Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:))))) Allah kolaylık versin canım:):)

ya olabilir tabi canım. bende mesela bakla yı hiiiiiiiiiiiiçç sevmem. ama açlıktan olmek üzere olsam yerim yani:):)

baklayada bayılırım, böyle yoğurt üstüne hafif sarmısaklı, allaaaaah... ay tutmayın beni izmire koşarak gideceğim valla şimdi:)))

ewet onun tadı bambaşka yapması biraz uğraştıtrıyor ama yemesi güzel...

kız yenmezmi o

bak sen bakkk halada konuşuypr özlem... yarında evdeymiş hanımefendi gelde çatlama bir tarafından...:):):)

evet cok guzel gerçekten kuzum.
hi sorma valla benimde gözlerimin içi yanıo yorgunluktan :):)

Özleeeeeeeeeeem, seviyom seni ve özledim çok:)
Börülceye bayılırım, ağzımın suyu aktı resmen şimdi yaa üstelik bulamam da burada ay ağlıycam

Canımmmmmmm bende seni sefiom, ve aynen bende osledimmmm. kuzum sen gelcen ya belkim o zaman cıkar alıp goturursun:)::):):) olmadı biz gonderiris sana kargoylan:):)

baklayada bayılırım, böyle yoğurt üstüne hafif sarmısaklı, allaaaaah... ay tutmayın beni izmire koşarak gideceğim valla şimdi:)))

akşam saati acıktık hepimizde ondan böyle oluyor , ama konuştukça dahada acıktım sanki , baklayı bende severim... ayyy tansiyonum düştü galiba ,

:))))) Allah kolaylık versin canım:):)

ya olabilir tabi canım. bende mesela bakla yı hiiiiiiiiiiiiçç sevmem. ama açlıktan olmek üzere olsam yerim yani:):)
baak ıste bende baklayı cok severım helede esek baklasını suda haslayıp kavurucaksın bır tanede yumurta kıracaksın off offfff
cıx yenmez bence sızde yemeyın :)))

ınss.

akşam saati acıktık hepimizde ondan böyle oluyor , ama konuştukça dahada acıktım sanki , baklayı bende severim... ayyy tansiyonum düştü galiba ,

ay evet galiba acıktık:))) bizde kocişle buluştk alışveriş yaptık, mutfağa dalmadan gelip bi bakayım dedim sizede:) makarna var bizde bolonez soslu ve salata, menümüz tembel kadın menüsü yani bugün:)))

gel benim dolapta var beklerim
aslında hiç sevmedim kocam sağolsun alıştırdı artık vazgeçilmezlerim arasında

BAK bi tek bakla sevmem bende işte. ay ne bilim bi tuhaf oluom:):) mesela kimsenin sevmediği bamya ya bayılırım, özellikle kardeşimin yaptıgına.

ayyyy cok kotusunn amaaa salyalarımı sıleyım
ayyyy iç bakla olcak onuda haşlatıp ekşileyip yiyos kız biz
bide yanında taze baş sarımsak olceeeekkkkkkkk ALLAH ALLAHHHHayyyy ağzımın suyunu tutamıyorum yeter yahuuuuuuuuuuuu hamileler var canları çekerrrr

enfessss

BAK bi tek bakla sevmem bende işte. ay ne bilim bi tuhaf oluom:):) mesela kimsenin sevmediği bamya ya bayılırım, özellikle kardeşimin yaptıgına.

bamyayı pek sevmez kımse sumuklu dıye.bakla ve bamyaya bayılırım hergun olsa hayır demem.borulce denız urunelrı balık harıc su ıstırıdye mıdeye yemgec salyangoz bortu bocuk bırde bezelye ve kapuska acıma olsem yemem sanırım

ay evet galiba acıktık:))) bizde kocişle buluştk alışveriş yaptık, mutfağa dalmadan gelip bi bakayım dedim sizede:) makarna var bizde bolonez soslu ve salata, menümüz tembel kadın menüsü yani bugün:)))

afiyet olsun kuzum , makarna bence en güzeli aa hususi makarna yemeğe çıkıyoruz biz kızkardeşimle benim koca kızıyor , makarna altı üstü diye ,

bamyaaaa , böyle ekşili olacak ama ve kıymalı, ay kızlar dayanamıyorum ben gidiyorum açlıktan bayılcam burda:))

ayyyy cok kotusunn amaaa salyalarımı sıleyım

enfessss

Valla benimde aynen bacım, sizin yine bulup yapma şansınız var bende o da yok:)

Neyse kızlar benim kocişde mırıl mırıl söyleniyor yanımda acıkmış sanırsam , bendeniz kaçar şimdilik.. öpüyorum hepiniziiiiiiiiiiiii...

keske pazarlara gelmıs olsada alıp yapsak yta cok cnaım cektı sımdı yogurtlu vs ılelı
bnede opuyorum canımdoyur kocayı gel

afiyet olsun kuzum , makarna bence en güzeli aa hususi makarna yemeğe çıkıyoruz biz kızkardeşimle benim koca kızıyor , makarna altı üstü diye ,

makarna deyıp gecmemek lazım makarna var makarna varr.ben mesela kıymalı ve domateslısıne bayılırım sole bıber bol baharat kıyma domates sarımsak ıc harcı gıbı kavurucan onu dokucen ustune ohhh mıs

İste benim bacım onu hiç ole yapış yapış etmeden pişirio nasıl yapıo bilmom.

evet ekşili kıyma ama bende kıyma istemem. ohhh:)))))))))

bende kaçtım kızlar bugün çok çalıştım ben burada yoruldum bir açık havaya çıkayım bir nefes alayım sigaramı yakayım şöyle akşam keyfi yapayım , öptüm hepinizi i allaha emnaet olun...

İste benim bacım onu hiç ole yapış yapış etmeden pişirio nasıl yapıo bilmom.

evet ekşili kıyma ama bende kıyma istemem. ohhh:)))))))))
onun puf noktası ayıklamasında bnm yaptıkalrımda ole yapıs yapıs olmaz tepelerını ayıklarken derıne gırıp ıcını dısına cıkarmamak lazım bırde yemegı kısık ateste cok hoplatmadan pısırmek bırde cok akrıstırmamak lazım

gorusuruz tatlşım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…