anne olamayanların anneler günü

evet canım haklısın.burda bir sürü teyzesi olacak insallah.meleklerimize ulasmak dilegiyle...a.s.

ewet yıllar geçiyor ve bizlede bekliyoruz hergün yeni umutlarla inşallah bu sene olmadı am seneye anneler gününü evladımla kutlarım geçen sene babalar gününe 5 gün varken hamile olduğumu öğrenmiştik eşimin mutluluğunu görmeliydiniz zaten güler yüzlüdür fiyok gibi dolaşıyordu kısmet yüce mevla hepimize hayırlı olan güzellikleri yaşatsın ..................................................................................................................................................................................................................................BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN ................................................................................................................................................................................................................CANIM BİRİÇİK ANNEM SENİ ÇOK SEVİYORUM

canım benim anneler günün şimdiden kutlu olsun allah tez zamanda dünyalar güzeli eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin sana..amin

3 yıldır anneler günü benim için çok daha farklı bir anlamm taşıyorr
çünküü 2005 annelerr gününde bebeğimi kaybetmiştimmm herşeydee hayır vardırr biliyorum kii bir günn bendee anne olacağımm doğan bebeğimmmii çok sevsemdee ölen 4 tanee yüzünü bilee görmediğimmm bebeklerimii aslaa unutamıyorumm

Anneler,babalar gününe karşıyım.İki nedeni var benim için.Biri annesini kaybedenler ya da onu hiç tanımayanların olması .Diğeri de annelik duygusunu hiçbir zaman tadamayacak olanların varlığı.Aynı durum babalar günü için de geçerli.Bu günler olmasaydı annemizi ya da babamızı sevdiğimiz aklımıza gelmeyecak miydi yani?

canım aynı kader yolcusuyuz demekki...allah seninde benimde tüm evladı olmasını isteyenlerinde yüzünü güldürsün insallah..umarım seneye hep beraber yavrularımızın avatarlara resimlerini koyarız.hersey gönlünce olsun.anneler günümüz kutlu olsun...saglıkla kal canım.

bende bu açıdan düşünmemiştim canım anneler gününü kutlarsak daha çok üzüleceğini düşünmüştüm canım benim ablan olarak biz hep yanındayız ve seni seviyoruz ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN canımsenağlama

olsun ablam üzüntü her zaman içimde zaten.ama hatırlamak yada hatırlanmak kadar hayatta güzel bir duygu yoktur bence.anneler günün seninde kutlu olsun canım abammmm.a.s.

canım ablacığım biliyorum sen bu durumdan dolayı çok yaralısın.sana rabbim hayırlı evlatlar verir ve anneler gününü onlar kutlar.üzülme sende birgün anne olacaksın ve anneler gününü en güzel şekilde kutlayacaksın ben buna gönülden inanıyorum.sen bana çok annelik yaptın.:1hug:bende senin anneler gününü kutluyorum.ve tüm annelerin,anne adaylarının ve anne olmayı özlemle bekleyen tüm hanımlarında anneler gününü kutluyorum.a.s.

canım çok tesekkür ederim.seninde anneler günün kutlu olsun.2 sene sonra bebegini kucagına alman dilegiyle....seni seviyorum canım kardeşimmm.a.s.Şeniz

cok tesekkür ederim canım.allah razı olsun senden. o güzel duygularını benle paylastıgın için.ben yazınızı hatta 4 kere okudum. çok duygulandım .dualarınızla yanımda oldugunuzu hissediyorum.allah umarım sizin her istediginizi yerine getirir.sevgiyle kal arkadasım.a.s.a.s.a.s.a.s.

Anneler gününüz kutlu olsun..
inşallah dilediği gibi çocuklarına kavuşur herkes..

Tüm annelerin, anne adaylarının ve benim gibi anne olmak isteyip de hala olamayanların Anneler Günü kutlu olsun.Umudumuzu kaybetmeyelim hanımlar.Ben inanıyorum ki biz bu kadar bebek hasretiyle yanarken Rabbim ellerimizi boş çevirmicek.Bi dahaki Anneler Günü'nde meleklerimizle olmak dileğiyle.

Anneler günün kutlu olsun canım benim...

Her zaman şöyle düşünürüm her doğuran kadın anne olamayabiliyor ama doğurmadan çok mükemmel annelik yapmış milyonlarca kadın var..

Senin yüreğin kocaman bence ve Allah inşallah o güzel yüreğine göre versin canım..:1hug:

Bu papatyaları da kabul et lütfen...a.s.

allah c.c tüm isteyenlere anneliği nasip etsin...

a.s.Arkadaslar Bende Bütün Kadinlarin Anneler Gününü Kutluyorum Sonuçta Her Bayan Bir Anne Adayi Allahim Herkesin Yar Ve Yardimcisi Olsun Kimseyi Darda Koymasin Herkese Hayirli Evlatlar Nasip Etsin

denefcim ablacım anneler günün kutlu olsun... seneye bu zamanlarda minik bir melek senin anneler gününü kutlaması için dua ediceğim... ve de ablacım şunu sakın unutma pozitif düşünürsen bütün engelleri aşarsın, yüce rabbim herşeyin en hayırlısını doğru zamanda vermeyi nasip eylesin... sen yüreğini ferah tut elbet meleğine ve yakışıklı prensine bir ün kavuşacaksın

evet umudumuzu kaybetmek yok.bizde anne olacagız elbet bir gün.kendi meleklerimize kavusagız.sende bende arkadaşım.güzel haberlerini en kısa zamanda bekliyorum.a.s.

papatyalar için tesekkür ederim.evet bu konuda sana katılıyorum.bir gün şayet anne olamazsam evlat edinmek istiyorum.yurtlarda anne baba sevgisine o kadar muhtaç çocuklarımız varki.onları topluma kazandırmak bizim gibi çocugu olmayan ailelere düşüyor.ben öyle yada böle bir gün sevgiyle bana sarılan bir melegim olacak bunu biliyorum.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…