• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Gördüm gördüm bebeeeemmm:)) Korkma sen ben bilmez miyim seni hiç:))

Bi ceeee yapıp gidiyormuş gibi olucam ama kaçar ben yine, kociş açmış söyleniyor:))

Öpüyorum hepinizi kocamaaaaaaaaaaaaaaan:) Harika bir haftasonu olsun herkese:16::16::16:

güle güle canımmmm afiyet olsun size

Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yaVİRÜSkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınVİRÜScaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine yaVİRÜSkın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalınVİRÜScaya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır.)

paylaşım için sağol da cahilliğimi hoşgör
yaVİRÜSkın ve kalınVİRÜSca ne demek:)))

rüveydacımm naber canım?
akşam burası çok ıssızlaşıyorrr
seni gördüğüme sevindim

rüveydacımm naber canım?
akşam burası çok ıssızlaşıyorrr
seni gördüğüme sevindim

iyiyim çok teşşekkür ederim sen nasılsın. burayı açar açmaz seni arıyorum. ben de çok sevindim. dün sana mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluydu atamadım.

ben de bu ay akıntım fazlaydı. fitil kullandım. sonra adaçayı yağı ( acı elma yağı ) onu bir kaçgün kullandım. şimdi regl günümü bekliyorum. bir doktora kontrol için giderim.

iyiyim çok teşşekkür ederim sen nasılsın. burayı açar açmaz seni arıyorum. ben de çok sevindim. dün sana mesaj atmak istedim ama mesaj kutun doluydu atamadım.

ben hiç silmedim mesaj kutumu doğru hemen siliyim bari:17::17:
nasılsın çok şükür tatil geldi çok mutluyum:52:

Hoşgeldin tatlım:)) Nedir beklediğin adet tarihi?? İnşallah tez zamanda hamiş kalırsın;)

Kuzumm, valla senden haber var mı diye kocadan gizli geldim buraya, erken yapmadın hayatım, rahat olsun için, idrar desen erken derim ama kan testi için erken değil, inşallah yarın güzel haber alırız tatlım:)

Ay çok güldüm ben buna ya:)))))))))))))))

Geldim yettim:)))

Geliyor diye duydum ama aşılama yaptıracaksan doktora bir sor öyle kullan tatlım..

Yumurta takibini yapan arkadaşlar var aramızda ama şu an burda değiller, bir ilaç kullanıyorlar sanırım yumurtanın büyüyüp çatlaması için.. Çok sıkıntılı bir durum değil yani..
İnşallah seninde en kısa zamanda tutar:)

Üzülme tatlım, kısmet değilmiş bu ay demek ki, inşallah nisan uğurlu gelir.. İncir kürünü ben bilmiyorum inan ki:(

Beluuuuuuuuuuuuuuuuuuş.... Kuzum.. Kimse korkmasın, kimsenin bir yere gittiği yok:) Mart bitsin nisan listemizle hepbirlikte nisan topiğine geçeriz gerekirse:))
kıyamam kuzuuummmm bakalım yarın 8 bucukta arıcam ınsss ama umudum yok sankı belırtılerım var ama ılactan olduguna ınanmaya basladım mesela suan fena halde bas donmem var

ben hiç silmedim mesaj kutumu doğru hemen siliyim bari:17::17:
nasılsın çok şükür tatil geldi çok mutluyum:52:

aynen tatil 2 gün çamaşır yıkıyorum hemen kurusun ütü yapacağım. bizim çok çamaşırımız oluyor. haftada rahat 5 makina çamaşır yıkarım. 2 kişi iken böyleyiz kısmet olurda bebiş olursa artık düşünemiyorum. bu arada havalar da ısındı. kendimi dışarı atmak istiyorum. gezip tozayım kafama hiç bir şey takmamayım. 2 ay içinde evide taşıyacağım. kafamı meşgul edecek çok şey çıktı. en azından terapi gibi gelcek bana

heyyy hatunlar yarın 8 bucukta sonucu ogrenıcem varyaaaa eger benı bu anıdma yanlız bırakırsanızzz dobverımn hepınızı herkesı tam tekmıl burda gormek ıstıyorum mazeret kabul etmem.eger negatıfse teskıne ıhtıyacım olacak :))))))))))) bu msjımı okuyupta sabah burda olmayanın kekını kedıler yesın emı:37::37::37::37::37::37::37::37::37:

heyyy hatunlar yarın 8 bucukta sonucu ogrenıcem varyaaaa eger benı bu anıdma yanlız bırakırsanızzz dobverımn hepınızı herkesı tam tekmıl burda gormek ıstıyorum mazeret kabul etmem.eger negatıfse teskıne ıhtıyacım olacak :))))))))))) bu msjımı okuyupta sabah burda olmayanın kekını kedıler yesın emı:37::37::37::37::37::37::37::37::37:

Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah. çok erken o saatte sanıırm bir çoğu uyur

ben de bu ay akıntım fazlaydı. fitil kullandım. sonra adaçayı yağı ( acı elma yağı ) onu bir kaçgün kullandım. şimdi regl günümü bekliyorum. bir doktora kontrol için giderim.

yaptığın kürlerle ilgili olabilir
dr iltihap mı dedi ben o fitillere fitil oluyorum:9:
ilk kullandığımda kendimi kmik hisstmiştim adet niye bekliyosun yumurtlamayı kaçırmadın diye
hatırlıyoru ben

kızlar iyi akşamlar nasılsınız????
maşallah akşama kadar kaç sayfa yazışıyorsunuz,ben işten gelip internete girene kadar birsürü mevzu konuşuluyo valla hızınıza yetişilmiyo:)))

ay ben çok heyecanlıyım.pazartesi 4 te randevum var,heralde kese falan mı görünecek ,inşallah kalp atışı da duyulur hayırlısıyla....
hala göğüslerim çok sızlıyor,özellikle geceleri.kasık batmalarım ara ara devam ediyor bazen korkuyorum.eşim sürekli peşimde dolanıyor,çok hareketliyim de!! iş falan tutacağım diye korkuyor:)))
ben hala inanamıyorum,rüya gibi geliyor.
Allah isteyen herkese nasip eder inşallah hayırlısıyla...

aynen tatil 2 gün çamaşır yıkıyorum hemen kurusun ütü yapacağım. bizim çok çamaşırımız oluyor. haftada rahat 5 makina çamaşır yıkarım. 2 kişi iken böyleyiz kısmet olurda bebiş olursa artık düşünemiyorum. bu arada havalar da ısındı. kendimi dışarı atmak istiyorum. gezip tozayım kafama hiç bir şey takmamayım. 2 ay içinde evide taşıyacağım. kafamı meşgul edecek çok şey çıktı. en azından terapi gibi gelcek bana
bende güzel temizliğe verecektim kendimi pazar günü için eşim
arkadaşlara piknik sözü vermiş ablamıda yarın için reddetmiştim
sonra içim içimi yer diye ablamada yarın için piknik sözü verdim
yani anlayacağın bahar temizliği başka bahara kaldı:9::9:
sabah burda olcam kaçta geleyim söyle geleyim kuzumm
inşallah sonuç pozitif olurda moral vermek yerine moral depolarız sayende:49:
kuzum naber pas vermıyosunnnn

seni sefiyom kız pas vermem mi:33::54:

yaptığın kürlerle ilgili olabilir
dr iltihap mı dedi ben o fitillere fitil oluyorum:9:
ilk kullandığımda kendimi kmik hisstmiştim adet niye bekliyosun yumurtlamayı kaçırmadın diye
hatırlıyoru ben

evet kürlerle ilgili olabilir. ben bu ay çörek otu bal tarçın karışımından yedim. birde arı sütü ve polen de alıyordum. doktora adetim bittiğinde gittim akıntım çoktu. problem yok ama akıntın biraz fazla dedi fitil verdi ben de kullandım bu ay. yumurtlama gününü nasıl hissettim bilemzsin kasıklarımda bir ağrı resmen çatladığını hissettim. 2 gün ağrıdı sonra geçti o sürede de eşime söyledim ama adam gönülsüz olduğu için stres oldum. ben strese girdiğimde olmaz diyorum o yüzden regl günümü bekliyorum. önceden gittiğim doktora bir kere daha görüneyim. rahime ve yumurtalıklara baksın. yumurta takibi falan yaptımayacağım benim adam kıl. gün olayı söyleyince geriliyormuş beyefendi

bende güzel temizliğe verecektim kendimi pazar günü için eşim
arkadaşlara piknik sözü vermiş ablamıda yarın için reddetmiştim
sonra içim içimi yer diye ablamada yarın için piknik sözü verdim
yani anlayacağın bahar temizliği başka bahara kaldı:9::9:

sabah burda olcam kaçta geleyim söyle geleyim kuzumm
inşallah sonuç pozitif olurda moral vermek yerine moral depolarız sayende:49:

ınsss moral evrmek zorunda kalmazsınız bana.da hepımıze bır umut daha olurum.sabah 8 bucukta burda ol tatlım
seni sefiyom kız pas vermem mi:33::54:

bende senı sevıyorum :)))) ılanı ask gıbı oldu ama hahahahahaha

Back