olmazsa önümüzde ki ay doktora gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için

kızlar merhaba bende bebek isteyenlerdenim bu ay da olmazsa önümüzde ki ay doktora gidicem bakalım hayırlısı hepimiz için
Hoş geldin aramıza Rabbim hayırlısını versin kaç yıllık evlisin?

gecmiş olsunn iyimisin şimdi peki.....bende akışına bıraktım olırsa olur dedim hep 2 yıl dolunca gittik sorunumuz yok tüplerimde acık rahim filmi cekildim 1 hafta sonra asırı kanma gittim enfeksiyon kapmışsın dedi sok oldum 15 gündür hastayım ilaçigne gittigime pişman oldum canım yaa ama bu agrılarıma degecek bebişim olacakk inşallahh

saol canım iyiyim allaha şükür ben ... ümit vermiş gibi olmıyım ama rahim filminden sonra hamile kalan çok var en yakın benim gittiğim doktorun hemşiresi rahim filmi çekildi açık çıktı bi dahaki ay hamile kaldı inş. sende kalırsın :54::54:

saol canım iyiyim allaha şükür ben ... ümit vermiş gibi olmıyım ama rahim filminden sonra hamile kalan çok var en yakın benim gittiğim doktorun hemşiresi rahim filmi çekildi açık çıktı bi dahaki ay hamile kaldı inş. Sende kalırsın :54::54:

selammmm :)canım nasılsın bende öle düşündüm ama kanamam durmayınca birde enfeksiyon kapınca igne hap 1 hafta içtim artı ginera dogum kontrol hapı verdi niye verdi dersen bende anlamadım sanırım adet görmim diye bu ay bebek bekliyecez dedi bu sorunlar cıkınca hap verdi koruncam ne yapmalıyım hiç bilmiyorum cıkmazdayım

Back