bence sadece çocuğu olan değil her kadın bir annedir bunu unutma arkadaşım senin ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun . rabbim inşallah sana , bana ve bütün bebiş isteyenlere meleğini verir. görüyorsunki burda bebişinin o kadar çok teyzesi varki bence o çok sanşlı olacak inş............................
3 yıldır anneler günü benim için çok daha farklı bir anlamm taşıyorr
çünküü 2005 annelerr gününde bebeğimi kaybetmiştimmm herşeydee hayır vardırr biliyorum kii bir günn bendee anne olacağımm doğan bebeğimmmii çok sevsemdee ölen 4 tanee yüzünü bilee görmediğimmm bebeklerimii aslaa unutamıyorumm
anneler günü yaklastıkca içimdeki hüzün artıyor.annem oldugu için binlerce şükür ediyorum.lütfen benim gibi senelerdir anne olmak için cabalayan arkadaslarımında anneler gününü kutlayalım.bizde anne olmaya adaylarız bizleri lütfen ihmal etmeyin.ufak bir söz bile bize yeter.sizden rica ediyorum etrafınızdaki ilerde anne olmak için cabalayan arkadaslarıma bir kadın olarak destek çıkın.gecmişte görümcemin oglu o zaman 8 yasındaydı annesine hediye alırken banada hediye alıp anneler günümü kutlamıstı. o zaman çok duygulanmıstım.cok aglamıstım .ilk bebegimide yeni kaybetmiştim.o gün dedimki bende bir kadınım ve benimde anneler gününü kutlamaya hakkım var.sizce de öle degilmi arkadaslarım...senağlamasenağlama
bende bu açıdan düşünmemiştim canım anneler gününü kutlarsak daha çok üzüleceğini düşünmüştüm canım benim ablan olarak biz hep yanındayız ve seni seviyoruz ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN canımsenağlama
canım ablacığım biliyorum sen bu durumdan dolayı çok yaralısın.sana rabbim hayırlı evlatlar verir ve anneler gününü onlar kutlar.üzülme sende birgün anne olacaksın ve anneler gününü en güzel şekilde kutlayacaksın ben buna gönülden inanıyorum.sen bana çok annelik yaptın.:1hug:bende senin anneler gününü kutluyorum.ve tüm annelerin,anne adaylarının ve anne olmayı özlemle bekleyen tüm hanımlarında anneler gününü kutluyorum.a.s.
Bu konuyu açıp daha önce hiç aklıma gelmeyen bir konuda dikkatimizi çektiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım sana..
Meseleyi hiç bu açıdan düşünmemiştim..CADIARZU
İnşaallah bir dahaki annele gününde bıcır bıcır konuşan,eteğini çekiştiren,gamzeli,dünya tatlısı mis kokulu bir yavrun olur...Çok yürekten dua ediyorum sana,inan arkadaşım..
Tüm annelerin, anne adaylarının ve benim gibi anne olmak isteyip de hala olamayanların Anneler Günü kutlu olsun.Umudumuzu kaybetmeyelim hanımlar.Ben inanıyorum ki biz bu kadar bebek hasretiyle yanarken Rabbim ellerimizi boş çevirmicek.Bi dahaki Anneler Günü'nde meleklerimizle olmak dileğiyle.
Anneler günün kutlu olsun canım benim...
Her zaman şöyle düşünürüm her doğuran kadın anne olamayabiliyor ama doğurmadan çok mükemmel annelik yapmış milyonlarca kadın var..
Senin yüreğin kocaman bence ve Allah inşallah o güzel yüreğine göre versin canım..:1hug:
Bu papatyaları da kabul et lütfen...a.s.