- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.241
herkese merhaba kızlar...ben şu an çok heyecanlıyım az önce arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve çoook silik 2. çizgi gördüm..ben acaba yanlış mı görüyorum diye arkadaşımın oğlu bizde kalmıştı akşam ona gösterdim burda bi çizgi görüyo musun diye evet dedi napıcaaaam çok umutlanmak da istemiyorum daha adetime 6 gün var
Ay hadi inşallah hayatım ya, hemen gidip bir kan testi yaptırsan da kesin emin olsak?:)
Taktiğe bayıldım yalnız, biz kadınlar abartırız diye çocuğa sormak harika fikir:))))
Hadi bakalım günün 2. güzel haberini sen ver bize:)
:))))))))))))))) anam babam o koşturmacada ne ara nasıl doğuruyor bunlar çatır çatır:)))
Günaydın tatlımmm:) öyle valla son haftadan gıcık kapıyorum:) Bakalım sakin sakin beklemekten başka yapacak bişey yok ama, inşallah güzel haberlerimiz olur bizimde tatlım:)
doktorunun iyi olmasi cok onemli. ben hala doktor degistirme asamasindayim. bir turlu bulamadim istedigim gibi. benim bat 27 mart canim. garanti olsun diye 30 dedim ama belli olur 3 gun icinde. bakalim kismet ya keske olsa da..
baska seyler de var. ben yakinda isten cikacagim. uluslararasi bir firmada calisiyorum. ulke ofislerini kapatiyor. sadece amerika kalacak. haliyle biz de kapaniyoruz. gelirimiz ciddi anlamda dusecek. arabamiz gidecek. ozel saglik sigortami devam ettirmek icin 4 bin TL para vermem gerekecek. ama bu sene icinde dogum yapamazsam o da bosa gidecek. keske sadece keyifle bebek yapmak icin ugrassak ama maddi kisatlamalar vs de isin icine giriyor malesef. eger simdi olsa ona gore yolumu da cizerdim.
bide ben varımmmmmm zeytincimm
kendimide hemen araya katıyorum hehehehe :)))
Allahim bu mutlulunu gorur de insallah bir aksilik olmaz canim cok sevindim Masallah demek istiyorum nazar olmasin senin adetin de 30 idi sanirim dimi 6 gun sonra dedine gore benimde ole simdi benimde yapasim geldi yaa :s:s:s ama nasil cesaret ettin ya cikmasaydi :s:s:s
canim benim ben seni kutlamistim ama denk gelmemistir gormemissindir senin icin de cok sevindim Rabbim yar ve yardimcin olsun guzelim)) darisi bize insallahhhhhhhhhhh !! (amin)
Aynen öyle tatlım olsun da ayı sorun değil:)) Ama nisan han yağmuruyla meşhurdur yağmur da berekettir ya, ondan dedim:)) İnşallah da tutar nisan aynda:)
herkese merhaba kızlar...ben şu an çok heyecanlıyım az önce arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve çoook silik 2. çizgi gördüm..ben acaba yanlış mı görüyorum diye arkadaşımın oğlu bizde kalmıştı akşam ona gösterdim burda bi çizgi görüyo musun diye evet dedi napıcaaaam çok umutlanmak da istemiyorum daha adetime 6 gün var
9ay, iş olayına üzüldüm ama sıkma canını, anladığım kadarıyla sen işinde gayet başarılı bir hatunsun, kısa zamanda işlerini tekrar yoluna koyacağına gerçekten inanıyorum.. İnşallah bebiş gelir ve çok daha net planlar yapabilirsin geleceğe dair.. Gerçekten yürekten diliyorum bunu arkadaşım..
Evet doktor gercekten cok önemli seni rahatlatamiyosa bilki yanlis yerdesin.
Evet tek couk sahibi olmakla da bitmiyo is canim hakklisin, durum ciddi is le ilgili , allahtan hayirisi olsun canim yaa, hem derler ya her cocuk kismetiyle gelirmis, allah bi kapi kapatirsa digerini acarmis. Sen bunlara takilma insallah bebishin göbishine yerlesmistirde kismetini annecigine hissettirir.
kıslarrr ben çıkıyorum.c.tesileri yarım gün çalışıyorum.herkes kendine iyi baksın.çok öpüyorum sefgilerimleeeee :)))
ah canim cok tesekkur ederim guzel dileklerin ve destegin icin. insallah her sey yoluna girer yeniden. benim de inan her gun aklima geliyorsunuz. senden iyi haberler almayi cok istiyorum. tez zamanda insallah. amin:)
Hepimiz güzel haberler alıp paylaşıcaz tatlım, inanıyorum ben buna, sadece zamanını bilmiyorum ama olacak:) İş konusunda da seni iyi anlıyorum, biz de benzer sorunlar var, benim de bir iş bulup çalışmam lazım, tek maaşla döndürmek bazı şeyleri zor hele bebiş de gelirse daha zor, ama dili de öğrenmem lazım, haftaya unemployed servisiyle görüşmem var , plan yapıcaz birlikte, ama bir yandan da bebiş çalışması var, aynen senin gibi keşke belli olsa da ona göre ayarlayabilsem kendimi diyorum.. Kısmet artık, tanrının bir planı var bizimle igili, bekleyip görücez artık:))
Hepimiz güzel haberler alıp paylaşıcaz tatlım, inanıyorum ben buna, sadece zamanını bilmiyorum ama olacak:) İş konusunda da seni iyi anlıyorum, biz de benzer sorunlar var, benim de bir iş bulup çalışmam lazım, tek maaşla döndürmek bazı şeyleri zor hele bebiş de gelirse daha zor, ama dili de öğrenmem lazım, haftaya unemployed servisiyle görüşmem var , plan yapıcaz birlikte, ama bir yandan da bebiş çalışması var, aynen senin gibi keşke belli olsa da ona göre ayarlayabilsem kendimi diyorum.. Kısmet artık, tanrının bir planı var bizimle igili, bekleyip görücez artık:))
ben de seni cok iyi anliyorum. yabanci bir ulkede istedigin gibi bir is bulmak daha da zor. amerika kanada vs olsa daha kolay ama avrupa zor. ben de hollanda da bir sure kalmistim. ama seninki bir sure degil ki artik orda bir hayat kurmak durumundasin. neyseki insan haklarina deger veriyorlar. bebek olunca mutlaka baska haklariniz da olur. burdan cikan sonuc bize tez zamanda bebek gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?