Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derya uzuldum ama hic mi caresi yok mus ...bi sekilde ne bilim.. yasin kac acaba ??? Hic cocugun yok mu ki??
merhaba bende yeni düşük yaptım. doktora sormayı unuttum siz yardımcı olursanız sevinirim. cinsel ilişkiye ne zaman başlana bilir :26::26::26:
Yüce rabbim hepinize anneliği yaşatsın inşallah...daha fazla aratmayan bebişlerinize önce göbüşe sonra kollarınıza versin dualarım size ve sizin gbi bekleyen hemcinslerime allahım sabrını da gücünüde verir kızlar benm kuzenim 42 yaşında anne oldu umutları tüketmeyin Allah yar ve yardımcınız olsun bu zorlu mücadelede...
Bende 27 yasindayim ve seni uzmek istemiyorum ama hayattan tek istedigim sey bi evlat... risk durumu ve nakil olunca cocuk olma olasiligi ne kadar bilemiyorum fakat ben sanirim yaptirirdim basina gelmeden bilemez gerci insan ama bilemedim simdi ne diyim canimm yaa
lütfen bizler için dua etmeyi unutmayın doğuma bişey kalmamış eminimki dualarınız kabul olur.rabbim sağlıklıca bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin