Anne olmak anneligi tatmak istiyorum...

İnşallah arkadasim bende senin gibi hissdiyorum bende 12 yil oldu hala bebek sahibi olamadim inanki artik takadim kalmadi ama rabbim herkese nasip etsin inşallah aminn

Aminnnnnnnnnnnnnn inşallah 2. Testi yapmadinmi yaptiysan ne cikti inşallah fozitif cikmistir esinede supriz yaparsin rabbim cumlemize isteyenlere nasip etsin inşallah

merhaba bende yeni düşük yaptım. doktora sormayı unuttum siz yardımcı olursanız sevinirim. cinsel ilişkiye ne zaman başlana bilir :26::26::26:

Canım düşuğün nekadarlıktı ıgneylemı kendılıgındenmı kurtajmı oldu.3 ay korunma verdı benım drum kendılgnden dusurmustum.cinsel ılıskı mevzusuna gelınce dr bırsey demedı bana ama dinen egerki organları olusmus bır bebegı dusurmussen normal dogum yapmıssın gıbı lohusalık donemın var ondan sonra ılıskıye gırebılıyorsun ama daha kucukse dusugun basladıgı tarıhten ıtıbaren 15 gün kanamanın bıttıgınden emın olana kadar beklıyorsun.basıma gelınce epey bır arastırmıstım paylasıyım dedim.

Aynen katiliyorum onun icin disariya cikmaya canim istemiyo beni goren yokmu daha bebek diyo bende yok diyorum. Ama sikildim arti bole laflardan bir defasinda biriside yokmu cocuk dedi bende olsa karnimi acip gere gere gezecem dedim cok kotu bozukdu kadin ama moralimi cok bozmustu

Bide hamile oluyomussun ne de guzel olur inşallah hamilesindir cnm yaa alkah cumlemize nasip etsin inşallah

Yüce rabbim hepinize anneliği yaşatsın inşallah...daha fazla aratmayan bebişlerinize önce göbüşe sonra kollarınıza versin dualarım size ve sizin gbi bekleyen hemcinslerime allahım sabrını da gücünüde verir kızlar benm kuzenim 42 yaşında anne oldu umutları tüketmeyin Allah yar ve yardımcınız olsun bu zorlu mücadelede...

Aminnnnnnnnnnn rabbim büyük agzın arıbalı kucagmza vermyi nasp etsn kokusunu koklamayı iyisinde kötüsünde yannda olmayı nasip etsin😓😓😞

lütfen bizler için dua etmeyi unutmayın doğuma bişey kalmamış eminimki dualarınız kabul olur.rabbim sağlıklıca bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

peki senin hiç çocuğun var mı? o kadar zor durumdayım ki eşimle aram açılıyo bu durumdan evlenirken biliyodu durumumu şimdi yan çiziyo napiyim bilmiyorum,yumurta nakline iknada olmuyo habersiz bi merkezle görüştüm benim iznim yeterliymiş yaparız dediler çokk zorrrr gerçekten ölmeyi bile düşünüyorummm yaşamanın bi anlamı kalmadıı ,herşey hayatımda çekilmez hale geliyoo destek gördüğüm tek insan annemm eşim köstek olunca olmuyo işte kimseyle de paylaşamıyosunn... sen akıl ver napiyim bennn beni ancak benim durumumdakiler anlar,nolur yazz boş kaldığında,

Rabbim tüm bebek isteyenlerin dualarını geri çevirmesin inş...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…