- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.341
Slm kızlar nasılsınız banucum ben hep heves ettim bu sefer tam tersini düşünüyim dedim belki tutar diye kafayı takmamak aslında amaçım yoksa çalışmalara devam![]()
merhaba tatlım, iyi düşünmüşsün takma tabii kafana ama çalışmaya da devam..

arkadaşlar benimde adet tarihim 24 şubat benim ilk gebeliğim erken düşükle sonuçlandı3 aydr deniyoruz ama hamile kalamıyorum her defasında test yapıp üzülmekten çok yıprandım bu ay ilk defa hissettiğim ve yaşadıgım şeyler kasıklarımda agrı 4 gün falan sürdü öksürdüğüm zaman falan daha belirgin şekilde agrıyordu.idrarım koyulaştı ve çok kötü kokoyor..ilk gebeliğimde gögüslerim hemen şişmişti şimdi gögüslerim çok rahat 2 gün önceye kadar kasklarımda agrı çoktu eşimle dün birlikte olduk ilişkiden sonra lavobada tuvalet kagıdına bulaşan akıntılı kan geldi öyle kaldı başkada gelmedi ama agrım geçti ara ara idrarımda sanki sperm akıntısı varmış gibi oluyor su bulanık gibi kimi dış gebelik olabilir dedi ve beni çok korkutttu dış gebelik belirtisi nasıl bilenler cvp bekliyorum...
Dış gebeliği hiç bilmiyorum arkadaşım.. İnşalah hamilesindir.. Üzerinde çok düşünmemeye çalış..Olumusuz düşündükçe kendini yıpratırsın sadece, rahatlamaya ve adetini beklemeye çalış..Sonrasında zaten ne olup bittiği anlaşılır.. Hayırlı haberler olsun inşallah..