• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Slm kızlar nasılsınız banucum ben hep heves ettim bu sefer tam tersini düşünüyim dedim belki tutar diye kafayı takmamak aslında amaçım yoksa çalışmalara devam :21:

merhaba tatlım, iyi düşünmüşsün takma tabii kafana ama çalışmaya da devam..;)

arkadaşlar benimde adet tarihim 24 şubat benim ilk gebeliğim erken düşükle sonuçlandı3 aydr deniyoruz ama hamile kalamıyorum her defasında test yapıp üzülmekten çok yıprandım bu ay ilk defa hissettiğim ve yaşadıgım şeyler kasıklarımda agrı 4 gün falan sürdü öksürdüğüm zaman falan daha belirgin şekilde agrıyordu.idrarım koyulaştı ve çok kötü kokoyor..ilk gebeliğimde gögüslerim hemen şişmişti şimdi gögüslerim çok rahat 2 gün önceye kadar kasklarımda agrı çoktu eşimle dün birlikte olduk ilişkiden sonra lavobada tuvalet kagıdına bulaşan akıntılı kan geldi öyle kaldı başkada gelmedi ama agrım geçti ara ara idrarımda sanki sperm akıntısı varmış gibi oluyor su bulanık gibi kimi dış gebelik olabilir dedi ve beni çok korkutttu dış gebelik belirtisi nasıl bilenler cvp bekliyorum...

Dış gebeliği hiç bilmiyorum arkadaşım.. İnşalah hamilesindir.. Üzerinde çok düşünmemeye çalış..Olumusuz düşündükçe kendini yıpratırsın sadece, rahatlamaya ve adetini beklemeye çalış..Sonrasında zaten ne olup bittiği anlaşılır.. Hayırlı haberler olsun inşallah..

Aynı fikirdeyim arkadaşım :) Hani bu hamilelik belirtileri, yumurtlama belirtileri var ya onların hepsi birbirinin aynı işte... Yani her seferinde regl olacakmış gibi kasık ağrısı yaşanıyor. Ben de belirtileri hep araştırmış araşştırmış ama emin olamamıştım. Şuan 5+5 hamileyim ona rağmen süpürge işi yapınca yada biraz üşüsem hemen adetimin yoğun günündeymiş gibi ağrı oluyor. Yumurtlama dönemimi hiç ağrı ile anlayamadım ben hep gelen akıntıdan anladım ama fark ettiğim en büyük şey normalden daha önce regl belirtilerinin başlaması oldu. Onun dışında ise göğüsler falan normal regl dönemindeki kadar büyüyor ve hassaslaşıyor.... Birde belki biraz bulantı olabilir. Bende olmuştu. hala daha oluyor. Artık her sabah bulantıyla uyanıyorum....:26:

Aaaaa canımmmmm, hoşgeldin sayfamıza.. Nasıl bakalım bizim tatlı çiçeği burnunda hamişimiz??:)) doktor kontrolün vardı bugün , nasıl geçti???

aaa deme öyle üzülürüm :(

özledim walla, yapacak bişey yok:) anne bu özlenmez mi:)

Arkadaşım korktukça beynine negatif düşünceleri yerleştireceksin. Herşeyin çaresi var. Neysen korkuyorsun? Sen böyle stresse girersen hasta olursun bak. Lütfen sakin ol. Kiitap falan oku. Yürüyüş yap, bol bol duş al. Bunlar insanı rahatlatan şeyler. Ha birde ben tamilik yapıyorum rahatlamak için. :) Bilemem işe yarar mı :D

Bence mavibattaniyenin söylediklerini dikkate al tatlım, o da çok ağrılı ve endişe dolu günler yaşadı hamileliğini öğrenene kadar, bu konuda seni hem iyi anlar hem de en doğru tavsiyeyi verir..

Son düzenleme:
Aaaaa canımmmmm, hoşgeldin sayfamıza.. Nasıl bakalım bizim tatlı çiçeği burnunda hamişimiz??:)) doktor kontrolün vardı bugün , nasıl geçti???

Canım karıştırdın herhalde yaa. Benim bugün kontrolüm yoktu. Pazartesi gideceğim. Testlerimi yaptıracağım. Belki kalp atışlarını da duyarız diyorum. Ay ne güzel olur. Sen bu arada 4 aylık mı evlisin :D

Canım karıştırdın herhalde yaa. Benim bugün kontrolüm yoktu. Pazartesi gideceğim. Testlerimi yaptıracağım. Belki kalp atışlarını da duyarız diyorum. Ay ne güzel olur. Sen bu arada 4 aylık mı evlisin :D

benim aklımda cuma kalmış niyeyse:)) hatta bugün bakınıp durdum sana yazdın mı diye gelişmeleri ama yanlış hatırlıyormuşum günü:)))

Evet hayatım bu ayın 22 sinde 5 ay olacak;)

benim aklımda cuma kalmış niyeyse:)) hatta bugün bakınıp durdum sana yazdın mı diye gelişmeleri ama yanlış hatırlıyormuşum günü:)))

Evet hayatım bu ayın 22 sinde 5 ay olacak;)

Ay senin bayağı erkenmiş yaaa. Ama olsun. İnşallah sağlıkla hamile kalacak ve bebeğini kucağına alacaksın inşallah :54:

Ay senin bayağı erkenmiş yaaa. Ama olsun. İnşallah sağlıkla hamile kalacak ve bebeğini kucağına alacaksın inşallah :54:

ahahahaha evlilik tarihi yeni de yaş geç tatlım 36 oldum geçen ay:)) İnşallah hayatım, hayırlısı olsun diyorum hep kendim için.. Sen de pazartesi gidip bebişinin kalp sesini duyunca haber ver bana, gördüğün gibi meraktan tarihleri falan karıştırıyorum ben, yaştan da olabilir ama öyle demek işime gelmiyor:)))

ahahahaha evlilik tarihi yeni de yaş geç tatlım 36 oldum geçen ay:)) İnşallah hayatım, hayırlısı olsun diyorum hep kendim için.. Sen de pazartesi gidip bebişinin kalp sesini duyunca haber ver bana, gördüğün gibi meraktan tarihleri falan karıştırıyorum ben, yaştan da olabilir ama öyle demek işime gelmiyor:)))

Aşk olsun yaşında ne var senin :) Pazartesi kontrole bir gideyim de haber vereceğim. Bakalım inşallah güzel şeyler olur. Herşey yolunda gider inşallah benim için...

herkeze slm
bende mart ayında hamile kalmak istiyorum o yüzden daldım aranıza :)
inş bu formdan hep beraber haöiş kalıp çıkarız :49::49::49:

arkadaslar ben yumurtladim galiba bu kesin akintim o kadar sunuyoki inanamazsiniz belkide ben hep son hafta yumurtluyodum ondan bebisim olmuodu 4 aydir:( bugun calisma var insallah adet olana kadar hergun yapmayi planliyorum sevincten havalara ucuyorum dua edin bana nolur:( bu ay yumurtlamadim diye o kadar agladimki Rabbim yuzume guldu:( ovulasyon testi yapmasaydim bu ay yine 14 15 16 da calisip bu gunlerimde ihmal edicektim dua edinde bebisimiz olsun bu ay:)

latacıgım bılıosun bende adetımın 7. gunu basladım ama arkadasın dedıgı dogru saracoğlu adete 15 gun kala baslayın dıyo fakat ben okudugum tecrubelere dayanarak 7. gun basladım canım..artık bunda olmazsa bıde adete 15 gun kala denerız bı dahakıne:)
bu arada bende yogunum bu aralar gelemıyorum pek gorusemedıgımız herkese cok selamlar

yanı 15 gun kala baslayacagız demek kı dogrusu bu mu sımdı:) senınle beraber basldık sen soylemıstın ya ama banda matıklı bzıım yaptıgımız gelıyo yumurtlamyı kolaylastırmıyo mu ıste hazılıyoruz su yumurtaları:)neyse dedgın gıbı dıger sefer artık 15 gun kala baslarız ıns baslamamız musadee etmez mart ayıda su sogandan kurtuluruz :)

Biraz erken baslamissin. BAT tarihinden 15 gun once (yani yumurtlama tarihinde) baslaman gerekiyordu. Adetine 5 gun kala bir daha baslama. Gunde 2 kere 15 gun boyunca yapman onemli. Eger o zamana kadar hamile kalmazsan (ki bu kuru yaparken hamile kalan cok hanim varmis:)) nisan ayindaki BAT tarihinden 15 gun once tekrar baslarsin. Isallah gerek kalmaz. Hamile oldugunu ogrenir kuru birakirsin :)

Simdiden eline saglik. Ben de yemek yapayim. Bugun izinliydim tum gun temizlik yaptim simdi kocam gelecek ev temiz ama bu defa da yemek yok :)

:)yazdıgın gec okudum arada bır olur boyle seyler takma :)sogan kuru ısı senın dedıgın gıbı yaparım artık:)adetten once 5 gun kala falan yapmayayım degılmı sadce adetten once 15 gun demıs doktor e bılmıyoduk erken basladık aslında mantıken erken baslamk yumurtlamak ıcın onceden hazılanmak daha ıyı dgeılmı e ozman gecmıs olmuyo mu:)yaaaaa ben galıba 15 gun yapıp ara vermeden bır 15 gun daha mı yapsam cok mu olur ozman olmem ıns:))))

Back
X