Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

selam kızlar valla ne güzel temizlikler yapılmış yemekler yapılmış
bizde pejmurde bir şekilde işten geldim dinlendim şimdide yemek yapcam
evin temizlie ihtiyacı var ama ben görmezden geliyorum:)))
eee nabersiniz güzel bayanlarr

yani meraklandım egeliyim falan dicen diye börülce yememişsin yaa...pazarda falan henüz varmıdır bilmiyorum , yaz sebzesi çünkü , ama kargoyla yollayım ben size b,izim dondurucuda var

yok canım çukuroavalıyım fazla sulu yemek yapmayız ama severiz.anneden gelen bir şey heralde annemde evde pişirmeyince bizde bilmedik.bizim pazarda var da dediğn gibi yaza doğru taze fasulyeyle çıkmaya başlıyor.azar azar satıyolardı.

hoşgeldinn şekerim.

çok üzüldüm değerleri inşallah yükselir
değerinin düşük olması kimyasal olması demek diye biliyorum çok iyi bilmiyorum
yükselir inşallah gerçi geç döllenme olmuşda olabilir

çok üzüldüm değerleri inşallah yükselir
değerinin düşük olması kimyasal olması demek diye biliyorum çok iyi bilmiyorum
yükselir inşallah gerçi geç döllenme olmuşda olabilir

onun adetı hıc sasmaz 28 de bır olurdu.bu ay 7 gun gectı hem gec yumurtlama oldu 18.gundu sanırım yanı gec dollenme olma ıhtımalı cok cok yuksekk

bu saatte işten çıkmış eve gitmiş bile bide söyleniyo Allahımmmmmm ben napam nirilere gidemmmmmmmmmmmm daha 7 ye çok var

TÜLİNNNNNNNNN
canım istedi ya offff haşlatçan bol ekşili bandıra bandıra ekmeyi yicennnnn ayyyy ağzım sulandıııı

hoşbulduk
ne yemek yapsam yaa gerçi börülce demişsiniz
börülcenin fasülyeyle arasında fark var mı?
cahiliz işte

valla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.

ayy mantı deme bana bayılırım bende ama el ev matısına hazırdan mıdem bulnaıyor benım ıslerı bıraz topraladım aksama yemege sana mı gelsem ne yapsam:))

Latacım sen gel ben sana mantı açarım. İstediğin ev mantısı olsun canım :)

Üzüldüm yaaa ama işallah yükselir değerleri.

valla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben Erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.Ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.

kızlar bişi soracam batım 30unda yumurtlamam geçti sayılır.ben bugün bayağı ağır kaldırdım acaba bi sakıncası varmıdır.belimde birde kasıklarımda batma hissediyorum.aslında ne kadar pimpirikleniyorum ama elimde değil

umarım hersey yolunda gider , kıyamam üzülmesin
hımm anladım sekerim neyse artıkın beklicez yazı cıkmasını. Gözün kör olmasın zaten 3 gundur ac dolanuıom bi de börülce soktu aklıma
sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,

hoşbulduk
Ne yemek yapsam yaa gerçi börülce demişsiniz
börülcenin fasülyeyle arasında fark var mı?
Cahiliz işte
estağfurullah , şekil olarak börülce daha ince daha kibar...tadıda farklı muhakkaki,,,ah siz birde deniz börülcesi yiceniz mımmmm ekşili ayyy içim fena oldu..
tülinnnnnnnnn
canım istedi ya offff haşlatçan bol ekşili bandıra bandıra ekmeyi yicennnnn ayyyy ağzım sulandıııı
börülce salatası dimi ama o dondurucudan güzel olmaz , yaz gelsin yaz , bol bol yeriz...
valla benimde cahilliğime verin ama ben hiç börülce yemedim :)) ben erzurum luyum bizde fazla sebze yemeği yapılmaz.genelde et tarzı.ama kayınvalidem sebzeyi çok sever oyapınca bende yiyorum onlarda.
estağfurullah , yöresel şeyler bunlar normaldir , bende egeli olduğum için bizde varsa yoksa ot gelir , inek gibi yat kalk ot yee biz kahvaltıda bile dereotu maydonoz yiyoz benim kocayla .... Enginarı tavsiye ederim

ayyy yeminle borulce muhabbetı beni mahvetti afedersiniz yalanıom suanda yanıı.
narmik için de inşşş herşey guzel gider. bize guzel haberlerle doner

bişey olacağını sanmıyorum canım.sadece belini incitmişsin.çünkü döllenmeden 1 hafta sonra başlıyor herşey.ama yinede dikkat canım.

sebze ye işte bol bol ,,, diyettesin ondan güzelimi var , sende bir alemsin ,,,,

ya kuzum bulsam yerdim. neyse ben ıste ıspanaktır efenime solim o tip şelerle accık doyuyom. deniz börülcesi de harikadırrrrr. izmir mordogan da yedim bir sefer onun tadı hala damagımdadır. canım yengem ellerine saglık tekrardan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…