- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 44
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.181
yani meraklandım egeliyim falan dicen diye börülce yememişsin yaa...pazarda falan henüz varmıdır bilmiyorum , yaz sebzesi çünkü , ama kargoyla yollayım ben size b,izim dondurucuda var
selam kızlar valla ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış
bizde pejmurde bir şekilde işten geldim dinlendim şimdide yemek yapcam
evin temizlie ihtiyacı var ama ben görmezden geliyorum:)))
eee nabersiniz güzel bayanlarr
kızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.
çok üzüldüm değerleri inşallah yükselir
değerinin düşük olması kimyasal olması demek diye biliyorum çok iyi bilmiyorum
yükselir inşallah gerçi geç döllenme olmuşda olabilir
hoşgeldinn şekerim.
selam kızlar valla ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış
bizde pejmurde bir şekilde işten geldim dinlendim şimdide yemek yapcam
evin temizlie ihtiyacı var ama ben görmezden geliyorum:)))
eee nabersiniz güzel bayanlarr
hoşbulduk
ne yemek yapsam yaa gerçi börülce demişsiniz
börülcenin fasülyeyle arasında fark var mı?
cahiliz işte
bu saatte işten çıkmış eve gitmiş bile bide söyleniyo Allahımmmmmm ben napam nirilere gidemmmmmmmmmmmm daha 7 ye çok var
ayy mantı deme bana bayılırım bende ama el ev matısına hazırdan mıdem bulnaıyor benım ıslerı bıraz topraladım aksama yemege sana mı gelsem ne yapsam:))
kızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.
valla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
umarım hersey yolunda gider , kıyamam üzülmesinkızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.
sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,hımm anladım sekerim neyse artıkın beklicez yazı cıkmasını. Gözün kör olmasın zaten 3 gundur ac dolanuıom bi de börülce soktu aklıma
estağfurullah , şekil olarak börülce daha ince daha kibar...tadıda farklı muhakkaki,,,ah siz birde deniz börülcesi yiceniz mımmmm ekşili ayyy içim fena oldu..hoşbulduk
Ne yemek yapsam yaa gerçi börülce demişsiniz
börülcenin fasülyeyle arasında fark var mı?
Cahiliz işte
börülce salatası dimi ama o dondurucudan güzel olmaz , yaz gelsin yaz , bol bol yeriz...tülinnnnnnnnn
canım istedi ya offff haşlatçan bol ekşili bandıra bandıra ekmeyi yicennnnn ayyyy ağzım sulandıııı
estağfurullah , yöresel şeyler bunlar normaldir , bende egeli olduğum için bizde varsa yoksa ot gelir , inek gibi yat kalk ot yee biz kahvaltıda bile dereotu maydonoz yiyoz benim kocayla .... Enginarı tavsiye ederimvalla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
Latacım sen gel ben sana mantı açarım. İstediğin ev mantısı olsun canım :)
Üzüldüm yaaa ama işallah yükselir değerleri.
ayyy yeminle borulce muhabbetı beni mahvetti afedersiniz yalanıom suanda yanıı.
narmik için de inşşş herşey guzel gider. bize guzel haberlerle doner
kızlar bişi soracam batım 30unda yumurtlamam geçti sayılır.ben bugün bayağı ağır kaldırdım acaba bi sakıncası varmıdır.belimde birde kasıklarımda batma hissediyorum.aslında ne kadar pimpirikleniyorum ama elimde değil
sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?