Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

slm kızlar nasılsınız?.ya düşünüp duruyorum akşama ne yapsam diye size sorayım dedim biraz kafalar dağılsın ne yaptınız akşama yemek?

bu evim şirin mi şirin.mutfak salonun içinde ameriikan mutfak yani.ben daha yeni evli sayılırım.20 aylık evliyim.ilk aldığım eşyalarımı kayınvalideme verdim.salon takımımı.şimdi kendime küçük eşya aldım.(bir tane 3'lü koltuk 2 tane berjer ve orta sehpa)yani yemek masam bile yok..Allah kısmet ederse kiradan kurtulayımda başka birşey istemem :))beni 5-6 sene idare etsin sonrasını düşünücez.allah ım sağlık verirse :))

slm kızlar nasılsınız?.ya düşünüp duruyorum akşama ne yapsam diye size sorayım dedim biraz kafalar dağılsın ne yaptınız akşama yemek?

selam canım.iyi diyelim iyi olalım.ben akşama yemek yapmıycam eşimin yanına gidicem dışarda atıştırıcaz bişiler :))

ayy mantı deme bana bayılırım bende ama el ev matısına hazırdan mıdem bulnaıyor benım ıslerı bıraz topraladım aksama yemege sana mı gelsem ne yapsam:))

canım bende bıtırdım sayılır işleri yemege basladım :)))))))))

masallha benım dunden yemekelrım vardı onlarla ıdare edecegız bende saogan suyumu kaynattım oturdum yıne pc basına bıradan kalcagım zaten benım de hemen hemn bıttı sayılır yerler slıncek bıraz da mutfak toparlancak walla kalsın yarına bugunluk bu kadar:)

nerdesin len sen ::):):) mailimede cevap vermedin , diyet yapıyon ya dedim düştü kaldı herhalde bir yerde hastanede serum veriyorlar..merak ettim kız seni aşk olsun.. Börülce var gel yiyelim ,

kuzumm ya sabah diğer ofisten cagırdı patronlardan biri akşama kadar toplantı yaptık esas patron gelio yarın hollanda dan hazırlık maksadıyla. yarında orda olucam bilginiz olsunn. kıss nasııı canım cekti simdi bi bilsenn:)

hoşgeldinnnnn canımmm :))

hosbulduk tatlım

hımmm börülce hiç yemedim ve yapmadım deneyeyim bi ara
canım sen nerde oturuyorsun , ve nerelisin merak ettim .

tamam böle haber vereceksin iştee bana , gel dedim ya kuzu atla uçağa gel yeriz yemeği sonra ben götürüm seni havaalanına ....

canım sen nerde oturuyorsun , ve nerelisin merak ettim .

tamam böle haber vereceksin iştee bana , gel dedim ya kuzu atla uçağa gel yeriz yemeği sonra ben götürüm seni havaalanına ....

he dur hemen akşam 7.30 uçagıyla gelim:):) kız bu borulce yi burda bulabilimiyim ki ben sımdı. hiç dikkatımı cekmedi cunkuuuuu

he dur hemen akşam 7.30 uçagıyla gelim:):) kız bu borulce yi burda bulabilimiyim ki ben sımdı. Hiç dikkatımı cekmedi cunkuuuuu

kayınvalidem yazdan kendi yapıyor derin dondurucuya atıyoruz , onlardan yaptım , taze değil yanii ,,,, ama belki vardır , marketlerde dondurulmuş gıdaların içinde..

kızlar narmık ıle konustum degerı 23.01 mı dedı ne hamıle yanı.ama dr u degerını cok dusuk bulmus hıc begenmemıs cumartesı gunu tekrarlanacak.ıns ters gıden bıseyler yoktur.ya bu deger ısınden pek anlamam.hamıle ama degerın dusuk olması neyı ıfade eder ki.ıns cumartesıye kadar degerı dahada yukselır.cok moralı bozuk.bende uzuldum ıns ters gıden bısey yoktur.

kayınvalidem yazdan kendi yapıyor derin dondurucuya atıyoruz , onlardan yaptım , taze değil yanii ,,,, ama belki vardır , marketlerde dondurulmuş gıdaların içinde..

hımm anladım sekerim neyse artıkın beklicez yazı cıkmasını. gözün kör olmasın zaten 3 gundur ac dolanuıom bi de börülce soktu aklıma

dalincim sanırım hamilelik haftasına göre değerlere bakıyolar.benim arkadaşıma da aynısı olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…