• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olamamanın acısı

Aslında dün değilde bugün verseydin 2 günde 2 katı artışı takip ederdin en azından canım
Neyse hayırlısı inşAllah böyle devam ederse hayırlı haberi alırsın canin

İşte dayanamadık canım
Belki akşamda gideriZ
Eşime kalsa sabah öğle akşam baktıracak

Canım beklemedeyim stresli bi şekilde
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün yani bugün kan vermedim sabah idrar testi yapmıştım baktım çıkmayınca çekmeceye koydum hemen
Şimdi bş bakıyım dedim silik çıkmış
Yükselir mi bilemiyorum
İnş yükselirr çok ama çok ihtiyacım var
Çizgi çok güzel. Daha çok erken dikkat et kendine. Hayırlı olsun.

Benimde aşılamada 8.günüm bugün. iyice strese girmeye bşladım ya :-(
sanki umudum yok gibi. ama biyandanda var gibi hissediyorum.
gazım var çok. kasıklarım ağrıyo. garip oldum dün akşam durup dururken ağladım fln.
hftaya cuma eşmin doğumgünü kşke hamilelik hbri alsamda sevndreblsem onu .. :-(

Canım beklemedeyim stresli bi şekilde
6.gün 4.4
7.gün 6.5
8.gün yani bugün kan vermedim sabah idrar testi yapmıştım baktım çıkmayınca çekmeceye koydum hemen
Şimdi bş bakıyım dedim silik çıkmış
Yükselir mi bilemiyorum
İnş yükselirr çok ama çok ihtiyacım var
kuzum çizgi baya belirgin ama acaba çatlatma iğnesinin etkisi olablr mi çok heveslenme ama inş duacınım inş. bebiş vardır.

Bu sıkıntıyı çok iyi biliyorum, benim 8 sene olmadı çocuğum, öyle eve kapandım ki, kimseyi görmek konuşmak istemiyordum, çünkü ilk sorulan daha bişey yokmu çaresine bakmiyormusunuz oluyordu sinirimi bozuyordu herkes, sanki onlar beni kendimden daha çok düşünüyor.
Neyse ki çok şükür ilk tüp bebek denememiz tuttu şimdi 2 buçuk yaşında oğlum var, çok el üstünde tutuyoruz yada Rabbimin sınavı bitmedi ki doğduğundan beri başında musibet dolanıyor, 1 aylıkken boynunun eğri olduğunu farkettim doktora götürdük onu atlatamadan kalbinde ufurum var dedi, 6 aylık olana kadar boynu için egzersiz yaptık çok şükür düzeldi sıkıntı kalmadı, kalbi için senede 1 samsuna gidiyoruz çok büyük sıkıntısı yok şuan da çok şükür ama geçen mayıs ayında kv me emanet edip 5 dk ligina yanından ayrıldığım oğlum kv bişeye dalınca balkona çıkıyor demire tırmanıp aşağı sarkiyor ve ikinci katın balkonundan beton zemine kafa üstü çakılıyor, drlar hiç ümit vermediler uyanmaz kafatası paramparça dediler ama oğlum çok şükür uyandı beyin cerrahı dr çok hızlı iyileşti mucize gibi dedi hiç birşeyi kalmadı 1 tane kırık var oda zamanla kapanır dedi, adlı vaka olduğu için nöroloji ye sevk ettiler, nöroloji demezmi kiriktan dolayı beyinde zede oluşmuş epilepsi olma riski çok yüksek diye, biri sevindirdi öbürü kursağımda koydu, 6 aydır ilaç kullanıyordu nöbet gecirmesin diye onu biraktirdi beyin cerrahı, şimdi gece gündüz gözüm üstünde nöbet gecirirmi acaba diye. Anlayacağın bi ohh diyemedim ama yinede Rabbim in bu gününe çok şükür, evlat sevgisinin bir eşi daha dünyada yok, Allahım sanada nasip etsin o güzel kokuyu inşallah.
Kusura bakma uzun yazdım. Ne acıymıs meğer demişsin ya ona istinaden daha büyük acılar var onu anlatmaya çalıştım. Hayırlısını versin Rabbim inşallah
Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah. Allah daha beterinden korusun.

Nereden nasıl başlayacağım,bilemiyorum
Öyle içim yanıyor ki her geçen gün daha da artıyor anne olamamanin acısı....
Başkalarının hamilelik haberlerini almak,başkalarının bebeklerine imrenerek bakmak
Ve hayalini kurduğum miniğime kavuşamamak
Ne acıymıs meger..
Ben ne zaman anne olacağım,ne zaman o mis kokusunu içime çekeceğim
Artık ne kimseyi görmek istiyorum nede konuşmak biri daha hamileyim diyecek diye ,biri yok mu daha bebek diyecek diye
O kadar yoruldum ki yüzümün gülüp içimin kan ağlamasindan
Ve gene birinin hamilelik haberiyle bu acım daha da depreşti.
Ağlamamak için kendimi o kadar zor tuttum ki yanında
Ne mucizeymis meğer, ne güzel duygudur kim bilir
Nasıl imtihanmis bu böyle içimi yakıp kavuran
Belki de hiç anne olamayacağım,
Belki de çok yakın dır kuzum bana
Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
İçimi biraz da olsa döküp biraz rahatlamak istedim.
Tüp bebek sürecindeyim dualarınızı esirgemeyin lütfen kızlar
İnşAllah ben ve isteyen herkese nasip etsin Rabbim
İNŞAALLAH ÇOCUĞUN OLUR BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM BUNUN BUNALIMINI YAŞIYORUM BİR DÜŞÜĞÜM VAR HİÇ ÇOCUĞUM YOK EŞİMLEDE ESKİSİ GİBİ DEĞİLİZ ÇOK TARTİŞMALARIMIZ OLUYOR AMA GÜÇLÜ OLMALIYIZ ÇARE YOK

Benimde aşılamada 8.günüm bugün. iyice strese girmeye bşladım ya :-(
sanki umudum yok gibi. ama biyandanda var gibi hissediyorum.
gazım var çok. kasıklarım ağrıyo. garip oldum dün akşam durup dururken ağladım fln.
hftaya cuma eşmin doğumgünü kşke hamilelik hbri alsamda sevndreblsem onu .. :-(
Yaa bak seninde az kalmış ögrenmene canım benim
Umutsuz olma
Belki bebişin şuan seninledir
İnşAllah güzel sonuçlar alacaksın
Sonucu alınca yaz bizede canim

İNŞAALLAH ÇOCUĞUN OLUR BENDE ÇOK ÜZÜLÜYORUM BUNUN BUNALIMINI YAŞIYORUM BİR DÜŞÜĞÜM VAR HİÇ ÇOCUĞUM YOK EŞİMLEDE ESKİSİ GİBİ DEĞİLİZ ÇOK TARTİŞMALARIMIZ OLUYOR AMA GÜÇLÜ OLMALIYIZ ÇARE YOK
Canım bütün hayatını bebeğe bağlama
Eşimle mutlu olmaya bak
Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman verir
Kaç yıllık evlisiniz
Ne kadardır deniyorsunuz canım
Bebek konusunun evliliğinizi bozmasina izin vermeyin stres yapmayın

Back