- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.221
:))))) Allah kolaylık versin canım:):)
ya olabilir tabi canım. bende mesela bakla yı hiiiiiiiiiiiiçç sevmem. ama açlıktan olmek üzere olsam yerim yani:):)
Kim dedi onu sanaaaa???:)) kızım yarın sabah git yaptır artık şu testi döve döve yaptıracağıaz yoksa sana:))
yaaaa canımın içi geçen ayda damlayla başladı ya ben korkuyorum vallahi korkuyorum yaaaaaaa ondan beklicem 1 2 gün falan
ewet onun tadı bambaşka yapması biraz uğraştıtrıyor ama yemesi güzel...
kız yenmezmi o
bak sen bakkk halada konuşuypr özlem... yarında evdeymiş hanımefendi gelde çatlama bir tarafından...:):):)
Özleeeeeeeeeeem, seviyom seni ve özledim çok:)
Börülceye bayılırım, ağzımın suyu aktı resmen şimdi yaa üstelik bulamam da buradaay ağlıycam
yaaaa canımın içi geçen ayda damlayla başladı ya ben korkuyorum vallahi korkuyorum yaaaaaaa ondan beklicem 1 2 gün falan
baklayada bayılırım, böyle yoğurt üstüne hafif sarmısaklı, allaaaaah... ay tutmayın beni izmire koşarak gideceğim valla şimdi:)))
baak ıste bende baklayı cok severım helede esek baklasını suda haslayıp kavurucaksın bır tanede yumurta kıracaksın off offfff:))))) Allah kolaylık versin canım:):)
ya olabilir tabi canım. bende mesela bakla yı hiiiiiiiiiiiiçç sevmem. ama açlıktan olmek üzere olsam yerim yani:):)
cıx yenmez bence sızde yemeyın :)))ewet onun tadı bambaşka yapması biraz uğraştıtrıyor ama yemesi güzel...
kız yenmezmi o
bak sen bakkk halada konuşuypr özlem... yarında evdeymiş hanımefendi gelde çatlama bir tarafından...:):):)
hahaha adamcağızda haklı napsın alışkanlıkla alakalı birsey bu..
Kim dedi onu sanaaaa???:)) kızım yarın sabah git yaptır artık şu testi döve döve yaptıracağıaz yoksa sana:))
Hoşgeldin:) 9ay daha iyi biliyor o konuyu ama burada değil şimdi. Ben bildiğim kadarını anlatayım sana.. adetin ilk gününden itibaren sabah yataktan çıkmadan mümkünse aynı saatte ölçeceksin. Dil altınından ya da senin dediğin rahatsız bölgeden:)) yumurtlama dönemine doğru ateşin önce düşer sonra çatlamayla birlikte tekrar yükselir. döllenme gerçekleşir hamişlik olursa ateşin düşmez hep yüksek kalır.. hamişlik yoksa adete yakın son 1-2 gün düşer ateşin.. illa 37 derece olacak diye birşey yok, önemli olan senin vücut sıcaklığının genelde kaç olduğu ve o değere göre yükselip yükselmediği:) İnşallah faydalı olmuşumdur:)
Sabır arkadaşım bol dua ve inşallah yerleşme kanamasıdır:)
Özleeeeeeeeeeem, seviyom seni ve özledim çok:)
Börülceye bayılırım, ağzımın suyu aktı resmen şimdi yaa üstelik bulamam da buradaay ağlıycam
Dua edelim hepimiz narmik için.. İnşallah değerleri katlana katlana yükselir ve herşey yolunda gider..
Korkma hayatım, 30 sa bat tarihin yumurtlaman 15-16 sı gibi olmuştur daha rahme bile ulaşmamıştır yani minnoş:)
akşam saati acıktık hepimizde ondan böyle oluyor , ama konuştukça dahada acıktım sanki , baklayı bende severim... ayyy tansiyonum düştü galiba ,
baklayada bayılırım, böyle yoğurt üstüne hafif sarmısaklı, allaaaaah... ay tutmayın beni izmire koşarak gideceğim valla şimdi:)))
ya bari bir idrar testi alıp yapaydın be beluşum..
ayyyy cok kotusunn amaaa salyalarımı sıleyımbaklayada bayılırım, böyle yoğurt üstüne hafif sarmısaklı, allaaaaah... ay tutmayın beni izmire koşarak gideceğim valla şimdi:)))
ayyyy iç bakla olcak onuda haşlatıp ekşileyip yiyos kız biz
bide yanında taze baş sarımsak olceeeekkkkkkkk ALLAH ALLAHHHHayyyy ağzımın suyunu tutamıyorum yeter yahuuuuuuuuuuuu hamileler var canları çekerrrr
gelirim vallaaaa:)))))))))gel benim dolapta var beklerim
aslında hiç sevmedim kocam sağolsun alıştırdı artık vazgeçilmezlerim arasında
tamam onu yapçam
BAK bi tek bakla sevmem bende işte. ay ne bilim bi tuhaf oluom:):) mesela kimsenin sevmediği bamya ya bayılırım, özellikle kardeşimin yaptıgına.
ay evet galiba acıktık:))) bizde kocişle buluştk alışveriş yaptık, mutfağa dalmadan gelip bi bakayım dedim sizede:) makarna var bizde bolonez soslu ve salata, menümüz tembel kadın menüsü yani bugün:)))
BAK bi tek bakla sevmem bende işte. ay ne bilim bi tuhaf oluom:):) mesela kimsenin sevmediği bamya ya bayılırım, özellikle kardeşimin yaptıgına.
ayyyy cok kotusunn amaaa salyalarımı sıleyım
enfessss
bamyaaaa , böyle ekşili olacak ama ve kıymalı, ay kızlar dayanamıyorum ben gidiyorum açlıktan bayılcam burda:))
Valla benimde aynen bacım, sizin yine bulup yapma şansınız var bende o da yok:)
Neyse kızlar benim kocişde mırıl mırıl söyleniyor yanımda acıkmış sanırsam , bendeniz kaçar şimdilik.. öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii...
afiyet olsun kuzum , makarna bence en güzeli aa hususi makarna yemeğe çıkıyoruz biz kızkardeşimle benim koca kızıyor , makarna altı üstü diye ,
bamyayı pek sevmez kımse sumuklu dıye.bakla ve bamyaya bayılırım hergun olsa hayır demem.borulce denız urunelrı balık harıc su ıstırıdye mıdeye yemgec salyangoz bortu bocuk bırde bezelye ve kapuska acıma olsem yemem sanırım
bamyaaaa , böyle ekşili olacak ama ve kıymalı, ay kızlar dayanamıyorum ben gidiyorum açlıktan bayılcam burda:))
Valla benimde aynen bacım, sizin yine bulup yapma şansınız var bende o da yok:)
Neyse kızlar benim kocişde mırıl mırıl söyleniyor yanımda acıkmış sanırsam , bendeniz kaçar şimdilik.. öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii...
onun puf noktası ayıklamasında bnm yaptıkalrımda ole yapıs yapıs olmaz tepelerını ayıklarken derıne gırıp ıcını dısına cıkarmamak lazım bırde yemegı kısık ateste cok hoplatmadan pısırmek bırde cok akrıstırmamak lazımİste benim bacım onu hiç ole yapış yapış etmeden pişirio nasıl yapıo bilmom.
evet ekşili kıyma ama bende kıyma istemem. ohhh:)))))))))
bende kaçtım kızlar bugün çok çalıştım ben burada yoruldum bir açık havaya çıkayım bir nefes alayım sigaramı yakayım şöyle akşam keyfi yapayım , öptüm hepinizi i allaha emnaet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?