şimdiden mutluluklar diliyorum.allah mesut etsin canım.yazdıkları için çok duygulandım ve agladım tesekkür ederim.allah senin kucagını bos bırakmasın.anneler günümü kutladıgın için sagolasın.bende seni çok öpüyorum.Şenizcanım ablam kötü oldum ya ama unutmaki hersey bizler için nasip olursa birbucuk ay sonra yuva kurucam.ve bende nişanlımda tam bir bebek hastasıyız. ama sununda herzaman farkındayız rabbim ne eylerse güzel eyler,yani verecek olanda o alacak olanda o herseye sükretmek zorundayız.sen cok samimi sıcak yazmıssın duygularını inan bi anda senin yerine kendimi koydum. belki seninle aramızda cok az yas farkı var belkide aynıyız bilemiyorum ama cok içtenliğimle bütün samimiyetimle ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.. DİLERİM RABBİM TEZ ZAMANDA BEBEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER..ANNE SÖZCÜĞÜ KULAKLARINDA YANKILANIR.SEVGİYLE KAL ABLACIM.
anneler günün kutlu olsun cnmanneler günü yaklastıkca içimdeki hüzün artıyor.annem oldugu için binlerce şükür ediyorum.lütfen benim gibi senelerdir anne olmak için cabalayan arkadaslarımında anneler gününü kutlayalım.bizde anne olmaya adaylarız bizleri lütfen ihmal etmeyin.ufak bir söz bile bize yeter.sizden rica ediyorum etrafınızdaki ilerde anne olmak için cabalayan arkadaslarıma bir kadın olarak destek çıkın.gecmişte görümcemin oglu o zaman 8 yasındaydı annesine hediye alırken banada hediye alıp anneler günümü kutlamıstı. o zaman çok duygulanmıstım.cok aglamıstım .ilk bebegimide yeni kaybetmiştim.o gün dedimki bende bir kadınım ve benimde anneler gününü kutlamaya hakkım var.sizce de öle degilmi arkadaslarım...senağlamasenağlama
canım ne mutlu sanaki en azından anneler gününü kutlayacağın bir annen var.... inan bu her şeye değer.. sende elbet bir gün anne olucaksın o yüzden sakın üzülme.. sadece annen yanında diye mutluluk çığlıkları at... çok şanslısın bunuda unutmaaa...
tüm kadınlar kulubunün genç yaşlı hepsinin anneler gününü kutluyorummm...
beni de kalbimden ağlattın. sonuçta kadın değilmiyiz. sizde anne olmak için çabalayan, anne olmak için fedakarlık gösteren biri değilmisiniz. bu çaba bile yeter anneler gününüzü kutlamaya. anneler günününz kutlu olsun. bir daha ki seneye yavrunuzun kutlaması dileğiyle
haklısın canım.bizler senelerce bütün acılara katlanıp çocugumuz olsun diye ugrasıyoruz.bulanlarda tabi kolay buldukları için sokaga atıyorlar.yazık ya nasıl kıyabiliyorlar.allah onları bildigi gibi yapsın....çocuklarını sokağa atan kadınların anneler gününü kutlamaktansa annelik özlemiyle yanıp tutuşan anne olmaya hasret kadınların anneler gününü kutlamak daha mantıklı şimdiden anneler günün kutlu olsun cnmmmmm