• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlar ben sayfadayım arada evim.nete giriyorumda
burdayım yani

benimki hiç demez seni seviyorum diye
bende tüm arkadaşlarıma öğrencilerime hep derim
napıyım onlardan duyamıyoruz bizde birbirimize derizz:52:

kuzum benım ben sana soelrım hergun sıkma canını :))) bnm esımde cok sık solemeaz arada bır soler.bana hıtap seklı romantıktır genel olarak askımdan oluyom bıtıyom sevıyom pek demesede gozlerıne bakınca anlıyorum zaten :)))

evet kürlerle ilgili olabilir. ben bu ay çörek otu bal tarçın karışımından yedim. birde arı sütü ve polen de alıyordum. doktora adetim bittiğinde gittim akıntım çoktu. problem yok ama akıntın biraz fazla dedi fitil verdi ben de kullandım bu ay. yumurtlama gününü nasıl hissettim bilemzsin kasıklarımda bir ağrı resmen çatladığını hissettim. 2 gün ağrıdı sonra geçti o sürede de eşime söyledim ama adam gönülsüz olduğu için stres oldum. ben strese girdiğimde olmaz diyorum o yüzden regl günümü bekliyorum. önceden gittiğim doktora bir kere daha görüneyim. rahime ve yumurtalıklara baksın. yumurta takibi falan yaptımayacağım benim adam kıl. gün olayı söyleyince geriliyormuş beyefendi

kız kaprisin sırasımı atlayın şu kocaların üstüne nefes aldırmayın:9::9:
valla benimki nefes alamıyor benden gerçi hiiç şikayet etmiyo
bende eşin gibi düşünüyorum yumurtlama gününü söyleme
kız arada oku kocana stres olmuş bence o valla nazar duası oku cevşen oku
iyi gelir belki:23:

kuzum benım ben sana soelrım hergun sıkma canını :))) bnm esımde cok sık solemeaz arada bır soler.bana hıtap seklı romantıktır genel olarak askımdan oluyom bıtıyom sevıyom pek demesede gozlerıne bakınca anlıyorum zaten :)))

Allahhhh ne romantik
nasıl sesleniyo sana benimki artık aşkım bile demez oldu başkalarının yanında
ama işi varsa yazıyo methiye kaside artık Allah ne verdiyse:9:

Allahhhh ne romantik
nasıl sesleniyo sana benimki artık aşkım bile demez oldu başkalarının yanında
ama işi varsa yazıyo methiye kaside artık Allah ne verdiyse:9:

hayatım sekerım mınnoş guzum kuzum deıl guzum bomba :))) bazende hatun civciv din dogurdun tavuk oldun :))))) vs vs vs

kız kaprisin sırasımı atlayın şu kocaların üstüne nefes aldırmayın:9::9:
valla benimki nefes alamıyor benden gerçi hiiç şikayet etmiyo
bende eşin gibi düşünüyorum yumurtlama gününü söyleme
kız arada oku kocana stres olmuş bence o valla nazar duası oku cevşen oku
iyi gelir belki:23:

benim adama çok nazar değer. okuyorum tabi. birde işyerinde patrondan stres olunca o taraklarda hiç bezi olmuyor.

hayatım sekerım mınnoş guzum kuzum deıl guzum bomba :))) bazende hatun civciv din dogurdun tavuk oldun :))))) vs vs vs

valla demez ama benimkinin yetişme tarzı
köy çocuğu benimki valla köye gidince sanki yan gezegenden gelmişiz gibi bakıyolar
eşimin ailesinde okuyan tek o var valla farklı dünyaların insanıyız da valla sevdim bir kere

benim adama çok nazar değer. okuyorum tabi. birde işyerinde patrondan stres olunca o taraklarda hiç bezi olmuyor.

bende rüveyda gitti acaba kıracak bişey mi dedim diye düşündüm
hani bıçak sırtı konular bunlar

bende işyerinden çok etkilenirdim müdür şunu dedi şu bunu yaptı
ama artık nedense hiç umursamıyorum bak şimdi yazınca fark ettim valla
hiç umursamıyorum :nazar: herhalde ben daha çok kaşar oldum onlardan:52: etkilemiyolar valla

bir de bol bol masaj özellikkle ayak ve popo masajı
yumuşatıyor insanı birbirinize ayak masajı yapın:40:

ay kıslar sabah doktora gittim bhcg değeri için.kadına anlattım olanları pembe akıntı geldiğini falan.bi önceki çıkan değeri falan söyledim.kadın demezmi adet belirtileride olabilir.o yüzden yeniden bhcg ye bakalım.adet tarihin geçmediği için risklisin diye.ay benim dünyam yıkıldı.kadının dediği adet günü geçmeden tam hamile sayılmıyosun.neyse kan verdim ordanda eşimin yanına uğradım.ben olanları anlatınca ağlamaya başladım tabi.eşimde dayanamadı oda ağladı :(( Allah ım ne kötü bir durum.neyse kıslar işe geldim ama işte bi yoğun moralde bozuk o yüzden size yazamadım.sonra sonuçlara baktım netten.21.30 olan değer 96.93 olmuş :)) yani ben kesin olarak hamileyim.kendi doktorumlada konuştuk.nisan ın ilk haftası muayaneye gidicem.prolatin hormonumda taban yapmış :))şimdi ağzım kulaklarımda ama şimdide kese ve kalp atışı stresi sardı beni.Allah ım yardım etsin sizlerde dualarınızı eksik etmeyin bacişler :))

canim tebrik ederim ve gözün aydin:) darísi bizlerin basina, insallah bizde taban yaptigini görürürüz su Beta HCG nin:)

hiç umursamıyorum :nazar: herhalde ben daha çok kaşar oldum onlardan:52: etkilemiyolar valla

Merhaba canim, nasilsin bugün????

:1:

:1:valla masaj kısmını ben yapıyorum sırtına çok kulunç oluyor. bıçak gibi sert benim dirsekler müthiş rahatlıyor. ben artık işyeri sıkıntısını aştım. bu sefer de eşimin patronu olacak adam dengesiz ahmete kızar mehmetten alır öcünü öyle bir tip. birde eşim herşeyi kafasına çok takar. yumurtlama günlerimizde de malesef patronu olacak mendaburun stresini yaşadı. tabi herşey kısmet. Allah dileseydi hiç birşey mani olamazdı.

kızlar iyi akşamlar nasılsınız????
maşallah akşama kadar kaç sayfa yazışıyorsunuz,ben işten gelip internete girene kadar birsürü mevzu konuşuluyo valla hızınıza yetişilmiyo:)))

ay ben çok heyecanlıyım.pazartesi 4 te randevum var,heralde kese falan mı görünecek ,inşallah kalp atışı da duyulur hayırlısıyla....
hala göğüslerim çok sızlıyor,özellikle geceleri.kasık batmalarım ara ara devam ediyor bazen korkuyorum.eşim sürekli peşimde dolanıyor,çok hareketliyim de!! iş falan tutacağım diye korkuyor:)))
ben hala inanamıyorum,rüya gibi geliyor.
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla...

Gözün aydin canim, tebrik ediyorum , darisi basimiza :)

:1:

:1:valla masaj kısmını ben yapıyorum sırtına çok kulunç oluyor. bıçak gibi sert benim dirsekler müthiş rahatlıyor. ben artık işyeri sıkıntısını aştım. bu sefer de eşimin patronu olacak adam dengesiz ahmete kızar mehmetten alır öcünü öyle bir tip. birde eşim herşeyi kafasına çok takar. yumurtlama günlerimizde de malesef patronu olacak mendaburun stresini yaşadı. tabi herşey kısmet. Allah dileseydi hiç birşey mani olamazdı.

bencede canım benim yumurtlama dönemleri hep fiyasko
geçen sene nisanda istedim hastalandım aralık ayına kadar korundum aralık ayında taş geçirdim
şubatta sömestr tatili ve kayınvalidemlerdeydim:52:
martta olur dedik rahim duvarım tekrar kalınlaştı ve tedavi süreci başladı
ama daha az stres iyi olur çünkü bu olumsuzlukları yaptığım stresle ben çağırıyorum
daha sakin omamız gerekiyor bence:18::20::21:

Insallah canim, ileri bakmakliyiz geriye degil. benim sikayet devam edio adet olucakmisim gibi ama henüz bisey yok, süphem piskolojiye bagli olarak bi gecikme diye düsünüyorum :((

hiç belli olmaz canım kaç gün geçmişti günün

Back