anne olamayanların anneler günü

denefcim ablacım anneler günün kutlu olsun... seneye bu zamanlarda minik bir melek senin anneler gününü kutlaması için dua ediceğim... ve de ablacım şunu sakın unutma pozitif düşünürsen bütün engelleri aşarsın, yüce rabbim herşeyin en hayırlısını doğru zamanda vermeyi nasip eylesin... sen yüreğini ferah tut elbet meleğine ve yakışıklı prensine bir ün kavuşacaksın

insallah kardeşim.duaların için tesekkür ederim.allah bütün isteyenleri umutsuz ve çaresiz bırakmasın.burdaki bütün kk lı arkadaslarımın sayesinde umudumu yeniden kazandım.çok umutsuzdum ama şimdi artık pozitif düşünüyorum.allah razı olsun bütün kklı dostlarımdan.sevgiyle kal.a.s.

a.s.Arkadaslar Bende Bütün Kadinlarin Anneler Gününü Kutluyorum Sonuçta Her Bayan Bir Anne Adayi Allahim Herkesin Yar Ve Yardimcisi Olsun Kimseyi Darda Koymasin Herkese Hayirli Evlatlar Nasip Etsin

amin arkadaşım. allah önce saglıklı sonrada hayırlı evlatlar versin cümlemize.a.s.

canım kardeşim benım... yazını yenı gordum ınan kı baştan berı butun yazıları gözyaşlarımla okudum bende butun annelerın anneler gununu kutluyorum anne olacak yada olmamış farketmez hepımız anneyız
gonlu temız kalbı guzel kardeşım benım...ınanıyorum kı bır gun o guzel yuzun gulecek butun anne olacak kardeşlerımızınde oyle dualarım sızınle :1hug:
bılıyorsunkı 5 tane guzel kuzucukların var senın onlarda senın yavruların unutma olurmu ....
senı çok sevıyorummmmma.s.

umudunuzu asla kaybetmeyim arkadaşlar allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin dualarım sizlerle herşey gönlünüzce olsun

valla haklısın bizimde hakkımız var annaler gününü kutlamaya allah büyük kısmet inşllh bizde nasıp edersenağlama tüm annelrin ve anne adaylarnın annelr gününü kutlarım arkadşlar:roflol:

benimde çocuğum olmuyorrrrr bişey sorcam keçi boynuzu pekmezi nasıl vegünde kaç defa içilecek

canım kardeşim benım... yazını yenı gordum ınan kı baştan berı butun yazıları gözyaşlarımla okudum bende butun annelerın anneler gununu kutluyorum anne olacak yada olmamış farketmez hepımız anneyız
gonlu temız kalbı guzel kardeşım benım...ınanıyorum kı bır gun o guzel yuzun gulecek butun anne olacak kardeşlerımızınde oyle dualarım sızınle :1hug:
bılıyorsunkı 5 tane guzel kuzucukların var senın onlarda senın yavruların unutma olurmu ....
senı çok sevıyorummmmma.s.
evet 5 tane kuzum var benim.onlar canlarım benim.ölürüm onlar için.kendi çocuklarım olsaydı kuzularım, aynı bu sevgiyle severdim.evet hepimiz anneyiz.anneler günümde herkes anneler günümü kutladı cok mutlu oldum.allah razı olsun bütün kk lı dostlarımdan.:enbuyukkk:

benimde çocuğum olmuyorrrrr bişey sorcam keçi boynuzu pekmezi nasıl vegünde kaç defa içilecek

canım aktara sorarsan sana bilgi verirler.biz hiç kullanmadık o konu hakkında hiç fikrim yok.insallah en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın.umudunu yitirme oldumu...

bende sizdenim hanımlar
anneler günümüz bizimde kutlu olsun inş bigün o duyguyu tadarız

seninde anneler günün kutlu olsun.umudumuzu kaybetmek yok,yola devam....gögsümüzü gere gere yürüyecegiz bir gün bizde ,anne olduk diye sakın unutma ..tamamm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:ı arkadaşım.

umudunuzu asla kaybetmeyim arkadaşlar allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin dualarım sizlerle herşey gönlünüzce olsun

allah razı olsun arkadaşım senden.güzel temennilerin için.ben bu yazıyı yazarken amacım bizde varız demekti.anne olamasakta bizde birer anne adayıyız demekti.bizimde hakkımız anneler gününü kutlamak .amacım yerine ulaştı.çok mutluyum.saglıkla ve sevgiyle kal arkadasım.a.s.

valla anne değilim..anneler gününde de hiç ama hiç etkilenmedim...olmamak süper bence olupta onların kahrını çekerek ömür tüketeceğime olmasın daha iyi...

valla anne değilim..anneler gününde de hiç ama hiç etkilenmedim...olmamak süper bence olupta onların kahrını çekerek ömür tüketeceğime olmasın daha iyi...

sizin duygularınızada saygı duyuyorum.burda yazan bütün arkadaslar gibi.sizde acıkcana görüşlerinizi açıklamışşınız.buda sizin yaşam görüşünüz.ama ben kanımdan canımdan bir evladımın olmasını çok isterdimmm.:emir_bebek::emir_bebek:

X