- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- Konu Sahibi gibigibiyim
kesinlikle almalısın...Seni hatırlıyorum canım yüksek FSH topiklerinde beraber yürümüştük bu yollarda.. Ne kürler, ne bitkiler, neler neler :) Ben de şu an senin geldiğin noktaya ulaşabilmek istiyorum inanki bu topiği açmaktaki tek gayem buydu.. En son tedavimi bundan sonra bitti artık diye girdim.. ama çıktığımda bikaç gün sonra yine aynı noktaya geldim.. Sen beni çok iyi anlıyosun.. Spor bile yaparken düşünmek, başın ağrıdığında ağrı kesici almamak için direnmek, dolabın üst rafına bile yıllardır uzanmamak, çok sevdiğim küveti sıcak suyla doldurup içinde keyif yapamamak.. eşinle beraber olurken son saniyede uygun pozisyonda olabilmek için taklalar atmak.. ve sayamayacağımız bi dünya daha şey işte gayet iyi bilirsin.. bilir tüm aynı yollardaki arkadaşlarım.. Ben artık bu kısır döngüden çıkmak istiyorum.. Özgürlük istiyorum.. gözyaşlarıyla sonlanan, olumlu sonuca ulaşmayan, tüm bu süreçlerin, fedakarlıkların kısır döngüsünde bir ömrü tüketmek istemiyorum.. Kabullenmek ve hayatıma yeniden başlayabilmek istiyorum.. Sanırım bi destek almalıyım bunun için.. Çok sevgiler canım.. karşılaştığımız yer başka biyer olmak isterdim ama yine de seni tekrar gördüğüme çok sevindim
dedim ya bu noktaya nasıl gelinir bilmiyorum. iyi bile direndim aslında, 5 yıl 5 tedavi, binlerce lira, 2 kimyasal gebelik.... hayat görüşüm "değiştiremeyeceğin şey için üzülmeyeceksin" dedim ya 5 kez bile çoktu bana, ama bu durumum benim kendi yapımla alakalı sanırım.
inşallah atlatırsın tatlım... bu arada kedilere bayılırım. benimde bi sürü muhabbet kuşum var :)
bi de; aslında başka yerde, trend konular bölümünde karşılaştık. o tarz konuların takibini de bırakalı oluyo uzun zaman