• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

mesela ben ama yalnıs yapıyormusum:))))))walla sogan kurune 15 yap ara ver dedıler dıger adetınede 10 kala basla dedıler bende soyle anladım hanı bu ay 15 gun yap ara ver mart da hasta oldum nısan ayındakı adetıne 10 gun kala baslayacaktım benım analdıgım anlatılan buydu ama gel gorkı ozlem paylasmıs burda su anlatılayo 15 gun yap bırde adetıne 7 yada 5 gun kala yıne devam et evet kızların dedgı gıbı arada 2 gun kalıyo nasıl oluyo bu ıs bende anlam veremdım:))kemal sunalın fılmlerınde kı karekterlerıne donduk walla :)))

hahahaha aynen öyle
ben bıraktım bu kür meselesini..
bi incir suyu kaynattım. havuç mavuç katmadım.
faydalıdır en nihayetinde... hiçbişey olmazsa bağırsak çalıştırır dedim kendi kendime.
incir suyu içtim, tanelerini de yicem heralde :)))

inşallah banucum.
Benim kk'dan edindiğim çok güzel arkadaşlıklarım var. çoluk çocuk toplanıyoruz sürekli. hem çocuklarımız aydaşlar hemen hemen, birbirleriyle arkadaşlık yapıyorlar. sosyalleşiyorlar. oyun gruplarına bisürü para vermemiş oluyoruz. hem de bizler için iyi oluyor. 3 seneyi geçti, tanışıyoruz işte :))

darısı bu grubun başına :))

Begüm'ü bi görseniz, deli olursunuz kanımca. Görüp görebileceğiniz en ''koca karı'' 2 yaş çocuğudur heralde. BAzen çok gülüyrum bazen acayip düşünüyorum söyledikleriyle ilgili...

''BEGÜM'DEN İNCİLER'' diye bi dosya tutmaya başladım bi süre önce.... yazıyorum söylediği acayip şeyleri...

Bugünün incisi şöyle :))))

(17.02.2012)
Begüm, öğlen uykusu öncesi…

- Bak annegim, karnımda bebet var benim. Bak, sesini duyuyor musun anneee?
- Olmaz annem, senin karnında bebek yok. Sen kendin bebeksin zaten.
- Var anne vaaarrr, karnımda bebet var benim
- Çocukların karnında bebek olmaz yavrum, bazen annelerin karnında olabilir sadece.
- Ben anneyim, karnımda bebet var anneeeee

Begüm, öğlen uykusundan uyanınca…

- Anne bak, Defnem doğdu.
- Ne zaman doğdu annecim defne? Nerden çıktı şimdi bu defne?
- Karnımdan kıktı anne… Ben uyurken doğdu.
- Annecim olmaz öyle bişey. Defne içerdeydi, ben getirdim senin yanına.
- Bak annegim, tüt içiyo mememden Defneee…

ayyyy cadı ya bakkk nelerde bılıyo super bu kız ya yesın teyzesı agzını burnun o defneyı emzırdgı memesınıde:))))))cok datluymus yahu buuu:)

inşallah banucum.
Benim kk'dan edindiğim çok güzel arkadaşlıklarım var. çoluk çocuk toplanıyoruz sürekli. hem çocuklarımız aydaşlar hemen hemen, birbirleriyle arkadaşlık yapıyorlar. sosyalleşiyorlar. oyun gruplarına bisürü para vermemiş oluyoruz. hem de bizler için iyi oluyor. 3 seneyi geçti, tanışıyoruz işte :))

Begüm'ü bi görseniz, deli olursunuz kanımca. Görüp görebileceğiniz en ''koca karı'' 2 yaş çocuğudur heralde. BAzen çok gülüyrum bazen acayip düşünüyorum söyledikleriyle ilgili...

''BEGÜM'DEN İNCİLER'' diye bi dosya tutmaya başladım bi süre önce.... yazıyorum söylediği acayip şeyleri...

(17.02.2012)
Begüm, öğlen uykusu öncesi…

- Bak annegim, karnımda bebet var benim. Bak, sesini duyuyor musun anneee?
- Olmaz annem, senin karnında bebek yok. Sen kendin bebeksin zaten.
- Var anne vaaarrr, karnımda bebet var benim
- Çocukların karnında bebek olmaz yavrum, bazen annelerin karnında olabilir sadece.
- Ben anneyim, karnımda bebet var anneeeee

Begüm, öğlen uykusundan uyanınca…

- Anne bak, Defnem doğdu.
- Ne zaman doğdu annecim defne? Nerden çıktı şimdi bu defne?
- Karnımdan kıktı anne… Ben uyurken doğdu.
- Annecim olmaz öyle bişey. Defne içerdeydi, ben getirdim senin yanına.
- Bak annegim, tüt içiyo mememden Defneee…

ayy bayıldım ben buna, canım benimm cok seker:)))) Allah bagıslasın canım.

canım bugun 2. kez yazıyorum. buradaki arkadaşlıklarla ilgili bir hayaller kuruyorum ben var ya bi duysanız:)) olmıcak bişi değil olabilir, belki şimdi çift çizgi gormek adına birbirine umut veren bizler yarın öbür gün bebeklerimizle buluşucaz:)

hahahaha aynen öyle
ben bıraktım bu kür meselesini..
bi incir suyu kaynattım. havuç mavuç katmadım.
faydalıdır en nihayetinde... hiçbişey olmazsa bağırsak çalıştırır dedim kendi kendime.
incir suyu içtim, tanelerini de yicem heralde :)))

haklısın. Bu konuda annemin mantıgıyla hareket edebiliriz. iç çocucugum iç kaynat kaynat iç. doğaldır şifadır. koluna faydası olmassa bacagına illaki vardır:)))))))))))))))))))

inşallah banucum.
Benim kk'dan edindiğim çok güzel arkadaşlıklarım var. çoluk çocuk toplanıyoruz sürekli. Hem çocuklarımız aydaşlar hemen hemen, birbirleriyle arkadaşlık yapıyorlar. Sosyalleşiyorlar. Oyun gruplarına bisürü para vermemiş oluyoruz. Hem de bizler için iyi oluyor. 3 seneyi geçti, tanışıyoruz işte :))

begüm'ü bi görseniz, deli olursunuz kanımca. Görüp görebileceğiniz en ''koca karı'' 2 yaş çocuğudur heralde. Bazen çok gülüyrum bazen acayip düşünüyorum söyledikleriyle ilgili...

''begüm'den inciler'' diye bi dosya tutmaya başladım bi süre önce.... Yazıyorum söylediği acayip şeyleri...

(17.02.2012)
begüm, öğlen uykusu öncesi…

- bak annegim, karnımda bebet var benim. Bak, sesini duyuyor musun anneee?
- olmaz annem, senin karnında bebek yok. Sen kendin bebeksin zaten.
- var anne vaaarrr, karnımda bebet var benim
- çocukların karnında bebek olmaz yavrum, bazen annelerin karnında olabilir sadece.
- ben anneyim, karnımda bebet var anneeeee

begüm, öğlen uykusundan uyanınca…

- anne bak, defnem doğdu.
- ne zaman doğdu annecim defne? Nerden çıktı şimdi bu defne?
- karnımdan kıktı anne… ben uyurken doğdu.
- annecim olmaz öyle bişey. Defne içerdeydi, ben getirdim senin yanına.
- bak annegim, tüt içiyo mememden defneee…

ayyyyyy onu kesin yiyecem şimdiiiiiii:
Tutma beni canım tutma...

haklısın. Bu konuda annemin mantıgıyla hareket edebiliriz. iç çocucugum iç kaynat kaynat iç. doğaldır şifadır. koluna faydası olmassa bacagına illaki vardır:)))))))))))))))))))

teyzede ıyımıs walla ye ye bıldgın kadar aman ne matrak bırsey olduk ya :))

ayyyy cadı ya bakkk nelerde bılıyo super bu kız ya yesın teyzesı agzını burnun o defneyı emzırdgı memesınıde:))))))cok datluymus yahu buuu:)

başarabilirsem bi fotoğrafını eklerim size...
büyümüş küçülmüş dedikleri bunlar işte.
şimdikiler, hakkatten anasının karnından çıkarken, ilkokulu bitirip çıkıyorlar :))
nerden duyup nerden öğreniyorlar bilemiyorum bu tip şeyleri... her şeyi biliyorlar ama bize söylemiyorlar sanki..

bakın siz de göreceksiniz nasipse inşallah... ağzınızı açık bırakacak şeyler söyleyecekler :)))

ayy bayıldım ben buna, canım benimm cok seker:)))) Allah bagıslasın canım.

canım bugun 2. kez yazıyorum. buradaki arkadaşlıklarla ilgili bir hayaller kuruyorum ben var ya bi duysanız:)) olmıcak bişi değil olabilir, belki şimdi çift çizgi gormek adına birbirine umut veren bizler yarın öbür gün bebeklerimizle buluşucaz:)

sağol özlemcim.
inşallah inşallah.... nasipse görüşücez elbette....

aynen dediğin gibi, biz şimdi diğer gruptaki arkadaşlarımla, eskiden çift çizgi hayalleri kuruyorduk. şimdi doğum günü partilerinde neler yapalım hayalleri kuruyoruz.. ne mönüler hazırlayalım, ne süslemeler yapalım... yılbaşı partisi yaptık bunlara.. hepsi giyindiler noel çocuk kıyafetlerini... çok zevkli şeyler.
allah bize de göstersin, hepberaber de yapalım böyle eğlenceli aktiviteler yavrularımızla.

yalelcim bayıldım kızının dediklerine

şimdi yanımda olsa nasıl mıncıklarım ama :38:

çok tatlı ya maşallah Allah nazarlardan saklasın o tatlı cimcimeyi :21:

teyzede ıyımıs walla ye ye bıldgın kadar aman ne matrak bırsey olduk ya :))

benim tamam doğal otlar hastası. enginar yaprakları kurutur kaynatıp içer, kardeşimle bana da tabiki bu yaptıklarından gonderir. ısırganlar, fenime sölim, kiraz sapları, maydanoz suları. ama şimdi bende akşamları kaynatıyorum eşimle birlikte içios. ne bu dio. aşkım meyve cayı yeni çıkmış aldım diorum bende:)))

kısssslarrrr pek yazamadım bu ara, zaten marttan da umudum yok malum zorunlu yasminci oldum :( bugün yine kar var istanbulda, artık sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum, biraz kısıtlandı hayatımız dimi? şöyle bir gezip tozasım var, her çeşit zararlı şeylerden yiyesim var (pizza yaptım evde ama olmadı sanki). eve bi sürü faydalı şey aldım hiç canım çekmiyo :) soğan kürüne de bugün sabah başlamam gerekiyodu unuttum :( akşam yemeğinden önce başlıcam inşallahhhh.

şimdikiler, hakkatten anasının karnından çıkarken, ilkokulu bitirip çıkıyorlar :))
nerden duyup nerden öğreniyorlar bilemiyorum bu tip şeyleri... her şeyi biliyorlar ama bize söylemiyorlar sanki..

bakın siz de göreceksiniz nasipse inşallah... ağzınızı açık bırakacak şeyler söyleyecekler :)))

sağol özlemcim.

aynen dediğin gibi, biz şimdi diğer gruptaki arkadaşlarımla, eskiden çift çizgi hayalleri kuruyorduk. şimdi doğum günü partilerinde neler yapalım hayalleri kuruyoruz.. ne mönüler hazırlayalım, ne süslemeler yapalım... yılbaşı partisi yaptık bunlara.. hepsi giyindiler noel çocuk kıyafetlerini... çok zevkli şeyler.
allah bize de göstersin, hepberaber de yapalım böyle eğlenceli aktiviteler yavrularımızla.

amin canım inşallah, ben cok isterim bu dediklerini hep birlikte yapmayı

$DSCF4834.webp
Begüm, kurban bayramında...

$DSCF5127.webp
yılbaşı gecesi

$DSCF5311.webp
Begüm, tiramisu yapıyor

$DSCF5324.webp
Genç kız olduk artık :))

Son düzenleme:
ayy bayıldım ben buna, canım benimm cok seker:)))) allah bagıslasın canım.

Canım bugun 2. Kez yazıyorum. Buradaki arkadaşlıklarla ilgili bir hayaller kuruyorum ben var ya bi duysanız:)) olmıcak bişi değil olabilir, belki şimdi çift çizgi gormek adına birbirine umut veren bizler yarın öbür gün bebeklerimizle buluşucaz:)

bencede canınm neden olmasın..
Ya kızlar ben hala bizzim derdayı merak ediyorum hemde çokkk:

sağol özlemcim.

ayy ıyı olur cekte bırak fotosunu buda guzel ya bakın hıc olmazsa aramızda dunyalar tatlı bır bebek var hersey nasıp begumun de bu dunyada ıcecek rızk var belkı ona gelen bır kardes yolda hatta bızlerde katılalım kardesler warr en basta saglıgımız bız var ısek onlarda var allah hepmızın gonlune gore versın...

Back
X